Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wie of wat is het ???

11 jaar geleden

er is iemand die snachts mij uit het bed wil sleuren.en zie ik overal witte gedaanten,kan het zijn dat mijn overleden vriend het is die dat doet ? ook in de woonkamer hoor ik alles kraken meestal als iedereen slapen is en ik nog op ben.de lichten gaan branden.wie doet dit of wat???
natali.

11 jaar geleden

Hoi Natali.

Die witte gedaantes kan alleen maar positief zijn en het vermoeden dat jou overleden vriend jou uit bed wil sleuren wil zeggen laat mij los ik wil verder.

Kan het zijn Natali dat je moeilijk je vriend los kan laten dat je nog verdriet om hem hebt, verdriet mag je hebben , maar het mag je leven hiet beheersen.

Sterkte er mee.

Groeten H@ns.

11 jaar geleden

lieve hans,
dank je voor het berichtje,ja mijn vriend heb ik losgelaten.,ik heb een foto van mij waar mijn overleden vriend op staat van na zijn dood.ik kan hem dan ook goed aanvoelen dat hij er nog is.ik kan nu ook dingen aanvoelen ,zien, horen krijg ook dingen door van andere overledenen waar ik ook heel dankbaar voor ben.ook het ademen van een entiteit heb ik mogen horen.er springen toestellen op alsook het licht. ik voel mij er wel goed bij.moet wel zeggen dat het vermoeiend is als je kan open staan van het doorkrijgen van overledenen,zware hoofdpijn b.v. die daarna weer verdwijnd.heb ook een overleden meisje kunnen zien een paar seconden maar.en kon precies zeggen wat ze als kledij droeg.ik heb er kunnen mee leven en het gaat me goed af.maar zal ze NOOIT zelf oproepen en ze alleen aanspreken als ze dat zelf willen.zo heb ik al een paar mensen kunnen helpen en vind het fantastisch voor het te doen.heel veel liefs natali.

11 jaar geleden

Hoi Natali.

Bedankt voor je brief.

Nog even dit, wat je hoofd[ijn betreft, daar kan je voor vragen aan je begelieder om kracht en enerie, omdat hij of zij altijd klaar zal staan om je te helpen met dit mooie werk.

Groeten H@ns.