Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zwart

11 jaar geleden

heee,

ik had laatst een beetje rare droom , de droom ging zo ; ik was een wedstrijd aan het schaatsen met een meisje, ik haalde haar bijna in maar toen sneed ze me ineens af en viel ik dus in een gat in het ijs, echt raar was dat ik het een soort van voelde en het ook ineens helemaal zwart werd voor me ogen. nouja en toen werd ik dus wakker .

hoop dat jullie wat meer van de betekenis af weten!

groetjes

11 jaar geleden

Hoi GG.

Meisjes verschijnen vaak in de droom van mensen die seksuele fantasie├źn hebben, welke in het waakbestaan als immoreel worden beschouwd.

Bijna net zo uit te leggen als schaatsen. De schaatsen waarmee men zich op het ijs kan verplaatsen zouden kunnen duiden op het oplossen van problemen. Komt men makkelijk op de schaatsen vooruit dan kan met zijn problemen makkelijk oplossen. Daarbij glijden we makkelijk door het leven zonder al te veel problemen. Toch zouden we altijd goed op moeten passen niet in een wak te rijden. Gebeurd dat toch dan zullen we in het waakbestaan door onze makkelijke levenshouding in gevaarlijke situaties terechtkomen waar we ons mogelijk niet meer uit kunnen redden.

Wie in de droom veel zwart ziet zou in het waakbestaan zijn leven drastisch moeten veranderen.

Kijk maar wat je er mee kan.

Groeten h@ns.