Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zwarte gedaantes

15 jaar geleden

Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen want ik weet even niet wat ik ermee moet.

Gisteren heb ik erg veel "geluk" gehad, zoals je dat zou kunnen noemen. Ik stond op het punt de sleutel te krijgen van een appartementje dat ik heb gehuurd. Het is heel erg klein, eigenlijk maar nét te doen. Ik stond te praten met de bewoner die uit dat appartementje weg gaat, en zij vertelde mij dat die ernaast onverwachts vrij was gekomen en dat ik daar maar eens moest gaan kijken. Ik ben naar de huisbaas gegaan, die mij de sleutel heeft gegeven om even te kijken. Dit andere appartement was duidelijk groter, voor dezelfde prijs te huur en ik kon er meteen in als ik dat zou willen. Dit heb ik natuurlijk gedaan!

Als ik ergens mee bezig ben, tv kijk, rondloop, wat dan ook, zie ik ineens een zwarte of grijze schim staan. Het staat niet midden in mijn gezichtsveld, maar iets daaruit. Maar ik zie het dan wel duidelijk, niet vanuit mijn ooghoeken. Zodra ik dan opkijk, is het weg. Soms zie ik iets staan, een plant ofzo, waarvan ik kan zeggen dat ik dat zou kunnen hebben gezien, maar heel vaak zie ik ook niets wat zich 'vervormd' kon hebben in mijn gezichtsveld.
Daarnaast voel ik me ietwat in de gaten gehouden de laatste weken, terwijl ik toch echt alleen ben op die momenten.

Het maakt me niet echt bang, maar ik merk wel dat ik er onrustig van word omdat ik het niet kan verklaren... Naast de situatie met de appartementen is het al vaker voorgekomen dat ik een 'onverwacht mazzeltje' heb waar ik erg gelukkig mee ben.
Mijn vader grapte na het gebeuren met de appartementen dat dit alleen maar het werk van mijn overleden oma kon zijn. Op zich zou dat leuk zijn, maar ik heb nooit een goede band gehad met mijn oma. Ze was een harde vrouw en ik voelde me vaak ongemakkelijk bij haar. Ik had de gedachte dat zij het was dan al vrij snel afgeschreven. Maar als ik dit koppel aan dat ik steeds denk dingen te zien....
Ik ging er eerst vanuit dat mijn 'karma' zich hersteld had en dat een positieve instelling en goede bedoelingen me dit hadden opgeleverd, maar ik begin me toch af te vragen of het mogelijk is dat dit inderdaad het werk is geweest van een energie/geest, al dan niet mijn oma.

Ik hoop dat iemand hier wat over kan zeggen!

15 jaar geleden
Beheerder

Heey,

het is duidelijk dat diegene aandacht van je wilt dan, maar je kunt er niet veel aan doen, het enige wat je kunt doen is proberen contact met hem ter krijgen dus vragen wat hij wilt, en hem daarna naar het licht sturen. Naar het licht sturen moet je blijven doen als hij terug komt, dus: Ga maar naar het licht. Je zou ook wierook kunen proberen al doe ik dat zelf nooit maar dat schijnt ook zijn reinigende krachten te hebben.

gr feneaux

15 jaar geleden

Hoi Maan,

Ik heb vaker mensen gehad die te maken hadden met (al dan niet gewenst) bezoek van 'zielen'
Vaak is het echter de angst van die mensen die er voor zorgt dat de entiteit om het maar even zo te noemen terug blijft komen.

Als je er echt voor open staat kun je die entiteit vragen wie hij is en waarom hij contact zoek. Sta er voor open en het antwoord zal zich vanzelf openbaren als de tijd rijp is. Wil je het echt niet of ben je er te bang voor doe dan eens wat je tegen een levend mens ook zou doen als die zich ongewenst op jouw terrein zou begeven. Vertel hem weg te gaan, niet aarzelend maar wees resoluut daarin.
Mocht je bereid zijn te communiceren maar niet op deze manier dan kun je dat gewoon aangeven.
Die entiteit is er niet zomaar ;) een ziel blijft niet zomaar hangen op aarde. daarnaast is het misschien wel goed om te weten dat je onderbewuste (je christuszelf) NOOIT iets zal toelaten dat slecht voor je is dus als die entiteit op een of andere manier al 'contact' maakt is dat louter en alleen omdat het goed is en jij het aankan.

Mocht je je huis willen reinigen zoals Feneau zegt is het beter gedroogde salie te branden en in de kamer te gaan staan, handen open naar boven gericht en met gesloten ogen 'zien' dat er een reinigend violet licht (de heilige Violette Vlam) door de kamer trekt die alle negatieve energie transformeert naar het goede.

15 jaar geleden

er zijn natuurlijk verschillende manieren, je ken ze ook met een bepaald soort drums wegjagen zegmaar.

Foempie
14 jaar geleden

@ The Prayers: Jij hebt een probleem :) Je projecteert je eigen angsten op andere mensen.

Liefs,
Sarah

melanie
14 jaar geleden

Hallo , met dit bericht wil ik je vertellen , het wel met rust te laten indien dat wat je in de gaten houd je niet echt lastig valt , soms is de aandacht op dat ding/persoon/energie bevestigen niet de beste idee om te doen want je weet niet wat het is , het kan alles zijn engel , je oma , demoon , andere persoon wat dan ook voor energie het ook mag wezen , het is beter het met rust te laten tenzij de energie jou op wat waarnemendere manier je probeert te contacteren , ik spreek uit ervaring van duizenden en heb je anders graag meer willen helpen maar dit is niet zwaar genoeg al zeg ik het zelf het is wel iets wat daar is en er zal blijven blijkbaar dus gewoon lekker laten zijn waar het is zolang je er echt geen last van hebt.

Joost
14 jaar geleden

ik zou tog eens naar de opticien gaan voor die vlekken(schimmen)vanuit je ooghoeken ,zei zullen je dan wel verder kunnen helpen of advies geven

chrije
14 jaar geleden

Ik heb er tegewoordig ook best veel last van. Ook een keer toen ik in het huis van mijn vriendin was in de woonkamer. We stonden in de woonkamer en in de opening naar de keuken toen zag ik iest zwarts ineens in die deuropening staan. Ik schrok en keek er meteen heen, en toen zag ik niks meer. Best wel raar. en ik weet, heel veel mensen raken er van in de war want het is heel onverklaarbaar. Daar heb ik dus ook las van. want ik voelde me ook niet bepaald op me gemak in het huis want we deden s'avonds verstoppertje in huis( ik ben 15 jaar) en toen zat ik in haar kamer te tellen in het donker( het was niet helemaal donker omdat het ganglicht nog aan stond) en ik voelde me echt niet zo op me gemak, en het was heel onverklaarbaar. maar ik had totaal het gevoel dat ik aangekeken werd ofzo. best raar! en ik heb wel meer meegemaakt...
kunnen jullie misschien iets uitleggen wat er is??

Alvast bedankt!

14 jaar geleden

@Maan Ik heb in een andere topic over beschermelingen gehad die ik mijn hele leven al heb.
Als kind zag ik ze als zwarte gedaantes en mijn dochter noemt ze schaduwen(maar wel dat het meneren zijn)
Dit zijn dus mijn beschermers.
Misschien is dit degene die je beschermer is en je geholpen heeft met de kamer?
Misschien als je gewoon dank je wel zegt dat tie dan tevreden is?

Verder staat hij/zij daar alleen te staan en doet niks dus zal ik als ik jou was het gewoon accepteren.
Zo zal je zelf meer ontspannen zijn.

witteroos
14 jaar geleden

Hoi Maarn,

Als je deze zwarte gedaantes in het donker of schemer ziet, dan is het niet goed. Het komt dan van kwade kant af en wil je bang maken.Bid dan tot God dat het weggaat. Als het op klaarlichte dag is dan kan het geen kwaad.
groetjes

Angel87
13 jaar geleden

Zijn jullie wel goed wijs? Zwarte gedaantes bestaan uit negatieve energie!
Zwarte gedaantes zijn vaak klopgeesten en andere negatieve geesten die veel schade kunnen aanrichten.
Dus wees op je hoede! Het zijn geen beschermers of welwillende hulpgeesten.
Contact er mee zoeken is ook niet goed, je moet ze eisen je met rust te laten en anders hulp erbij te halen van een medium.

leonie
13 jaar geleden

ik heb precies hetzelfde mee gemaakt.. ik heb van een goede vriendin en tevens medium geleert dat donkere schimmen inderdaad voor negatief staan. MAAR GEEN klopgeesten of demonen zijn...
ik zag de schimmen op momenten dat het met mij niet goed zat.. scheiding ,overlijden noemt het maar.. deze schimmen vertellen je dat je weer positief moet gaan leven!
je zou ze dus kunnen zien als je beschermers.
hoop dat je dit je helpt en je het kan plaatsen. een nieuw huis zuiveren kan nooit kwaad..
succes leonie

Joey
12 jaar geleden

hallo ik ben joey en ik was laast bij een vriend en toen zagen we allebij steeds gedaamtes in de keuken en woonkamer en we weten niet echt wat we er mee moeten kan iemand ons helpen gr Joey

Joel Alexander
12 jaar geleden

Wegsturen in de Machtige Naam van Jezus Christus..

Jakobus 4: 7 Onderwerpt u dus aan God, maar biedt weerstand aan de duivel, en hij zal van u vlieden.

Ik doe het zelf dagelijks, want ik heb heksen in de buurt wonen.. Demonen zijn weg te sturen met de gezag en autoriteit van Jezus.

Waar het licht is zal duisternis vervagen.. Bid en vraag leiding van de Heilige Geest of pak je bijbel

12 jaar geleden

God en jezus bestaat niet.. :) het krijgt demonen en duivels niet weg.. :) ga het proberen en je komt erachter..

Indd het klopt, zwarte gedaantes zijn negatief.. dit zijn duivels/demonen..
Hier kun je nix tegen doen.. :) Negeren is de beste optie die je hebt.. :)
Je huis reinigen werkt niet, demonen en duivels blijven altijd hangen.. :)
Mensen denken dat het werkt en krijgen een ander beeld.. Om hert zo maar te zeggen het zit ze tussen de oren.. :)
ze blijven gewoon,,

En deze gedaantes beschermen niet.. jaa alleen als ze zelf voordelen eraan hebben .. :)
Een echte duivel zou ik ook geen contact mee maken..

Ten eerste het mag niet contact tussen mens en geest, ten tweede een duivel heeft meer kracht en grip op de mensen dan ieder denkt.. :)

KevinN
9 jaar geleden

@ t meisje; wat lul jij nou??? je hebt echt geen kennis over dit soort zaken zo te zien, reageer dan niet : /

w.koopmans
9 jaar geleden

hoi zou je mij meschien kunnen helpen mijn zus ziet een zwarte schim en ze krijgt het benoawt van lijk of hij haar in de gaten houd ze is erg bang in haar eigen huisje mijn dank

Anonieme bezoeker
9 jaar geleden

Ga naar een Priester en vraag een bevrijdingsgebed in naam van Jezus Christus!
Hier is hij 'ook' voor gestorven!

Veel liefs

9 jaar geleden

hey Maan,

ik raad je aan om uit de bijbel Psalm hardop te lezen. Desnoods steek wierook aan maar zorg er wel voor dat je het niet de aandacht geeft dat het wilt. Want als ik het zo lees heeft het geen goeie bedoelingen. Maak er geen gebruik van! Zorg voor dat de wierook in alle kamers komt terwijl je de psalm hardop leest. Als je het leest zorg ervoor dat wat je zegt het met een zelfverzekerd gevoel en stem opleest. Desnoods doe je het een week lang of 3 dagen totdat jij het gevoel hebt dat je alleen bent en het niet meer ziet. Ik heb het ook gehad en ik weet het is niet een prettig gevoel. Maar geef het niet de kans om je te pakken!

Mj
9 jaar geleden

Dit is een energie die daar niet thuis hoor , je hoeft niet ongerust te zijn Een witte energie die je kunt zien is de engelen energie maak je er niet druk om

Maurice1965
9 jaar geleden

ben midden in de nacht schreeuwend van schrik (angst) wakker geworden,
Zal beginnen hoe ik mijn droom kan omschrijven
Steeds hoorde ik een zagend geluid en er was steeds rumoer op en in het gangpad naar onze slaapkamer daarop ben ik opgestaan om te gaan kijken wat het nu precies was, lopend naar de overloop leek het net alsof het geluid uit de muren kwam, dus ik klopte en sloeg een paar keer op de muur om te laten horen dat het nu wel iets rustiger kon,
Maar er bleef nu geluid komen van onder uit de hal waar de trap begon, ik keek naar onder en zag dat er iets zwarts aan het bewegen was maar kon niet echt zien wat het was, hierop riep en schreeuwde ik wat het daaronder moest voorstellen, eerst kwam er geen reactie tot het net leek alsof een masker opzij ging waarop twee pikzwarte ogen me aankeken, werd toen wat voorzichtiger maar riep evengoed wat het daaronder moest,
Tot het net leek alsof deze zwarte gedaante omhoog klom over de trap, wilde ik weg uit dat gangpad maar voordat ik me omgedraaid had stond deze als langs me en versperde me de weg twee pikzwarte ogen keken me aan.......
Hierop werd ik dus schreeuwend wakker.
Mijn vriendin zar rechtop van schrik want dit had zij nog nooit meegemaakt, haar dit verhaal verteld te hebben ben ik weer zo in slaap gevallen zonder ergens nog aan te denken.
Misschien kan iemand me dit uitleggen of dit een betekenis heeft, dit was de eerste x dat ik zoiets heb gedroomd

dave2016
8 jaar geleden

Wat je waarneemt is een demonische invloed, in je leven.ik heb een gigantische strijd met ze .Ook heb ik ze meerdere malen gezien ook in volle gedaante.ik vind het naar voor je.en je moet Hulp gaan zoeken een bijbel aanschaffen.En iemand van een evangelische gemeente inschakelen.want Door dat zichtbaar maken in de hoeken van je gezichtsveld is een vorm van manipulatie van jou geest!zodat je hun aanwezigheid aanneemt.ze willen geloofd worden omdat ze geen enkele waarde hebben voor ons of voor God omdat ze geen recht hebben op leven.het zijn parasieten die je kunnen vergiftigen zonder dat je het Door hebt en als je niet in Jezus geloofd kunnen ze ook zeer gevaarlijk voor je zijn.ook ik heb Jezus aangenomen terwijl ik daar niet het rondom type voor ben.ik ken inmiddels alle wapens tegen ze .Je kunt beginnen met hard op uitspreken Onder de hiel Demoon in naam van Jezus vertrappen ik je kop oude slang.laat ze je niet bang maken ze voeden zich met angst wees sterk en weet dat de allergrootste achter je staat de heerre Jezus.je zal ongetwijfeld een zonde in je leven hebben misschien glaasje draaien of een andere manier voor geesten oproepen of er teveel mee bezig zijn en dingen erover uitspreken. Dat moet je niet meer doen !LAAT DE DODEN BIJ DE DODEN EN DE LEVENDEN BIJ DE LEVENDEN.Zoek op geen enkele wijze contact met ze.bid tot de heerre Jezus voor hemelse bescherming en bescherming van de engelenmacht om je heen. Ga je ondertussen verdiepen in het leren kennen van gods woord en leer de wapens via Google die ertegen staan .in mijn strijd met ze zag ik een enorm licht uit de bijbel komen toen iemand aan het voorlezen was dit was voor mij een teken om de bijbel te gaan lezen.weet dat als je Jezus aanneemt jij al als overwinnaar in deze strijd uit de verf bent gekomen .Want als je hem aanneemt als de zoon kan niemand je meer scheiden ook de dood niet en zijn demonen van de liefde van God de vader . Amen zeg ik je!

dave2016
8 jaar geleden

En wat je in je droom hebt gezien is ook een Demoon. Je moet Hulp gaan zoeken bij een evangelische kerk.dat beest wat je ziet voeld zich heel wat.maar is niks voor iemand die in God geloofd niet meer dan onze vijand.maar vergeet niet het zijn mensenmoordenaars vanaf de beginne.doortrapt en slechter bestaat niet!Zij zijn vervloekt Door God verslagen Door de heerre Jezus en nu gaan ze tekeer omdat ze weten dat ze niet veel tijd meer hebben daarom is het zo een rotzooi in de wereld satan gaat rond als een brullende leeuw opzoek naar wie hij kan verslinden..Tot Jezus terug komt en dan vermoord Jezus ze in 1 ademblow de poel des verderf in waar ze hun 2e dood zullen sterven en er niets van ze over blijft als je last van ze hebt spreek dat uit en neem dit van me aan want het werkt dus het is waar!

dave2016
8 jaar geleden

Wat ben jij dom zeg!God en Jezus bestaat niet maar demonen wel?WAREN DEMONEN GEEN GEVALLEN ENGELSEN VERVLOEKT DOOR GOD OMDAT ZE EEN OPSTAND VEROORZAAKTEN IN DE HEMEL .Ik heb met ze gevochten in de naam van Jezus en die Demoon jes die jij zo hoog hebt staan vluchten wel degelijk!EN ALS JE LAST HEBT VAN EEN VERVELENDE GEDACHTE WAARVAN JE DENKT DAT DIE NIET BIJ JOU HOORT DAN ZEG JE IK VERTRAPPEN JE KOP IN NAAM VAN JEZUS EN MOET JIJ IS OPLETTEN OF DAT WERKT!

dave2016
8 jaar geleden

Je moet niet voor waarzegger spelen als je mensen de waarheid niet verteld !EN NIET WEET WAAR JE OVER PRAAT! Aan engelen heb je niks als je niet in God en zijn zoon geloofd!Zij doen niks zonder dat God dat wil jullie maken je eigen valse geloof en denken dat jullie een positie aan kunnen nemen en denken dat jullie verstand hebben van dingen die jullie niet kunnen leren kennen engelen zijn je vrienden niet t zijn je boodschappers als je in Jezus geloofd t zijn je beschermers als je God erom vraagt .En zwarte schimmen zijn altijd demonen iets waar je je wel druk om moet maken als je niet in Jezus geloofd want die komen je halen aan het einde van je leven als je pech hebt . Helaas weet ik hoe ze zijn en ik ben er een paar keer op het randje leven en dood Door geweest en ik vertrouw zo hard op jezus vaak en dikwijls in deze strijd dat ik niet meer bang voor ze ben . Maar ik geef je 1 tip geef mensen nooit meer advies over dingen waar je de ballen verstand niet van hebt want jij hebt het niet door maar waarzeggers worden ook geïnspireerd Door demonen en waarzeggen is het niet eens want demonen kunnen alleen maar liegen en waarzeggers ook!

Deze discussie is gesloten.