Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

iets raar

13 jaar geleden

Hallo

Een tijdje geleden heb ik iets vreemd meegemaakt, ik weet niet of ik wakker was of droomde.

Ik lag op mij zij in mijn bed, ik voelde iets op mijn gezicht, het was net of er iemand in mijn gezicht blies, ik weet niet juist wat er toen gebeurde of wat ik voelde, maar plots begon ik bang te worden en het voelde alsof ik wakker werd, ik voelde het blazen op mijn gezicht terug, ik wilde mijn ogen open doen maar dit lukte niet, ik kon ook niet bewegen, uiteindelijk kon ik mij ogen openen en bewegen, ik keek rond maar zag natuurlijk niets, ik denk dat het al morgen was en licht maar ik ben dit niet meer zeker.

Heb dit nog nooit meegemaakt en tot op heden is het ook niet meer gebeurd.

Is er hier een uitleg voor,...

groetjes Joyce

13 jaar geleden

Hoi Joyce.

Je hebt even gevoeld dat er een geest is geweest B.V. je opa of oma of iemad anders, het kan ook een beschermengel zijn van jou, omdat je niet wist wat het was ben je bang geworden.

Mocht het weer gebeuren, kan je vragen om bescherming, ook kan je vragen of het een bedoeling heeft en of het een goede geest is en wat hij wil en of je dat weten mag.
Dit heb ik ook gehad en op de duur schrik je niet meer, het kan voor jou een geetselijke onwikkeling zijn, maar voor dat je slapen gaat altjd om bescherming vragen.

Sterkte en groeten

H@ns.

13 jaar geleden

Hans

Heel erg bedankt voor uw uitleg.

groetjes Joyce