Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over mijn overleden vader

Esmeralda
28 juli 2009

Mijn vader is 2,5 maand geleden overleden, erg kort geleden dus en ik droom ontzettend vaak over hem.
In de eerste weken droomde ik dat hij niet echt dood was, dat zijn dood in scene was gezet. Ik droomde dat wij aan het rouwen waren en dat hij een paar weken na zijn dood opeens terug kwam en hij deed er heel normaal over dat hij weer terug kwam, alsof er niets gebeurd was.
En ik zei; pap weet je wel niet hoe erg veel verdriet wij hebben en jij gaat zomaar weg en nu kom je opeens weer terug, waarom zei je niets? Hij vertelde dat hij het om zijn redenen weg ging en ook om te kijken wat bepaalde mensen zouden doen (op financieel gebied)
En toen was mijn droom over. Deze droom heb ik meerdere keren gehad...wat betekent mijn droom? Weet iemand dat?

De laatste droom ging over dat mijn vader ook opeens weer leefde en met ons (de familie) weer aan de eettafel zat (weet niet of het in huis was of in ons restaurant) en hij wilde nog even wat vertellen over de financiën (daar zijn de testamentair executeurs nu druk mee bezig), hij vertelde hoe we een klein deel het beste konden doen (daar had hij erg veel verstand van) en toen kreeg hij een hypo (door suikerziekte, waarvan de doktoren denken dat hij aan overleden is) en iedereen riep, laat hem laat hem, hij krijgt een hypo. En het enige wat ik riep; laat hem uitpraten hij wil wat zeggen. En daarna overleed hij in mijn armen...het leek alsof hij weer in slaap viel en iedereen had er vrede mee...alsof hij dus even terug kwam om ons wat te vertellen en daarna weer weg ging.

Graag zou ik willen weten wat mijn dromen betekenen...heeft iemand enig idee?

Het rare is trouwens ook dat ik (oudste dochter van 23jaar) wel over mijn vader droom maar mijn zusjes (tweeling van 18jaar) niet over hem dromen.

anoniempjuuu
15 oktober 2009

het heeft vast met een van je familie lid te maken. de dromen die je over je vader hebben betekend vast hoe het zou zijn als je vader nog leefde , eingelijk bedoelen ze dat je nog verdriet hebt of graag wilt dat je vader nog leefde of hoe het zou zijn als je vader nog bij je is of nog bij je familie.

het lijkt wel raar om nog over een van je familie lid te dromen terwijl diegene overleden is. het heeft vast iets met verdriet, leed, of familie te maken.

als je droomt over diegene die overleden is dan wil je graag dat diegene nog leefde het duidt herinneringen op over je vader je hebt vast een leuk leventje met hem gehad of toen met je hele familie.

je vindt het raar omdat jij nog over je vader droomt en jou (tweeling) zussen niet.

als diegene overleden is is die gene wel uit je zicht maar niet uit je hart.
maar omdat, je diegene bent die nog over hem droomt is vast een teken dat je hem graag terug wilt zien terwijl diegene overleden is.

moniqueniekus
21 maart 2010

mijn vader is nu 8 jaar geleden overleden en ik droomde in her begin ook over hem .het was dan ook zo dat hij in eens weer binnen kwam lopen en ik tegen hem zei ,maar je bent niet dood.dan zei mijn vader nee natuurlijk niet dat zie je toch. dan was ik zo blij hem weer te zien dat ik moest huilen in mijn slaap .het is dan net of hij er weer is en eigenlijk is het heerlijk als ik van hem droom dan is alles weer zoals het was,maar als ik dan wakker word vind ik het echt vreselijk dan denk ik ,zie je wel dat hij toch dood is. vorige week had ik ook weer een droom over mijn vader dat was lang geleden, ik voelde me weer zo gelukkig dat hij er was en ik heb hem echt zo stevig vast gehouden maar ik wist wel dat ik droomde maar vond het fijn hem weer eens te zien.dus ik denk dat het gewoon een geluk is als je over iemand droomt waar je veel van gehouden hebt.

benny
23 juli 2010

mijn vader is nu 7 jaar dood maar ik denk bijna elke dag aan hem en het gekke is hij komt heel vaak in mijn dromen voor net of hij nog leeft

mezelf.
23 juli 2010

Mijn oma is overleden, ik heb afscheid van haar genomen, maar nu krijg ik telkens de droom dat ik terug moet gaan naar het huis van mijn oma. Omdat de laatste keer dat ik daar was, ik daar afscheid van mijn oma had genomen, en de laatste woorden die zij tegen mij zei waren Ik hou van je. Dus toen heb ik besloten dat ik niet meer terug wil.. Maar nu krijg ik telkens die droom, opnieuw, opnieuw en opnieuw.

Sille
24 juli 2010

Mijn vader is ook in die tijd overleden en heb dezelfde dromen als dat jij hebt.
Het zijn echt gevoelige dromen en dan lijkt het alsof hij er echt is.
En als je dan wakker wordt is het een grote teleurstelling.
Hij is overleden aan een gescheurde aorta.
Ik droom heel vaak over hem bijvoorbeeld:
Dat hij weer is opgestaan, en dat hij dan op kurkken loopt en het heel rustig aan moest doen omdat zijn aorta anders weer zou scheuren.
En ik was heel blij dat hij er weer was en ging hem uitleggen hoe erg het was allemaal.
Hoe ik hem had gevonden in de keuken op de grond toen ik uit school kwam en gelijk in tranen en helemaal overstuur en gillend 112 belde.
Hoe die dag voor mij was, en hoe het daarna was.
en hij schrok, zoals hij in elke droom schrikt als ik dat vertel.
En toen lagen we samen op de bank en kwamen er mensen binnen( zijn ouders, mijn moeder etc)
en die zeiden ook; heeee leuk dat je er weer bent eindelijk.

En als zo'n droom dan weer is afgelopen, voel je je echt raar en ga je je af vragen waarom je zoiets droomt,
ja natuurlijk omdat je heel veel verdriet hebt en het soms nog niet beseft en realiseert,
maar soms denk je er wel bij dat het misschien een betekenis heeft,
dat je vader je iets duidelijk wil maken, iets wil vertellen.


Maar ik snap helemaal wat jij bedoelt hoor,
het is eigenlijk niet aan mensen uit te leggen die het niet zo meemaken,
of hebben meegemaakt.

M. Bakker
2 augustus 2010

Hallo,

Het is heel fijn al ik lees dat jullie dezelfde dromen hebben als mij. Heel herkenbaar. Het kan dus geen toeval zijn, want als we allemaal ongeveer dezelfde dromen hebben over overledenen, moet het wel een betekenis hebben.

Mijn vader is 2,5 jaar geleden overleden en het was verschrikkelijk. Ik was 21. Ook bij hem is de aorta geknapt waardoor hij gestikt is in zijn eigen bloed. Het enige waar ik positieve kracht uit kan halen is dat hij in zijn slaaphouding op bed lag en ik dat met mijn eigen ogen heb gezien. Ookal was het beeld van hem het ergste wat ik ooit in mijn leven heb gezien. Ik heb een ernstige fobie voor lijken en ik heb genoeg dooie mensen gezien, maar nog nooit mensen die zo dicht bij je staan en al helemaal niet in die staat.
Mar zoals ik al zei ben ik blij dat hij op bed lag en niet zoekend naar hulp neer is gevallen ergens in de keuken of bij de telefoon.

Ik heb diezelfde avond toen ik hem gevonden had over hem gedroomd. Typisch een boodschap droom. Ik zag hem ergens bij een kanaal met gras en ik vroeg aan hem, je bent toch dood, ja zei hij. Ik vroeg hem welke kleren hij aan wou in de kist en hij gaf een heel raar antwoord, namelijk vol overtuiging: ''Zeemanskleren'' Hij was helemaal geen zeeman, maar de volgende dag ben ik naar de dokter geweest en zij heeft mij erop gewezen dat het ''zeemanskleren'' zijn waar hij mee in de kist zou MOETEN liggen. En daar heb ik veel troost uit gehaald. Heel bijzonder dat ik die nacht het had gedroomd en de volgende dag bleek het zo te zijn, alsof hij mij wou vertellen dat hij het oke vond dat hij in zeemanskleren in de kist moest liggen. Verder zij hij nog iets met geel en een huisje, maar wat dat betekend ben ik nog steeds niet achter gekomen. Wel gaf hij mij een hele lieve knuffel aan het einde van de droom en dat voelde zo fijn.

Als ik nu over hem droom, zijn het altijd dromen waarin hij ineens weer leeft. Dan is het alsof er niets gebeurd is. In mijn droom realiseer ik dan in een keer dat hij weer leeft. En dan ben ik echt opgelucht, dan zeg ik tegen hem dat hij nu zijn dingetjes zelf weer kan gaan regelen. Ik ben namelijk nog steeds bezig om de boel af te handelen van hem. Maar in mijn droom kan ik die zrgen in een keer weer aan hem geven en het dus weer uit handen geven waardoor ik het los kan laten. Echt een opluchting dan.

Wel een tegenvaller als ik weer wakker wordt en me realiseer dat ik de zorgen alsnog zelf moet oplossen.

Sille
11 augustus 2010

Aldus, heeft het wel een betekenis.
Elke droom over je vader is apart, ookal gaat het over steeds hetzelfde.
Ik denk dat hij een boodschap wil doorgeven,
laten weten hoe hij zich voelt,
dat het hem spijt,
dat hij graag bij mij wil zijn,
het kan heel veel betekenissen hebben.
Soms zie ik hem maar een keer in mijn droom.
dan zie ik hem alleen staan naar mij kijken met een glimlach.
En dan lijkt het alsof die wil zeggen dat hij trots op me is.
Ik ben over 2 weken jarig,
dat wordt dan mijn eerste verjaardag zonder hem.
Die gaat echt zwaar worden.
Ik ga dan een kaarsje aansteken.

meisjeeeee
22 augustus 2010

Hoi allemaal.
Mijn vader is 7 maanden geleden overleden aan kanker. Ik kom het regelmatig tegen in mijn dromen, en elke keer word ik met een bepaalde gedachte wakker. Ik denk dat op het moment dat ik hem in mijn dromen tegenkom, we ook echt bij elkaar zijn. Verschillende mensen hebben ook onderzoek gedaan naar het tegenkomen van overledenen in je droom, en zij zeggen dat het voor overledenen gemakkelijk is om contact met het aardse leven te maken via dromen. Als je droomt ontsnapt je ziel namelijk uit je lichaam, zoals zij dat uitleggen, en ben je vrij van alle lichamelijke en geestelijke beperkingen. Het zou dus heel logisch kunnen zijn dat de overledene echt dingen of gevoelens aan je kan doorgeven. Ik vind dat zelf een heel fijn gevoel. Alsof mijn vader op een of andere manier toch nog een oogje in het zeil houdt. Hij is niet weg, alleen zit hij nu op een andere dimensie. Ik vertrouw erop (doordat ik hem dus heb gevoeld in mijn dromen, en ik tijdens mijjn droom ook wist dat het geen droom over hem was, maar een droom MET hem) dat hij nog steeds op een of andere manier hier is, en ons met dingen kan helpen. Dat geeft mij een grote troost...

Lien
9 oktober 2010

Jou verhaal is heel herkenbaar. Mijn vader is 6 maanden geleden overleden aan kanker. Het is gelukkig allemaal heel mooi gegaan en dat geeft mij een bepaalde rust. Het is goed zo. Ik droom veel over mijn vader. Een van de 1e nachten na zijn overlijden droomde ik dat ik in de tuin liep en met hem telefoneerde. Ik wist dat hij dood was in die droom maar vond t schijnbaar normaal dat ik met hem kon bellen. Ofja eigenlijk was ik ontzettend gelukkig dat ik op die manier met hem kon communiceren. Hij vertelde me dat alles goed was, hij was op een goede plek en hij kon nu overal naartoe reizen, wat hij nog zo graag gewild had. Hij liet me ook plaatjes zien (van landschappen) kan ik me nog goed herinneren. En hij gaf ook duidelijk aan dat hij bij ons was. Ik werd wakker en dacht: he wat jammer dat ik niet echt met hem kan bellen het voelde zo echt...
Maar die droom heeft me destijds veel rust gegeven. Ik geloof in leven na de dood en dat overledenen bij ons zijn. Ik geloof ook dat doden met ons communiceren in onze slaap, wanneer we in een andere soort staat zijn. Ik droom nog veel over mijn vader, die dromen zijn me ontzettend dierbaar want dat zijn de momenten dat ik me heel erg dichtbij hem voel. Voor jullie allemaal, koester deze dromen, want ze zijn echt.

bezoeker
28 oktober 2010

Mijn vader is bijna 2 jaar gelden overleden. Net als jullie heb ik in het begin veel over hem gedroomd. Alleen waren het in het eerst geen fijne dromen. Hij is overleden aan een infectie nadat hij was geopereerd aan zijn long. De laatste week is hij in het ziekenhuis in slaap gehouden omdat hij aan de beademing lag. Daarom droomde ik vaak dat hij het benauwd had en pijn had, ik had dacht dan in mijn droom dat hij nog niet wist dat hij dood was. Geleidelijk veranderden de dromen, hij voelde zich dan goed en was niet overleden in mijn droom. Daarna ging ik steeds minder over hem dromen. Een keer zag ik hem als een jonge man, zijn haar was helemaal zwart en hij had een pak aan uit de jaren 70, hij zat met een paar andere mannen te praten over wat hij die dag had gedaan. Toen besefte ik dat we allebei zijn dood hadden geaccepteerd.

Ciska
23 november 2010

Hallo,
Ik was zo aan het googelen omdat ik PRECIES dezelfde droom heb. Mijn vader is nu 6 weken geleden overleden, en die droom heb ik gehad toen hij 3 weken overleden was. Ik droomde dat ik aan het lopen was ergens, en dat ik mijn vader zag staan op een parkeerplaats. Ik rende naar hem toe, maar de mannen die bij hem stonden drukte hem in de auto en reden heel snel weg. Even later kreeg ik in mijn droom een telefoontje van mijn vader dat hij een nieuwe ID heeft gehad, en zijn dood in scene was gezet. Het had iets te maken met financiële zaken. Ik mocht het aan niemand vertellen.
Gister heb ik een droom gehad dat hij in zijn kist lag, en net voordat hij gecremeerd zou worden weer levend was. Hij draaide die dag gewoon mee in ons gezin en toen zijn we met zijn alle naar de kermis gegaan. Deze 6 weken droom ik echt regelmatig dat hij nog gewoon leeft en als ik wakker word, dan is het een grote tegenvaller als ik er weer aan denk dat het niet zo is. Want in mijn dromen is het zo levensecht.

Maar ik ben zeer blij dat ik mensen heb gevonden die ook precies dezelfde dromen hebben.

tas
24 februari 2011

Jij vind dit raar, maar het is niet raar. Elke droom heeft wel iets te betekenen. Wat jou droom presies inhoud weet ik niet, maar wel dat je hem elke dag nog steeds mis. Hij voelt dat en zal altijd bij je zijn. Jullie twee hadden een sterke band? Ik bedoel sterker dan je tweeling (zus)? Hij zal met jullie meekijken.

Hij zal (zoals dat gezecht word) over je waken. En kijk goed in je dromen, er zal iets zijn met de finassien, iets wat niemand weet alleen hij en hij probeert dat na je toe te geven, en dat kan alleen in je dromen.

us
7 mei 2011

hallo

mijn vader is 9 februari 2011 overleden,
en ik heb ook over hem gedroomd 2 x nu
eerste x dat hij zei ik begrijp het niet in de droom
en 2 x dat ik hem vastgehouden, en dat voelde wel fijn toen ik wakker werd.
mis hem vreselijk het is heel raar de dood en ongeloofelijk.
elke dag pijn en boosheid en verdriet.
is dat volwassen zijn.

12 mei 2011

Mijn vader is 2 augustus 2006 overleden en voordat hij overleed, hebben wij een ruzie gekregen.
We hebben het nooit meer uit kunnen praten.
Een jaar daarop in oktober heb ik van hem gedroomd.
HIj omhelsde mij en vervaagde weg en ik werd huilend wakker.
Het heeft mij wel onwijs veel rust en een plaatsje gegeven.
Ik droom nog wel eens over mijn vader. In mijn droom komt het over alsof het heel normaal is dat hij er nog is.
En dat word ik wakker en denk ik van uh maar hij is er niet meer. waarom heb ik niet zo gereageer of dat gevraagd. Maar paar dagen overheen dan is het gewoon weer heel normaal. En geniet ik van het leven met hem in mijn hart.

Bij jou is het nog heel vers van je vader. Het heeft zn tijd nodig om het te verwerken.
En ik weet niet hoe oud je bent en als je volwassen ben dan blijf je dat;)

Shari
16 mei 2011

Mijn vader is op 4 april 2011 overleden.
Vannacht droomde ik dat hij mij in een grote menigte zocht; ze hadden zich vergist in het ziekenhuis, hij leefde nog. Hij kwam met open armen naar me toe gelopen en knuffelde mij enorm. Daarna zaten we gewoon thuis en ging het leven verder zoals enkele maanden geleden.

Mijn vader heeft eerst 4 weken op intensieve gelegen aan de beademing en werd in slaap gehouden waardoor we niet echt afscheid hebben kunnen nemen zoals het hoort. Ik wou hem zo graag nog eens een echte knuffel geven en nu heb ik het gevoel dat het gelukt is, weliswaar in een droom.

Ik denk dat dierbare overledenen regelmatig nog eens bij ons komen en waarschijnlijk in onze dromen, maar ik denk wel dat je ervoor moet open staan.

Jumtum
19 juni 2011

Mijn papa is 25 maart 2011 overleden, na een ziekbed van slechts 4 weken. Sindsdien droom ik regelmatig dat ik op rouwbezoek ga, en dat-ie opeens weer levend wordt. Aleen moet ik hem dan nog wel vertellen dat zijn crematie de volgende dag is, en ik wil hem niet verdrietig maken door hem te vertellen dat-ie eigenlijk dood is... Vreemd...

Elles215
22 juli 2011

Mij Vader is zes weken geleden overleden, ik heb na zijn overlijden wel constant een gevoel over mij heen gehad dat hij nu gelukkig is en nog steeds, dat geeft mij ook wel kracht en ondanks dat ik jaren bang was om hem te verliezen, voel ik mij nog steeds heel erg sterk en ervaar ik niet echt diep gemis, omdat ik voel dat het goed met hem gaat.

Mijn eerste Droom over hem 4 weken geleden: Ik liep ergens en zocht naar mijn Dochter, mijn Moeder en mijn Dochter waren gewoon bij mij in die droom, ineens verscheen mijn Vader en ik al verbaasd dat hij weer kon lopen, Hij riep naar mij:
ik ga je Dochter zoeken en verdween en ook dat Dochtertje kon ik nergens meer vinden.
(jaren geleden heb ik ooit een miskraam gekregen en kreeg na 3 jaar ineens heel sterk het gevoel dat dit een meisje was)
Ik sprak een zeer begaafde vrouw over deze droom en deze vrouw vertelde mij, dat mijn Vader mijn toen overleden kindje heeft gevonden en daar nu de Opa van is, in de hemel, dit wilde hij aan mij doorgeven in mijn droom.

Gisteren voordat ik ging slapen, lag ik te denken in mijn bed, dat het leuk zou sein als ik een seintje zou krijgen, hoe het er daar in de Hemel nu aan toegaat, nou dat heb ik geweten, nadat ik lekker in slaap was gevallen.

Het was een vrij lange droom, waarin er meer overleden mensen die ik ken in voorkwamen, ik hou het even kort:
In mijn droom zou mijn Vader langskomen, ik had een borreltje voor hem neergezet op tafel, hij kwam binnen en ik schrok mij echt naar, zijn gebit stak ver naar voren en hij was zo gruwelijk mager en eng, ik gelijk in paniek roepen:
Pap je moet eten, je bent zo dun of wat drinken, hij keek mij zielsgelukkig aan en vertelde mij, dat hij daar niet hoefde te eten en ook geen trek in borreltjes had, dat was daar niet nodig, het was daar goed.
In mijn droom begreep ik er niks van, hij moest van mij gewoon eten.

Helaas maakte een van mijn kinderen mij wakker toen ik lag te dromen en had ik nog steeds dat nare beeld op mijn
netvlies, van mijn wel heel erg dunne Vader, maar ook wel de gedachten, dat hij erg gelukkig was in mijn droom en als het zo zou zijn, dan was dit zijn boodschap.

Kimberley
5 augustus 2011

Hoi allemaal, ik ben Kim en droom al 15 jaar over mijn vader(+1996), hij geeft me tips, en vertelt hoe 't Hierboven is. 'n Stuk rustiger, maar we moeten Daar wel doorwerken,zei hij vaker. Ook mijn opa's , oma's en zelfs mijn byzondere kat Miepje (+) laten zich vaker zien in mijn dromen. 't Is zo gedetailleerd, dat kan ik onmogelijk zelf verzinnen. Ze praten o.a. over mijn gezondheid, ze zijn zelf allemaal gezond, en rustig, en er komt 'n ontzettend fijne tevreden uitstraling vanuit de overledenen. Overlijden --las ik pas--betekent ; over t lijden. Ze zijn over 't lijden heen. Ik ben al 'n aantal jaren ziek, darmen en lymfeklieren, maar door mijn fijne vertrouwde dromen weet ik dat ik er zéker niet alleen voor sta. Ik heb krijg ook weleens tekens door in m'n flat, overdag. Ik ben absoluut niet zwevend, maar er zijn zóveel prachtige --verder onverklaarbare--dingen gebeurd in mijn hele leven, dat ik nu gewoon weet dat Boven en hier op aarde met elkaar verbonden zijn. Wees dankbaar voor al jullie dromen, m'n vader zei 't me zelfs; Kind, je droomt nu, dit is de enige mogelijkheid om contact met je te krijgen, kijk maar niet te lang naar me anders wordt je zometeen wakker, ik zit nu niet meer in dit lichaam, maar t is voor jou herkenbaar. --deze droom was een jaar na z'n overlijden 1997-- ik had een jaar lang gezocht, huilend, op kerkhoven in mijn dromen naar m'n vader. En na één jaar was dit de eerste van 'n prachtige reeks dromen. Ze zijn niet weg , ze zijn gewoon Hierboven, en laten zich af en toe gewoon zien. Twijfel niet, ze zijn bij jullie allemaal. Geniet van dit prachtige wonderbaarlijke contact. Slaap lekker , en fijne dromen toegewenst*** , liefs van Kim

Elly Renema
10 augustus 2011

Lieve Kimberley,

Ik heb het zelfde als jij mee gemaakt mijn Vader is op de zelfde manier overleden.
Ik droom ook vaak over hem en zie hem dan zitten in zijn jongere jaren.

Ik had de afgelopen 10 jaar een goede band met hem en mis hem nog elke dag.
Ik ben er wel van overtuigd dat we hen later als we zelf dood zullen gaan weer gaan zien.
En ontmoeten tot die tijd houden we elkaar goed in de gaten en genieten van elke dag dat we leven
mogen.

Ik wens jou heel veel liefde licht en veel kracht toe en nog vele mooien dromen over jou Vader.

Liefs
Elly Renema

Mare
6 november 2011

Hallo,

Mijn vader is in augustus plotseling overleden en in het begin heb ik er erg veel moeite mee gehad dat ik geen afscheid heb kunnen nemen.
Mijn moeder en zusje zijn bij hem geweest op het tijdstip van overlijden en mn zusje heeft die ochtend nog naar hem kunnen zwaaien.
Omdat ik 160 km veder woon kwam ik te laat.
Een paar dagen geleden tijdens een droom denk ik dat mn vader is geweest om afscheid te nemen.
Hij stond in een woonkamer tegen een bank aangeleund en toen hij me zag ... Keek hij me aan lachte en zei moi... En daarna liep hij weg.
Dit gaf een enorm warm gevoel op dat moment.
Mijn vader groette altijd met moi...

e.kolarevic
21 januari 2012

IK WIL GRAG ANTWOORD ALS DAT KAN IK DANK U
E.KOLAREVIC

jorden
5 februari 2012

Hallo,

gisteren is mijn opa precies één jaar geleden overleden.
ik had een hele sterke band met hem, en ben gisteren
ook weer terug naar zijn begraafplaats geweest. Alleen
vannacht had ik dus gedroomd, dat hij zei dat als je precies
één jaar bent overleden, dat je weer even terug mocht om
alsnog afscheid te nemen? En dan hij had gezegd dat hij
gisterochtend bij me was bij de begraafplaats.. Tot nu toe had ik maar
één keer over hem gedroomd, een half jaar geleden ofzo, en nu precies
een jaar geleden droom ik weer over hem.
Hij leek echt levend, dus toen ik wakker werd had ik het besef weer.
Is dat dan zijn boodschap geweest, dat hij gisteren bij me was???

groetjes

Sally050
1 maart 2012

Hallo

Weet iemand wat het betekend als een overleden persoon en een persoon die nog in leven is aan je bed staan?
Een vriendin van mij is 3 maanden geleden haar man plotseling verloren door een hartstilstand.
Ze zijn al jaren heel goed bevriend met hun buurman en buurvrouw, het is al familie,
maar nu bleek dat de buurvrouw een knobbeltje in haar borst had en dat het kanker was.
Zij is hiervoor een week geleden voor geopereerd en het knobbeltje is weggehaald.
Nu droomde ze 2 nachten geleden dat haar man (die dus overleden is) en haar buurvrouw (die nog wel leeft) naast haar bed staan.
Weet iemand wat dit betekend??

Groetjes

monica14
1 maart 2012

hey,

Ik ben mijn stiefvader 3 en een halve maand geleden kwijtgeraakt.een paar dagen voor zijn dood had ik hem een knuffel gegeven, die ik ook voor mezelf had gekocht om te laten zien dat ik van hem hield. ze gingen apart wonen omdat mijn moeder het niet meer aankon. Ik had er veel verdriet van want mijn ouders zijn al een keer gescheiden. En hij betekende veel voor me omdat hij me eroverheen heeft geholpen. Hij was als een 2e vader voor me. en dat zal hij ook voor altijd blijven.

Mijn stiefvader heeft de beslissing gemaakt om een einde aan zijn leven te maken, en is s'nachts onder een goederentrein gesprongen. Het was de laatste trein die er reed. Ik kon het niet geloven dat hij er niet meer was en heb me de rest van de dag op mijn kamer opgesloten, weg van de rest. Toen ik s'avond probeerde te slapen dacht ik de hele tijd aan hem. later toen ik in slaap was gevallen had ik een droom over hem. Ik was in zijn huis met mijn moeder en iedereen was gelukkig. Ik gaf hem een dikke knuffel en een kus. Toen werd ik wakker en ik barste weer in huilen uit.Na een week ben ik naar zijn huis gegaan en ben naar binnen gelopen en gekeken waar die knuffel was. Hij lag in zijn bed en ik kon het niet meer houden en knielde neer voor zijn bed en pakte de knuffel stevig vast in mijn armen. Het voelde alsof ik heb vast had.

Hij is een week later gecremeerd. we moeten hem nog ergens plaatsen en ik ben van plan om de knuffel erbij te begraven om te laten zien dat ik zelfs na zijn dood nog om hem geef.

xxmonica





Deze discussie is gesloten.