Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

demonen op zolder

14 augustus 2009

Heb net m'n droom bij nachtmerries neergezet, maar moet 'm dus hier plaatsen :-s
Ik droom dat ik naar m'n zolder ga van m'n huis, maar 't ziet er anders uit dan m'n eigen zolder. Ik voel dat 't daar niet pluis is en ik weet dat er demonen zitten maar ik kan ze niet zien, en dan moet ik ze met schreeuwen wegjagen, alleen er komt helemaal geen geluid uit m'n keel, ik krijg ze niet weggejaagd.'T is een hele nare droom...

16 augustus 2009

Hoi Guurt.

De zolder is het bovenste gedeelt van een huis, het hoofd, de droom gaat over je zelf en die zegt dat je opletten moet.

Dromen dat u zich op zolder bevindt voorspelt dat u plannen zult ontwikkelen die niet ten uitvoer zullen worden gebracht.

Dromen dat u een demon ontmoet voorspelt een roekeloos leven en een gebrek aan moraliteit. Dromen over een demon waarschuwt u voor aanvallen die door valse vrienden worden gedaan. Als u er een in een droom weet te verslaan zult u de plannen van tegenstanders kunnen ontzenuwen.

Sterkte groeten.

H@ns.

16 augustus 2009

@Hans, heel erg bedankt voor je uitleg...iets om over na te denken en ook herkenbaar..Groetjes Guurt

Hans Anders
22 september 2009

Wie is die Hans?
Je moet bidden tot God!

22 september 2009
Beheerder

Vind u dat? Wat als je niet in god gelooft vanuit de ogen van een christen? Dingen op spiritueel gebied werk alleen als je er in gelooft in mijn ogen. Het verschil tussen het christendom en spiritualiteit is groot. Op de bijbel na hebben die veel met elkaar te maken. Symboliek staan daar veel verklaringen in, want juist in de tijd dat het geschreven is was met erg spiritueel, alleen later hebben ze de bijbel vertaal, vertaald en velemalen overgeschreven waardoor het heel anders lijkt, maar alsnog, als met de diepere gedachte achter de bijbel vind, zie je in dat de bijbel hele andere bedoelingen heeft.

thanatos
23 september 2009

god bestaat nie.

Nathalie
23 september 2009

Zeg jij, ik geloof wel in God en Hij heeft mij al meerdere malen geholpen ! ;)

27 september 2009

Hoi Nathalie

Goed zo, maar door als je niet luisterd , kan het zijn dat GOD je probeert door dromen dingen te vertellen die belangrijk zijn en naar kan handelen, proberen het beter te doen, en wat is GOD dat is alles om je heen wat je ziet, wat je voeld enz.

Groeten H@ns.

Nadir Tabaouni
24 mei 2011

En of er een god is ;), en zo'n droom had ik toevallig ook gehad , maar niet exact hetzelfde , ik had in mijn droom een zolder die er heel oud en stil en donker uit zag , en waar ik heel veel negatieve enegie voelde en ik werd ook bang in die droom , maar wat wel raar was het was de zolder maar het leek of je wel veel meer trappen opmoest iets van 3 meer ofzo.

sonjamekes
30 januari 2013

hoi,
de afgelopen nacht had ik een nare droom,deze gingen over duistere personen kon niet zien wat t waren alleen dat ze gemeen keken en mij erg pijn willen doen op sexueel gebied,het was erg beangstigend,ik weet ook dat ik continu riep God houd van mij,
wat betekent dit?
was geen fijne droom en ik kon er niet uit wakker worden heel erg beangstigend dus.

afz:sonja