Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Krachten

Penny
3 april 2010

Hallo, ik ben een meisje van 13 en ik heb al een paar keer de zelfde droom gehad. Het begin van de droom is vaag. Ik weet alleen nog dat ik hoorde dat ik ging verhuizen. Het nieuwe huis was heel groot. En ik kreeg de grootste kamer. Ik wou mijn kamer een andere kleur verven want het was allemaal saai wit. Maar toen gebeurde er iets vreemds. Ik hield m'n hande op en richte die tot de muur. Ondertussen zij ik in mijn hoofd de kleur paars. De muur werd paars. Daarna probeerde ik het nog een keer maar daarna met de kleur zilver. Dat lukte ook. Paars en zilver zijn allebij mijn lievelings kleuren.Toen mijn vader binnen kwam wou ik het laten zien en ik deed het zelfde ritueel. Maar toen lukte het niet meer.

Dit is het enige wat ik nog weet van mijn droom. Ik hoop dat je me kunt helpen.

2 mei 2010

Beste Penny,

Dit doe je zelf, met je ogen. Als je dingen van kleur kan veranderen, dan kun je het ook van vorm veranderen. En ook met je lichaam.
Het is eigenlijk best wel leuk om dat te kunnen, je kan er heel ontspannen van worden, zeker als je vaak gestressed bent.

Met de ogen moet je je goed concentreren en aan de kleur denken die jij wilt dat het word, als je goed geconcentreerd bent, lukt het je.
Streepjes behang bijvoorbleed, de streepjes laten verwijderen, het zijn natuurlijk allemaal illusions, maar wel leuk.

Als je op bed ligt en aan je ademhaling denkt, als je in ademt dat alleen het gedeelte waar je ligt naar beneden gaat, dat je mee naar onder word gezogen, tot hoe ver jij wilt en met uit ademen ook.

Dit is niks ergs, maak je geen zorgen.

Gr. Conni