Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten

15 jaar geleden

Ik droomde vannacht in mijn ogen een nachtmerrie die lang niet voorbij is gekomen!Een droom waar ik echt de angst uit gilde en t gevoel had dat ik in het echt ook moest gillen.

Samen met me moeder en andere mensen gingen we ergens logeren in een vrij groot huis.
Op moment dat ik het huis betreden daar voelde iets zo evil en kwaadaardig aan dat ik eigenlijk met man en macht probeerde me ma over te halen om niet te overnachten!
Helaas hoorde mijn moeder me niet hoe hard ik ook alles probeerde uit te leggen, op gegeven moment schreeuwde ik zelfs!
Toen s'avonds eenmaal in het huis de lichte uit gingen voelde het net alsof ik in een spookhuis was en ik kon dus ook niet slapen.
Uiteindelijk zag ik in me droom allerlei geesten voorbij vliegen die opzich geen kwaad deden maar ze vlogen allemaal richting iets. En op dat moment dat ik daar over nabegon te denken schreeuwde er een jongetje op zolder. Ik weet niet wie het was alleen dat hij ook een mede-logée daar! En hoe ontzettend bang ik ook was ging tog naar boven en maakte me moeder ook wakker die achter mij aankwam.
Op dat moment dat ik de trap op liep hoorde ik keihard iemand op het plafond kloppen. Op 1 of andere manier knapte er iets in me en ik rende zomaar een kamer in waar ik dacht dat die jongen zat. En daar stond hij dan ook maar helemaal bezeten in mijn ogen en ik durfde niks meer en ma rende achter mij langs naar de jonge tilde hem ineens op en wilde hem in bed leggen daar. Toen hoorde ik nogmaals het kloppe en ik klopte op het plafond terug die vervolgens naar bene viel. En op dat moment had ik het gevoel dat ik iets ongelovelijks duivels had vrij gelaten dat onwijs boos was. Ik zette het echt op een gillen en rende het huis uit waarop me ma achter me aankwam eenmaal buiten keek ik terug naar het huis en scheen het dat het me eigen huis was waar het zich afspeelde!
Ik was zo in paniek toe ndat ik alleen maar kon gillen en toen wakker geschokt werd!

Ik weet niet zo goed wat ik ermee aanmoet..ik zie in het echt ook entiteiten/geesten/energie(hoe je het allemaal maar wil noemen)en ik ben dus onwijs bang dat dit in het echt ook in me huis spookt!
Kan iemand me helpe met deze droom!??

Bedankt iig bij deze dan!

XXX

15 jaar geleden

Hoi Sahra,

Het spookt wel in je huis, maar anders dan je denkt. De droom zegt dat het spookt in je lichaam, want daar staat een huis voor in je droom. Je bent bang om in je lichaam te zijn, vertelt de droom. Dat is een oud patroon en heb je van je moeder geërfd, vandaar dat zij er ook is. Jullie hebben allebei een heel krachtige ontvankelijkheid. Door voortdurend maar bezig te zijn met geesten - met energieën van anderen - ga je je heel onveilig voelen in je lichaam. Een deel van jou verzet zich dus tegen die ontvankelijkheid: je wil je moeder buiten het huis houden. Maar dat kan niet - je moeder wil per sé naar binnen.

De droom zegt hoe je gevoel van onveiligheid wordt veroorzaakt: de problemen beginnen namelijk als je gaat nadenken. Als je naar zolder, naar je hoofd gaat. Dan maak je het probleem van de geesten tot iets heel bedreigends. Je toelichting bij je droom zegt dat ook wel. Je gaat op zoek naar de bevestiging dat het om iets gevaarlijks gaat. Je moeder laat je zien wat je moet doen: die jongen, je denkkracht die is losgeslagen, op bed leggen. Je gedachten tot rust brengen. Blijf beneden, ga niet naar die zolder, naar je hoofd, maar ga aarden. Dat is ook vrouwelijke, moederkracht. Jouw kwaliteit waarvan je nu alleen de negatieve kant ziet, herbergt ook een positieve kant, nl dat je vermoedelijk heel goed kunt gronden. Je droom heeft je ook gezegd dat die geesten helemaal niet gevaarlijk zijn, dus dat al die energie die je oppikt niet bedreigend voor je is, als je moeder aarde maar toelaat.

15 jaar geleden

Heel erg bedankt voor u uitleg!
Heb ik echt wat aan:)!