Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik denk dat ik een geest heb gezien.

Charlot
12 jaar geleden

Ik heb, denk ik, een geest gezien. Ik liep buiten, en zag iets bij een boom. Het leek een beetje op witte rook, maar bleef op zijn plaats en was op een bepaalde plek duidelijker dan op andere plekken. Het had niet echt een vorm. Ik bleef er naar kijken en knipperde een paar keer met mn ogen maar het ging niet weg. Het bleef. Was dit een geest? Het gebeurde op een plek waar een vriendin van me vaak geesten ziet en ik weet niet waarom, maar mn gevoel zegt dat het een geest was die tegen een boom zat en er tegen leunde... Was dit een geest?

12 jaar geleden

Hoi Charlot.

Wat is een geest, dat is een ziel van een ander mens die over leden is, maar het zelf nog niet weet en dat kan jij best hebben ge zien, als het weer gebeurd kan je vragen wat hij moet, soms hebben zij een boodschap, soms heeft hij jou hulp nodig , misschein wel naar het licht brengen.

Groeten H@ns.

yakout
12 jaar geleden

heeeei meisie ik heb zlef een keer een zwart iemand gezien percies wat jij hebt gezien

ik keek in me spiegel en oten weer terug en toenwas die weg echt eng

Char
12 jaar geleden

@Hans:

Een geest is... nou de geest van iemand die overleden is, die nog steeds hier is. Ik geloof dat er meerdere redenen kunnen zijn waarom geesten nog hier zijn.

@yakout:

Zou best kunnen.... alleen bij mij bleef het toen ik terug keek. Ook denk ik dat ik geesten kan voelen, maar dit was de eerste keer dat ik een geest zag. ( Als het een geest was. ) Maar ik heb ook een keer zoiets als jij meegemaakt. Ik was toen in het bos, en ik had ECHT het gevoel dat er een geest was. Ik zei toen dat als hij zich liet zien, ik hem misschien kon helpen. Toen, zag ik in mn ooghoek een grijs-achtige schim. Ik keek, en hij was weg... Die avond daarvoor, was ik op de kamer met een vriendin van mij die ook geesten kan voelen en ook zien. We voelden toen allebei dat er een geest was, en we voelden precies hetzelfde. Dus dat was wel weird...

12 jaar geleden
Beheerder

Geesten zijn hier om nog dingen af te maken of omdat ze blijven hangen omdat ze niet weten dat ze naar het hiernamaals kunnen of naar het hiernamaals durven te gaan. Dat is verschrikkelijk want ze kunnen niet verder gaan. Ze blijven hun dingen herhalen, bv als ze rook, drugs of drank verslaafd waren blijven ze dat en dat is vreselijk. Er zijn mensen die nog slagvelden zien die keer op keer na gespeeld word. Help ze dus door ze naar het licht te sturen want dan kunnen ze verder, anders help je ze niet.

Char
12 jaar geleden

@feneaux

Ja dat weet ik. Ik zag het alleen als een schim, als een soort rook, dus ik kon niet veel doen. Wel heb ik een keer het gevoel gehad dat er een geest was, en toen ben ik tegen hem/haar gaan praten. Kreeg geen antwoord, maar ik zei dat hij/zij naar het licht moest gaan. Na een tijdje, verdween het gevoel opeens. Ik denk dat hij/zij naar het licht is gegaan. Maar ik ga nu off-topic.

geen
10 jaar geleden

ik ook.
witte rook, 2 bewogen wel. haast geen vorm aan toe te kennen behalve hoogte zo`n 1 70.
later zag ik zelfs een meer gedefinieerde rook/ schim vorm als jogger die mijn pad doorkruiste maar liep
niet echt over de materie.

was erg vaag en mysterieus

twinky
10 jaar geleden

In de spookhuis van de efteling zag ik ook een paar geesten was wel een beangstige ervaring gr mij

Loving Mum
10 jaar geleden

Hallo allemaal,

mijn papa stierf toen ik nog een kind was en op zekere nacht stond hij aan m'n bed. Dat was heel vreemd, want hij had geen voeten. Toen ik dit de volgende morgen aan m'n mama vertelde, vroeg ze me welke kleren hij aanhad en toen ik de kleren beschreef, bleek papa in die kleren begraven te zijn. Ook zag ik m'n oudste dochter eens als een schaduw op de muur en m'n jongste dochter stond eens bij de box waar m'n zoon in lag. Ik was toen opnieuw zwanger en ze zei me "alles komt goed mama, alles komt goed". Ik werd opnieuw mama van een gezonde zoon. Wellicht wou ze me dit vertellen. Bij meisjes gaat het telkens verkeerd, ik heb er 3 aan de overkant.

kniestrekker
10 jaar geleden

Loving mum, ik krijg koude rillingen van je verhaal. Sterkte!

kris
10 jaar geleden

hallo allemaal ik ben kris ik was 8 jaar ik ben een adoptie kind uit polen
ik woonde vroeger met mijn ouders in zwartebroek dat ligt bij terschuur nijkerk
ik moest naar bed van mijn ouders me zusje lag er al in die was anderhalf jaar nog maar
mijn broertje en ik sliepen op de zelfde kamer maar ik ging altijd met een raar gevoel naar bed
dus ik ging altijd liedje zingen hardop moeders weer boos en ik lag vlak bij de deur achter mijn bed stond een kast
donkerbruin massive en terwijl ik daar zo lag riep ik nog naar mijn broertje maar die sliep al omdat ik al zo bang was zocht ik afleiding
en ik draaide me om en zag een gestalte bij de kast staan echt gruwelijk twee witte ogen zonder gezicht dat ik ik niet zien en die bleven mij aanstaren
dus ik deed mijn ogen dicht in de hoop dat het weg was maar tevergeefs ik kan u vertellen ik zweete me kapot ik was echt in een shock
dus ik ging nog harder zingen met mijn zakdoek zwaaien maar die werd afgepakt door dat enge gestalte ik wou het licht aan doen mijn arme werd weg geduwdt toen kwam mijn moeder boven en weg was het ik ben echt nog nooit zo bang geweest kan ik u vertellen .niemand gelooft me nog steeds
dat zijn dingen die je als kind niet verzint of vergeet ik zal het helaas mee moeten nemen in het graf.

vrouwke
10 jaar geleden

Ik WEET dat ik een geest heb gezien! 200%

Vanmorgen was ik op mijn slaapkamer en 7 Rode Bollen trokken mijn aandacht. Ze waren mooi en zonder dat ik het eigenlijk wou volgde ik ze. Ze zweefde langzaam door de slaapkamer, aftastend zeg maar. Ik grapte nog in mezelf: zou dit dan een aura zijn?! Geboeit en helemaal verloren in "het spel" wat al lange tijd leek te duren kwam "het" dichter tot mij, toen ik me ogen even sloot en weer opende was "het" pal voor me gezicht, en was het contact op zijn intenst.. hierdoor schrok ik enorm, en stond ik weer met beide benen op de grond en realiseerde ik wat er gaande was. Ik stond op en liep er van weg, over de overloop en via de trap naar beneden, maar "het"gaat fijn met me mee, vlak voor/langs me gezicht, en "kijkt"me aan, de kamerdeur open en roetst door de kamer in de andere hoek, over mijn kinderen heen uiteindelijk zwevend boven mijn kinderen. Ik heb mijn kinderen gepakt en ben in paniek mijn man gaan bellen... Enfin, ik was dus echt flink in paniek geraakt! (de 7 bollen, ze zouden ook ogen, neus, en mond gevormd kunnen hebben, de manier hoe ze zweefden)

Achteraf realiseer ik me dat ik in het begin onbewust, en later bewust contact heb gehad met een geest, ik was er in eerste instantie niet bang voor, pas wanneer het TE dicht op me was, over me grens ging. Ik ben niet gek geworden. En ik vraag me al de hele dag af wat hij/zij juist van mij wou, ik ben namelijk redelijk nuchter.... en geloof pas in dingen als ik ze zie, nou ik zag het, het was echt.
Mijn schoonzus denkt dat het mijn doodgeboren dochtertje is, nu 8 jaar eigenlijk, maar bij "het" kreeg ik meer het gevoel bij een mans-persoon, een intelligent mans-persoon welteverstaan... ik kan er langszitten natuurlijk, dat zegt mijn gevoel wat ik erbij had.

Morgen komt iemand mijn huis reinigen.
Maar ik hoop dat ik nog een reactie krijg want ik ben benieuwd of iemand dit herkend

groetjes

Maaike
9 jaar geleden

Vannacht kon ik niet slapen, ik had heel erg het idee dat er iemand of iets naast mijn bed stond. Telkens toen mijn ogen dichtvielen en ik weer wakker schrok keek ik naast me en het leek of het beeld op een bepaalde plek vervormd was. Het kan natuurlijk zijn omdat ik moe was en mijn ogen weer aan het donker moesten wennen maar het was in ieder geval niet fijn. Ik ben verder gaan slapen met mijn lees lampje naast mijn bed, haha kinderachtig ik weet het. De volgende ochtend was mijn lampje uit, niet kapot, maar de schakelaar was omgezet. Nu kan ik dit onbewust in mijn slaap hebben gedaan maar dan kan ik me niks meer van herrineren. Mijn ouders zeiden dat ze ook niks hadden gedaan.
Weet iemand of dit iets was of niet, en misschien klinkt dit bekend voor iemand?
Gr.

-Kelly.
9 jaar geleden

@Maaike ,
Dit kan jij inderdaad in je slaap gedaan hebben, of dit kan misschien een geest gedaan hebben.
Maar je mag niet bang zijn, want als ie je lampje uitdoet. Dan wil ie misschien alleen op een zachte
manier laten zien dat ie er is, of wou ie zegmaar voor je zorgen.

Ik had ook zoiets, toen ik 10 was. (ben ondertussen al 13). Ik was wakker, en me deken lag half op me.
Ik kreeg het best koud, maar ik bleef gewoon liggen. Tot ineens dat hoekje van me deken in een ruk op me vloog.
Dit was voor mij angstaanjagend, maar op zich bekeken is het ook wel aardig.

Dit kan een persoon geweest zijn die jij hebt gekent, of van verre familie.

Is je oma dood? Of iemand anders van je familie of vrienden die je dan wel of niet kent?

Je mag me altijd mailen. Mail dan maar naar kellypony@live.be

(Ik ben niet zomaar een tiener zonder ervaring. Ik zie, voel, merk al vanaf me kleutertijd dingen die de meeste andere niet kunnen.)

Fien Desmet
8 jaar geleden

Ik herinner me nog goed dat ik iets raars zag...
Toen ik wat jonger was, was ik tv aan het kijken... opeens flikkerde het beeld en het werd blauw. Op het scherm zag ik een meisje voorbij stappen en ze keek naar me, met een serieuze blik.
Ik was erg geschrokken en ging even wandelen. Ik zag toen een witte auto voorbij rijden en ik zou zweren dat hetzelfde meisje erin zat.

Ik weet niet wat ik er verder over kan zeggen... het is gebeurt en er valt niet veel aan te doen maar het was erg vreemd.