Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Contact met mijn opa

14 jaar geleden

Het was heel gek, ik werd ineens een soort van wakker. Ik was wel wakker. Maar ook toch weer niet. Ik kreeg ineens een rare trilling in mijn oog, het voelde raar, maar het eerste wat in mijn op kwam was; een geest. Dus eerst vroeg ik of het mijn tweelingziel was. Geen antwoord, toen vroeg ik of het mijn opa was. Weer een rare trilling. Ik vroeg me af wat hij mij duidelijk wilde maken, aangezien ik hem niet gekend ehb en mijn moeder eerder 'contact' met hem zoekt. Maar goed, toen wist ik het weer, ik had die week gebeden tot hem, naar hem. Of hij eigenlijk wel trots op mij was, want mijn oma en iedereen die bij haar op de koffie komt praten altijd zo trots over mijn neefjes. Dus was ik eigenlijk best onzeker en vroeg ik of ze eigenlijk trots op mij waren. Toen wist ik dat mijn opa er was om me duidelijk te maken dat hij trots op me was. En ik moest huilen. Even later viel ik weer in 'slaap'
Ik weet niet of dit echt was of gewoon een droom. Kan iemand mij duidelijkheid geven?

14 jaar geleden

Hoi LauraTwilightLoveer.

Wat denk je zelf, wat voel je zelf, als je denk dat het je opa is geweest en volgens mij was dat ook zo, heeft hij op die manier laten merken dat hij trots op je is, je vraag is daar door beantwoord.

Het is gebeurd tussen slapen en dromen is, je zit dan in een overgans fase, zodat je het beter beleeft en ook beter onthoud.

Groeten H@ns.