Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Spirituele droom ?

14 jaar geleden

ik liep in een straat en ik zag een herenhuis maar de deur stond wagenwijd open ik was benieuwd en nam een kijkje tot de voordeur de hele gang was spierwit witte muren witte vloeren witte trap echt alles ... toen dacht ik , ik doe de deur dicht dalijk wordt er ingebroken ik liep weg kwam er een onbekende man naar mij toe en hij gaf mij een sleutel de sleutel van dat huis ? hij zei hou deze gewoon bij je ik sloeg het af maar hij drukte het in mijn hand

weet iemand dit ???

ik heb voor het eerst met een muts geslapen omdat mijn kruinchakra heel gevoelig is en ik altijd slechte dromen heb deze droom kreeg ik toen ik met die muts sliep

14 jaar geleden

Hoi Priscilla,

Ik kan me goed voorstellen dat de droom je adviseert, omdat je je zorgen maakt om die dromen. Als je met een muts ging slapen, was je er duidelijk mee bezig en daar is je droom een antwoord op geweest. Een huis in dromen is een symbool voor je eigen lichaam. De onbekende man - je schaduw, de kant die je niet goed kent, een meer rationele, nuchtere energie - geeft je een sleutel tot een huis, tot je lichaam. Het huis is wit, de kleur van oplossingen in dromen. Ik maak eruit op dat de oplossing voor je probleem met je dromen zit in het contact met je lichaam. Als je je meer bewust wordt van je lijf, dus meer gaat aarden, dan houden die dromen vermoedelijk vanzelf op.

Je reactie op het krijgen van die sleutel in de droom is veelzeggend: je wilt hem weigeren. Voor jou is het waarschijnlijk veel makkelijker om niet te voelen wat er in je lijf gebeurt. Maar intussen maak je je wel zorgen over wat je allemaal oppikt. Er zijn veel mensen zo gevoelig, maar het is pas een probleem als je de opgepikte informatie niet kunt afvoeren. Dan ontstaan heftige dromen. Ga dus eens aandacht besteden aan je gronding, zodat je energie die niet van jou is kunt lozen.

14 jaar geleden

Hoi Pricilla.

Ik heb een vraag aan jou, ik las zaterdag een prive bericht van jou, toe heb ik geprobeerd om jou een brief te schrijven en dat lukte niet, gisteren zondag heb ik wel een brief naar je toe gestuurd, ook prive en is die aan gekomen, dat is de vraag.
Je schreef bedankt voor het terug sturen van mijn brief, maar dat is echt perongeluk gebeurd.

Ik wens je sterkte en groeten.

H@ns.

13 jaar geleden

Misschien moet je een wit kussen nemen en witte lakens.

heler
13 jaar geleden

een sleutel kan ook betekenen dat je een wijsheid, oplossingen ga krijgen voor wat je nog zal krijgen