Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zie ik ze?

liekske
12 jaar geleden

Soms, heel even lijkt het soms dat ik iemand zie. Het is een flits als ik rustig ergens zit of wandel. Als ik niet lekker in mijn vel zit is het veel sterker, echt heel veel sterker. Dan zie ik wanneer ik over straat heen loop, als ik mijn hoofd omdraai, als ik fiets. Gewoon in een flits en als ik er beter naar wil kijken is het weer weg. Het zijn mensen die er heel even zijn. Ik weet niet wat het precies is. Ook kan ik soms heel sterk voelen dat er iemand gestorven is op een bepaalde plaats.

Weet iemand wat die schimmen zijn waarvan ik soms heel erg schrik?

12 jaar geleden

Die schimmen kunnen je begeleiders zijn. In een meditatie kan jij je op ze richten en vragen wie zij zijn en als ze een boodschap voor je hebben.
Dat kun je het beste op een rustige plek op een rustig moment. Steek een kaarsje aan en je hoeft niets te zeggen dan met je gedachten communiceren met de schimmen. Kijk niet raar op als je namen hoort van je voorouders. Soms engelen waarvan je de naam niet goed kan verstaan. Na de meditatie gewoon je ervaring opschrijven. Ik zelf laat het los. Krijg je niet meteen het antwoord dan kan het zijn dat ze in je droom verschijnen. Als ze je niet bang maken kun je ze alles vragen zoals gezond hulp bij al je moeilijkheden en vragen wat je wilt. Kunnen ze je niet zeggen wie ze zijn gewoon wegsturen naar het licht door een gebed te doen kaarsje en wierook en door te zeggen dat ze het licht moeten op zoeken. Ik zelf donder ze op.