Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wat kan dit betekenen??

12 jaar geleden

ik heb op 25 november 2008,een dierbare verloren,
ik geloof niet echt in spiritualiteit ,en geesten.
Ik heb hem zien liggen opgebaard in de kist in een mooie kamer,en een citroen geur hong daar,
soms ruik ik,citroen lucht in me huis,ik heb een schoonmaak middel gekocht,met ongeveer zon geur,ik moet dan veel aan hem denken,nu heb ik die geur heb een tijdje niet spontaan dat geur in huis geroken. ik zei tegen me vriend ruik jij ook zon citroenen geur nu?? nee zei hij.
ik net was op google aan het zoeken op zijn naam messchien toevallig informatie,of oude foto,en kon ik die pagina niet weg klikken,me laptop deed heel erg raar,zei al pling,pling,(geluid als ie niet weg geklikt kan worden.juist als ik zijn naam intoetsde...
En heb 2 jaar geleden een auto brandt gehad toen hij nog leefde,was hij heel erg ziek,ik was net bij hem op bezoek geweest, hij stond voor de raam en keek wel een half uur naar mijn auto vond hem zo mooi,en reed ik weg en had ik daar achterin de straat me auto in de brand,en hij wist dat ik het was,en had een opel .en hij was een opel fan,en had daarna weer een opel gehad,wou een keer achteruit rijden was net dat de rem erop zat kreeg hem niet achteruit,en later ineens wel.
had echt in zijn achteruit staan,ook geen handrem erop.
wou ik later de auto verkopen,ik rook vaak een brand lucht ook in die auto,later heb ik hem weg gedaan,omdat ik een benziene wou.
Nu heb ik een andere auto,daar rook ik ook een brandt lucht maar heel even,en wordt dan paniekerig en denken aan toen.
Ik stapte later de auto in en rook ik weer de zelfe geur als toen in die kamer waar hij opgebaard lag.
Ik kan hem niet uit me hoofd krijgen en toch kwam ik er de eerste jaren en veel meer als vroeger.
wat kan dit betekenen?? zijn niet echt dromen.

12 jaar geleden

Hoi.missloontjuh.

De enigste betekenis is dat hij je duidelijk wil maken dat het leven na dit leven gewoon door gaat, ook al kan je moeilijk in geloven. alle bekende dingen worden gebruikt om jou te overtuigen van een voort bestaan na de dood en dat kan het beste in dromen en die zijn soms heel echt.

Groeten H@ns.

leri
12 jaar geleden

heb je wel goed afscheid van hem genomen?