Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

alsjeblieft lezen ik snap het niet meer :'(

11 jaar geleden

Ik heb gedroomd ik kan het niet van mij afzetten ( lang niet meer zo gedroomd maar een vriendin van mij kwam op visite die al mijn energie uitzuigt heel erg liegen en depressief geen vrolijkheid is er een link?)

eerst hield ik een doodskist vast die vervolgens toch niet van mij was ?
Toen was het in de avond en stonden er allemaal auto's buiten ik vertrouwde het niet en liep weg ik vroeg aan mij vriend wil je achter je mij lopen en op dat moment liep ik op de trappen in de gallerij en hoorde ik HEEY die jongen stond met zijn pistool klaar om op mij te richting ik voelde veel angst en onrust mijn vriend zei op dat moment neem mij maar !! ik wist dat ik droomde en wachte het af maar het ging niet meer verder
toen was ik een een hele oude winkel en zag ik een soort vis hele aparte ik pakte hem hield hem vast en hij ging dood in mijn handen ik werd fobisch en toen was ik in een supermarkt en vertelde ik iedereen wat ik had gedroomd ? gewoon alles wat hier staat maar het is raar op het einde van droom kreeg ik een happinez ballon kado met een boodschap erop geschreven heb ik hem opgebrand en is hij de lucht ingegaan

weet iemand wat dit betekend ik heb gewoon hele pijnlijke nek !

11 jaar geleden

Evenals de dood heeft ook de doodskist die in de droom verschijnt maar weinig met een lichamelijke dood te maken.

Het vervoer staat symbool voor de manier waarop wij ons levenspad bewandelen. De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken maken.

Soms is de gang of een gallerij slechts een etappe op onze levensweg.

Mannen die op seksueel gebied weinig presteren zijn vaak heel gewelddadig.

De loop van het pistool kan daarom gezien worden als een verlengstuk van de penis.

Dode vissen die we in de droom zien zouden betekenen dat in het waakbestaan al onze hoop verloren is, maar je zag hen dood gaan, dus alle hoop is nog niet verloren.

Wie in de droom in een warenhuis rondloopt en weet wat hij wil kopen weet ook in het waakbestaan precies wat hij wil.

Knalt de ballon dan vervliegt al onze hoop op geluk en gaat een wens niet in vervulling.

Een pijnlijke nek kan duiden dat je je spanning hebt tussen je schouderbladen en schouders, daar kan je je voor laten masseren.

Groeten H@ns.