Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gesprek met een helderziende

15 jaar geleden

Hoi

Ik had vannacht een vreemde droom. Ik droomde dat ik op een feestje was in een huis, daar waren een paar helderzienden. 1 vrouw zei dat ik naar haar toe moest komen. Ik ging naar haar toe en begon met haar te praten. Ze vertelde me dat ik op moest passen, waarvoor? weet ik niet. Ze had een paar dingen verteld over bepaalde gaven. Het was een vrouw met krullend haar, schouderlang, beetje blond achtig.

Toevallig, want vandaag ga ik naar een paranormaal-beurs. Ik heb al gezocht wat het betekent als je een helderziende o.i.d. spreekt, maar heb niks gevonden.

Bedankt!

15 jaar geleden

Hoi D.

Wie in de droom naar een waarzegger of paragnost gaat wil in het waakbestaan iets te weten komen. Datgene dat we in de droom vragen moet duidelijk maken wat. De waarzegger kan ons in de droom goed raad geven en de tekst zouden we goed moeten onthouden want dit zou zeer belangrijk voor ons kunnen zijn.

Dergelijke vrouwen kunnen ons belangrijke dingen over ons gevoel en onze capaciteiten mededelen. Onbekende vrouwen wijzen daarom meestal op eigenschappen waarvan we ons tot nu toe niet bewust waren dat we ze hadden.

Een weelderige haardos zou een toename daarvan symboliseren. Volgens andere uitleggers symboliseren haren kennis, psychische energie, maar ook nu weer materiële waarden. Verlies van haar zou dus verlies, vernedering en mislukkingen betekenen. Volgens oude mythologieën zouden haren magische krachten herberegen, wie dus lang en sterk haar heeft zou veel magische krachten bezitten. Wie over haren droomt zou zijn geestelijke houding tegenover zichzelf en anderen in orde moeten brengen. Het is belangrijk te onthouden of het om dun, dik, verzorgd of onverzorgd haar gaat. Ook de kleur en de lengte zijn van belang.

Kijk maar of je er wat aan hebt.

Gr H@ns.