Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten???

11 jaar geleden

Hallo,,,,

Mijn opa, oma, tante en oom zijn 2 maanden geleden door een auto-ongeluk overleden (ze zaten in dezelfde auto)

Sinds die tijd heb ik steeds dromen waarin zij verschijnen en dingen tegen mij zeggen, hoe ik iets moet oplossen ofzo, mij sturen naar dingen die ik moet doen, ze laten mij de toekomst zien heel raar.

En later die tijd 1 maand ong toen ze dood waren.
lag ik in bed, en ineens hoorde ik een liedje waar mijn opa en oma veel van hielden, en ong op de helft hoorde ik iets vallen, en daarna stopte hij ineens, ik draaide mij om en mijn radio stond gewoon uit...
Toen verscheen ineens mijn opa en oma! Ik schrok heel erg, en ze begonnen tegen me te praten, en dit was geen droom. Ik heb met ze gepraat! en de volgende keer verschenen mijn oom en tante om te vragen of ik hun kinderen wilde beschermen..
Ik ben sindsdien best bang om ze te zien, want ik vind het eng hoe ze verschijnen..
Het enge is mijn vriend ziet ze niet als ik s'nachts zit te praten wordt hij wakker en ziet ze niet... terwijl ik ze toch duidelijk zie..


Help mij alsjeblieft

alvast bedankt

kus Joëlle

kellykelly
11 jaar geleden

Hallo,

Wat een verhaal.. Ik kan me zo voorstellen dat je dat eng vind!!!
Mijn vader is in 2005 overleden en is ook eens 'langs gekomen'. Ik lag in bed, naast mij lag mijn vriend te slapen.
Toen pakte iemand mijn voet vast. Ik schrok enorm en lag denk ik wel 3 uur onder de dekens tegen mijn vriend aan geplakt ;)
Ik heb het aan mijn vriend verteld en die vond dat apart. Net zoals mensen die denken dat je maar wat kletst.. De volgende avond lag ik te slapen en lag hij nog wakker.
Bij hem gebeurde hetzelfde. Ook zijn voet. Ik denk, weet zeker, dat dit mijn vader was want ik heb vaak gevraagd om een 'teken'.
Maar mijn vader weet ook, zo weet ik van een medium die ik gesproken heb, dat ik het eng zou vinden als hij ineens voor mijn neus zou staan.
Daarom is hij subtiel en zou niet in eens in mijn kamer staan. Als hij er is, voel ik dat toch wel.

Misschien moet je hardop zeggen tegen ze, als ze weer komen, dat je het niet zo prettig vind dat ze zo duidelijk aanwezig zijn. Of zij op een andere manier met je kunnen communiceren, bijvoorbeeld in een droom. Zij zullen dat echt wel begrijpen, zeker omdat het ook nog eens familie van je is.
Wel zal ik ze danken dat zij jou in vertrouwen nemen, dat is wel iets wat heel speciaal is. Waarschijnlijk bezit jij dus de gave om te communiceren, maar je kan dit ook proberen
te minimaliseren.

Ben benieuwd hoe het nu gaat..

Groetjes en succes!!

11 jaar geleden

Hallo Kelly,

Hardstikke bedankt voor je tip!
Ik ga hem zeker gebruiken!!
Heel erg bedankt!!

groetjes Joëlle

11 jaar geleden

Het voelen van geesten is in mijn geval prachtig.
Elke nacht krijg ik een aai over mijn haar.

En ze zijn altijd bij me

Er zijn enorm veel lieve geesten op aarde die niet weg willen

Hans

10 jaar geleden

ik heb de laatse tijd vaak dat ik wakker wordt en dan hoor ik orkest muziek iniedergeval rare muziek heel hard dan wil ik zeker weten dat ik wakker ben en doe het licht aan de muziek houd nog even aan ! en dan is het weg als ik opsta en loop dan ga ik meeatal ff naar de wc in het begin vond ik dit angstg maar nu ik het vaker heb zeg ik ga weg en slaap veder. zouden he geesten zijn ?