Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn Overleden vader

12 jaar geleden

Hoi,

Mijn vader is nu anderhalf jaar geleden overleden. Eke keer komt hij in me dromen voor.

De dag dat hij stierf had ik een droom dat ik te horen kreeg dat ik nog maar 3 maanden te leven had.

Daarna zag ik mijn vader die inmiddels al was overleden steeds voor de raam, in de ziekenhuis kamer waar hij overleed. Ik zag het zo voor mij met een meisje achter hem(ik heb een zus die als baby was overleden maar weet niet of zij het was). Hoe dichter we bij zijn begrafenis kwamen hoe minder ik van zijn lichaam zag. Aan de einde zag ik alleen nog maar zijn hoofd. Nadat de zand over hem was zag ik helemaal niks meer van hem.


Toen we zijn huis gingen leegmaken en de roteb zou komen. Heb ik die dag voor het eerst mijn vader gedroomd dat hij op een wit ijzer ding sloeg. Dat ding was de gasfornuis die moest eigenlijk weggegooid worden. ik ben die ochtend gelijk opgestaan en was toen samen met mijn broertje naar mijn vader de huis gegaan om de gasfornuis op straat te zetten voor de roteb.

De eerste schooldag na de zomervakantie. Droomde ik weer over mijn vader dat hij op de achterbank zat en via de achterruit naar me zwaaide.

2 dagen gelden had ik weer een droom. Er belde iemand aan me broertje deed open en het was mijn vader. Mijn vader vroeg of ik thuis was waar mijn mijn broertje antwoordde nee. Me broertje vroeg of mijn vader binnen op me wou wachten waarop mijn vader Nee zei. Me boertje sloot toen de deur. Waarop ik een paar seconden later tegen me broertje wie was die man die van onze deur kwam lopen waarop me broertje antwoordde ik weet niet hij zocht jouw. Er ging gelijk een belletje bij me rinkelen en zei Papa Ik rende naar de deur, maar zag niemand.

Elke keer als ik over mijn vader droom dan gaat het vaak om een omhelzing blijdschap.

Bij mijn zus is het andersom als zij over onze vader droomt dan is hij boos en praat hij niet tegen haar. Ook is het zo toen mijn zus de ziekenhuis kamer binnenkwam sloot onze vader zijn ogen.

Heeft dit een betekenis.





Groetjes,
Maryam



2 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Maryam.

deboortje89
12 jaar geleden

ik ben 21 en mijn vader is 3jaar terug overleden plotseling.
ik droom ook heel vaak over hem
en dan ook soortgelijke dromen.
ook op de manier waarop jij ze droomt.
groetjes

12 jaar geleden

Hoi,


Maar Hebben onze dromen dan geen betekenis???


Groetjes,