Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

hele rare droom

12 jaar geleden

Hallo,

vannacht heb ik een hele rare droom gehad.

het begon in de logeerkamer van het huis van mijn reeds overleden opa en oma waar ik vroeger altijd sliep.
er werdt in mijn droom mij een foto getoond van een poort van een kerk/tempel met daarop een aantal mensen waaronder mijn opa

op deze foto zag je een soort geestverschijning en het leek op een engel (leek een beetje op jezus) en deze had ook zo een verlichte ring boven zijn hoofd. deze verschijning stond achter mijn opa.

en nu het rare op het moment dat ik me dat realiseerde in mijn droom werdt ik ineens geconfronteerd met een soort van wezen wat veel weg had van een demoon (zo een raar eng wezentje met van de grote zwarte ogen met scherpe tanden..gewoon eng!!) en in mijn droom ging ik daar mee vechten.. probeerde deze van mij af te houden...

en op het moment dat ik in mijn droom dat wezen van mij af probeerde te houden waarbij mijn overleden oma en nog een paar mensen wie ik niet herkende in diezelfde kamer waren begon ik om jezus te roepen dat hij me moest helpen. na een paar dit gedaan te hebben kwam er vanuit de gang een fel helder licht en daarna was de droom plotseling over.

volgens mijn vriedin die er wakker van werdt heb ik vannacht tijdens deze droom dus in mijn slaap wel heel snel en oppervlakkig liggen ademhalen net of ik het heel benauwd had..


weet iemand wat deze droom kan betekenen?

ik weet in iedergeval dat het me niet los laat

bvd