Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn zoontje van 10 is een medium geworden.

10 november 2018

Hallo allemaal,

Mijn naam is Peter, en ik wil graag mijn verhaal kwijt over wat ik en mijn zoontje ( Jorik ) hebben meegemaakt.
Ik zal niet alles vertellen, want dat wordt het verhaal nog langer. En wil ik het meer over mijn zoontje hebben.
Ik ben voordat mijn zoontje geboren was al bij een medium geweest. Het was toen meer voor mijn vrouw ( ex ), want ze wou graag in contact komen met haar overleden vader toen een jaar geleden. Ik ging sceptisch heen, niet omdat ik er niet in geloofde, maar omdat ik niet iedereen geloof, dat ze het voor het geld doen, maar ze kon het echt, dat was heel duidelijk, ze wist dingen, die ze niet kon weten.
Jaren later zijn we gaan scheiden en is mijn zoon door de weeks bij haar ( in een andere plaats 25 km verderop ) en elk weekend bij mij.
Mijn ex vrouw haar moeder overleed even na onze scheiding en is ze een half jaar later weer naar die medium geweest om te praten met haar overleden moeder. Die medium vertelde dat onze zoon Jorik ( toen 8.5 jaar oud ) geesten kon zien, en dat hij ook dus zijn oma had gezien in de deur opening. Hij zag een witte schim staan.
Ik vroeg Jorik er naar of hij wel vaker wat zag, hij zag heel vaak witte en donkere schimmen. Eerder dacht hij dat hij vlekjes zag, dat het aan zijn ogen lag. En af en toe zag hij zelfs een hele grote donkere geest met een zwart gewaad aan met een zwarte kap over zijn hoofd, net als de magere hein, maar dan zonder die zeis. Hier was hij het meest bang voor.
Omdat hij zo ontzettend bang was voor die donkere geesten, sliep hij dan ook vaak bij mij in bed. Toen dacht ik aan mijn opa, dus Jorik zijn overgrootvader. Ik wou dus dat mijn opa langs kwam ( hij was gestorven toen ik zelf 12 jaar was ) om te vragen als hij die zwarte geesten kon weg jagen. Het lukte hem om die kleinere geesten weg te jagen, maar niet die grote donkere geest. Toen heb ik elke geest opgeroepen met mijn gedachten van mensen, die ik kon in mijn familie en vrienden om die grote donkere geest weg te jagen, en dat is gelukt.
Het is zelfs zo, of doet mijn zoontje zijn ogen dicht, ziet hij de witte en donkere geesten nog. Dus vaak ging hij dan met zijn gezicht naar beneden slapen.
Maar de volgende nacht was ie er weer. Dus weer witte geesten opgeroepen enz.
Na een paar maanden was het Pasen, en was mijn zoontje bij een paasvuur. Hij zag daar heel veel witte geesten, wel meer dan honderd, maar ook donkere geesten die probeerden het vuur te doven, wat niet lukte, ook zag Jorik 4 witte draken bij het vuur. Ja, klinkt ongelofelijk, maar het is echt zo.
Nu is het zo, als Jorik een witte geest ziet, kan hij hem altijd oproepen later, dus ook die witte draken. Dus als hij die grote zwarte geest weer zag, riep hij die witte draken op om hem weg te jagen, want deze witte draken waren veel krachtiger. En dat lukte makkelijk.
Na een poosje leer je er mee om te gaan met geesten. Ik zelf ben er niet bang voor, en dat moet ook niet, want als je er bang voor wordt, dan komen die zwarte gedaanten juist naar je toe, want ze voeden zich met energie van je angst.
Toen op een nacht, vroeg ik mijn overleden opa om langs te komen, en vroeg ik aan Jorik als hij ook met hem kon praten, en dat lukte, dus veel vragen gesteld over van alles en nog wat. En Jorik kan zelfs rechtstreeks met geesten praten zonder ze eerst op te roepen.
Nu zullen jullie je wel afvragen, hoe weet ik zeker dat mijn zoontje echt geesten kan zien en er ook nog mee kan praten?
Op een nacht dat Jorik ook bij mij lag te slapen, maakte hij mij wakker, en wees boven onze hoofd bij de muur naar iets, hij zei "wat is dat pappa? " En ik zag het ook, een donkere rook wat langs de muur omhoog kroop bij onze hoofden. Na een 10 seconden of zo, vervaagde het, maar Jorik zag het nog steeds. De reden dat ik het even kon zien, is dat ik net wakker werd, als je net wakker wordt, zit je nog in een soort droom toestand, waardoor je geesten kan zien. Daarom kon ik het even zien.
We hebben veel ontdekt, ook dat donkere geesten zich kunnen vermommen tot witte, maar mijn zoontje ziet / voelt dat direct.
Ook houden donkere geesten niet van licht, dus veel licht, houdt ze weg, maar niet iedereen kan goed slapen met je licht aan op je slaapkamer.
Ik vraag mijn opa elke avond, als ie over mij kan waken tijdens het slapen, zodat niet die donkere geesten energie bij me weghalen, want dat doen ze, zelfs als je er niet bang voor bent.
Afgelopen zomer tijden het nachtvissen met mijn zoontje, schrok ie heel erg van een vreemd wezentje die hij zag. Nu is het zijn vriendje, dat wezentje is geel / goud van kleur. dat komt omdat ie zoveel energie heeft ( positieve energie ) en die jaagt ook heel makkelijk die donkere geesten weg.
Nu ziet mijn zoontje die donkere geesten maar nauwelijks meer, want ze weten gewoon, dat ze weer weg gejaagd worden. Afgelopen weekend probeereden die donkere geesten het wel weer op mij, zelfs via de buren door de muur om energie bij me weg te halen, maar Jorik ziet met zijn ogen dicht waar ze zijn ( ongeveer tot 25 meter om hem heen ) en jaagt ze dan alsnog weg.
Ze komen juist naar mij toe, omdat ik veel energie heb en snel weer oplaadt. En als mijn zoontje door de weeks bij zijn moeder is, dan stuurt hij nog witte geesten naar mij toe om mij te beschermen. lief he?
Afgelopen zomer was hij met zijn moeder en haar nieuwe man in Duitsland op vakantie, en waren ze op een hangbrug, maar omdat Jorik hoogte vrees heeft, deed hij zijn ogen dicht, en toen zag hij duizenden witte geesten onder hem, het waren soldaten van vroeger ( romeinen )
Ik heb het toen opgezocht, waar hij was precies, en het blijkt inderdaad, dat op die plek veel gevochten is met de romeinen.
Hij kan zelfs al deze duizenden geesten oproepen. En met hun communiceren over hoe ze bijvoorbeeld gestorven zijn.
Hij kan ze ook overdag zien, maar dan doet hij zijn ogen dicht.
Nu is hij er niet bang meer voor, wel wat voor die grote donkere geest / entiteit, maar die kan hij makkelijk weer weg jagen.
Als iemand last heeft van geesten, dus als dingen bewegen, of dat voorwerpen zo maar weg zijn, en een week later er wel weer zijn, dan zijn dat altijd zwarte geesten. De witten doen dat niet. Die willen ons juist beschermen, en niet ons bang maken.

Ik zelf kan ze soms ook zien, maar niet zoals mijn zoontje ze ziet, ik kijk dat in het midden van mijn kamer, dus niet rechtstreeks naar de muur, maar er tussen in de lucht. En dat doe ik alleen in het donker, voordat ik dit doe, roep ik eerst mijn opa, om mij wel te beschermen.
En heel soms zie je dan wat.
Ik heb wel een andere gaven, zo voel ik de toekomst, ik kan zien hoe andere mensen zijn ( Jorik ook ), en ik kan mensen laten dromen over mij.

Ok, dit was even mijn verhaal over mijn zoontje Jorik. sorry dat het zo'n lang verhaal is.
Er zijn nog veel meer andere dingen die we hebben beleefd, maar dat heeft weer met buitenaardsen en ufo's te maken, wat ook weer een verband heeft met geesten.

Met vriendelijke Groet,

Peter

11 november 2018

Hoi peter, wat een mooi verhaal!

Misschien is het een idee als jullie last hebben van 'evil spirits' Bij voorbeeld Aartsengel Michael aan te roepen.

Ik ben heel erg geïnteresseerd wat jullie beleefd hebben met buitenaards leven en ufo's etc

Ik ben erg benieuwd.

Maar ik denk dat wij dit onderwerp moeten verplaatsen naar het discussie forum, want de deze categorie is eigenlijk bedoeld voor dromen.2 keer bewerkt. De laatste keer was 11 november 2018 door angel maria.

11 november 2018
Beheerder

Allemaal wel aardig maar als je een rode telefoon hebt met het hiernamaals waarom stel je dan geen gerichte vragen?
Het blijft altijd hangen in sensationele belevingen zonder ook maar een moment naar de zin of betekenis te vragen.
Wat heb je eraan als je duizenden geesten kunt oproepen zonder ooit verder te komen dan hoe ze "overleden" zouden zijn of wat hun voortbestaan betreft.
Je zou toch verwachten dat je via het hemelse internet gaat surfen om wat meer te weten te komen over het hierna nogmaals.
Iets tot louter gewaarwording te reduceren is volstrekt nutteloos.

11 november 2018

Citaat:
Iets tot louter gewaarwording te reduceren is volstrekt nutteloos.


Antwoord:
zou u deze zin in Jip en Janneke taal willen uitleggen?

12 november 2018
Beheerder

Iets zien en er niets mee doen?
Ik wordt altijd zo moe van die verlichten die beelden zien maar nooit verder zoeken naar zin en betekenis of inhoud.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 november 2018 door Sheherazade.

12 november 2018

Hoi,

Wij stellen heel vaak vragen. En alleen maar naar de witte geesten.
En niet vergeten, dat mijn zoontje nog maar 10 is. Ik moest hem er eerst doorheen slepen om om te gaan met de donkere geesten.
Hij riep / schreeuwde wel eens naar mij als hij op bed lag boven, en ik nog beneden was, en als ik dan boven was, trilde hij gewoon en zat te hyperventileren van angst. Toen wist hij nog niet hoe hij ze moest verjagen. Nu gelukkig wel. Hij was toen vooral bang voor die grote zwarte man met die kap om.

12 november 2018
Beheerder

De man met de kap is vaak Saturnus/Kronos of de dood.
Het gaat weer over de aloude strijd tussen goed en kwaad.
Vandaar dus die oorlogszuchtige Romeinen.
Dergelijk beelden schetsen een situatie die innerlijk leeft.
De aard van de beelden zegt dus iets over het ventje zelf.
Wegjagen heeft dan ook geen zin, ze zullen altijd terugkeren tot het opgelost is.
Goed en kwaad kun je niet wegjagen, het moet nu eenmaal geaccepteerd worden dat beiden het recht hebben te bestaan en zelfs noodzakelijk zijn.
Wie alleen het goede meent na te kunnen jagen zal uiterlijk of innerlijk met een toenemend kwaad worden geconfronteerd.
Het is de eeuwenoude misvatting dat je deze polen kunt splitsen of opheffen.
Licht en duisternis horen onverbrekelijk bij elkaar. Het zou zelfs alarmerend zijn als je geen kwaad zou kennen.
Dat was namelijk al in het mythische paradijs klaar. Zonder slang liepen we nu nog in ons blootje te dromen van geen kwaad weet hebbend.
Dat is de stelling en de moraal van Roodkapje.
Je stelt vragen maar krijg je daar ook een antwoord op en waarom vertel je daarover dan niets?
We hebben niets aan het zien van "geesten". De ene Romein kan verwisseld worden voor een andere zonder dat je dat ooit kunt verifiëren en dus heeft het geen enkele zin zulke draden te volgen. Dat is eenvoudig afleiding of dwaalwegen gaan.
Als iemand naar een vreemd land is geweest gaat hij toch ook iets vertellen over zijn avonturen en niet over wat er op de tv was?
Of denk je dat er in de hemel alleen Romeinen rondlopen die niet weten dat ze overleden zijn en gered moeten worden?
Ik scherts hier maar wat hoor. De ontstellende naïviteit die ik vaak genoeg heb gezien op zweefclubjes en mediamieke avondjes is mij een ergernis geworden. Maar het is blijkbaar zo dat de meeste mediums weinig van hun verstand gebruik maken.
Een kind van 10 weet natuurlijk niet veel. Maar het zal moeten leren dat licht en duisternis naast elkaar bestaan.
Zwarte geesten zijn in sommige culturen juist positief. (verre oosten)
Ik denk aan Escher die metamorfosen schetste waarin zwarte en witte vogels in elkaar overgingen.
Dat is een sublieme visie van hoe de polen in elkaar oplossen. Zoals de I Tjing het Yin en Yang symbool zo prachtig weergeeft.
Het goede draagt dus de kern van het kwade in zich en andersom.
Als je zo tegen de zaken aankijkt besef je dat het niet anders kan.
Saturnus kun je ook nooit wegdenken want het is de god van wording/zaaier en vernietiging/oogst/zeis. (Nota bene Baäl en Jehova of El/Eel. later werd het Wodan/Donar.)

Ik denk, of weet zeker, dat ik op het internet meer informatie vinden kan dan om het even welk medium dat naar zijn innerlijke niet interactieve TV zit te staren of zijn navel.
Hogere inzichten moeten mij er ook van overtuigen inderdaad uit een hogere bron afkomstig te zijn. Dus een breder visie.
Zo niet dan zijn het verzinsels of producten van de eigen geest.

Niet zelden kon ik haarscherp onderscheiden aan de hand van thema's van helderzienden in hoeverre hun eigen psyche de impressies uitkoos of veroorzaakte. (apport) Het was dus in hoge mate persoonsgebonden en vertekend. In de geestelijke wereld wordt heel veel geprojecteerd en daarna als echt gezien gepresenteerd zonder er ooit vragen bij te plaatsen. Alsof je daar niet kunt verdwalen of de onfeilbaarheid van de paus bezit.

Angsten zijn een slechte leidraad. Ze personifiëren zich als duisternis en daarmee roep je dus je eigen spoken op.
De schaduw kun je niet ontkennen en iedereen die "hoger" wil zal er vroeg of laat mee geconfronteerd worden.
Zo kun je ook metaforisch stellen dat elke engel zijn duivel als tegenhanger heeft.
Zonder schaduw valt niets te onderscheiden en dus horen licht en duisternis bij elkaar als voorwaarde tot bewustzijn.
We praten niet over sferen waar elke vorm oplost zoals het Nirwana want daarover valt volstrekt niets te zeggen.

Als kanttekening zou ik nog willen plaatsen dat kinderen soms zeer indrukwekkende dromen of inzichten kunnen krijgen die een heel leven kunnen overzien of een levenslot. Ik refereer aan de niet lichte kost "Werkcolleges over kinderdromen" van Jung (Lemniscaat).
Tot nu toe heb ik niet het gevoel dat dit voor dat ventje het geval is. Ik lees er nog geen archetypische beelden in.
Archetypische beelden omvatten ALTIJD tegenstellingen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 november 2018 door Sheherazade.

12 november 2018

Bepaalde gebeurtenissen zijn herkenbaar. Je zoontje heeft een dun wandje naar de andere dimensie. Het zijn energieën die voor hem zichtbaar zijn. Hij zit op een bepaalde frequentie die hij nog niet uit en aan kan zetten. Hoe ouder hij wordt, hoe meer hij uit zichzelf leert om het uit te schakelen. Het zien van al die indrukken is heel vermoeiend, want het is psychisch heel zwaar. Zoveel prikkels tegelijk. Hij moet het als maar een plekje geven. De entiteiten zoeken hem op, omdat hij ze kan zien of met hem kunnen communiceren. Er zijn mensen die de figuren van de dimensie wel kunnen zien, maar niet mee kunnen communiceren. Dat kan een handicap zijn, omdat ze geen terugkoppeling hebben en bang kunnen worden. Er zijn dan teveel vragen.

Het steunen van je zoontje bij deze gebeurtenissen is heel belangrijk. Zolang hij de knop nog niet uit kan zetten, moet hij leren om ermee om te gaan. In kerken (herdenkingsdiensten) en bij verjaardagsfeesten (voorouders) zal hij meer zien verschijnen. Ze zijn er dan gewoon. De vlekjes die hij voor zijn ogen ziet zijn ook energieën. Het kunnen energieën van apparaten zijn, energieën van planten, dieren of mensen. Hiermee kan hij ook pijntjes bij mensen zien. Sommige mensen kunnen ook communiceren met planten. Maar dat zijn meer zachte geluiden. Met dieren communiceren werkt via het derde oog. Ze zenden beelden uit en spreken gewoon in onze taal.

12 november 2018
Beheerder

Vlekjes voor de ogen kunnen een medische verklaring hebben.
Ouderen hebben hier vaak last van.
De melanine in het oog kan zwarte vlekjes veroorzaken die dan door het brein dat op patroonherkenning is geprogrammeerd voor "verschijningen" kunnen worden aangezien. Er bestaan meerdere verklaringen voor "vlekjes zien" zoals b.v. migraine aura's of optische illusies of scotomen.
Ook epilepsie kan een oorzaak zijn van "visioenen". Epilepsie werd wel als de "heilige" ziekte gezien.
Zolang er geen duidelijker informatie komt die het geheel meer depersonaliseren is het verstandiger af te wachten en een persoonlijke oorzaak te postuleren.
Zelf zie ik ook weleens zwarte vlekjes maar ga er nooit vanuit dat dit geesten kunnen zijn of duistere "vibraties".
Aangezien ik soms migraine aura's heb weet ik ook hoe merkwaardig en boeiend die verschijnselen kunnen zijn maar er is geen indicatie dat mijn 3e oog hierbij betrokken zou zijn want het levert mij in elk geval geen verdere inzichten op hoe mooi het soms ook lijkt het is puur een optische aberratie of een storing in de informatieverwerking.
Het is bekend dat het kijken naar chaotische patronen, zoals licht flikkeringen, of fixatie op de beroemde inktvlek, of een kaars bij mensen een hele reeks op gang kan brengen met de meest fantastische verklaringen of veronderstellingen. (trance)
Naast zwarte heb ik ook weleens last van lichtpuntjes in het gezichtsveld die zeer helder kunnen zijn. In het oog ontstaan veel meer storingen die bij grote contrasten kunnen bovenkomen. Kijk een tijdje naar een te helder beeldscherm en dan naar een donker vlak of naar buiten.
Duizenden kleine puntjes als pixels kunnen dan ronddansen tot het geheel weer tot rust gekomen is. Noem het maar optische ruis.
Zenuwcellen blijven na sterke activatie nog een tijdje actief.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 november 2018 door Sheherazade.

12 november 2018

Dit soort kinderen zijn de sterk geëvolueerde zielen die vaak met hun pineal gland (beter bekend als 3e oog) Open geboren worden.

En ze staan erg dicht bij hun primaire persoonlijkheid en hebben bijzondere talenten.Dat bij veel van dit soort kinderen hun gaven verwaterd wordt naar mate ze ouder worden is correct.Dit komt vaak omdat hun ouders denken dat ze gek zijn mede als hun omgeving die dit soortgelijke meningen deelt waardoor het geloofsysteem van dit soort kinderen afsterft.

Dat is vreselijk.

Deze kinderen zijn de hoop van de wereld.Het is letterlijk een race tegen de klok die wij moeten afleggen voordat deze aarde door ons mensen ten ondergaat.
Het doel is om zoveel mogelijk mensen te ontwaken.90 procent van de wereld bevolking slaapt en weet totaal niet waar ze mee bezig zijn met hun leven en wat ze moeten doen.Het zijn letterlijk slaven van de maatschappij.Het doel van dit leven op aarde is om te leren dat iedereen in harmonie met elkaar samen kan leven.

U heeft een erg bijzonder kind en mijn mening is dat het zonde is om zijn gave te laten verwateren.
Er zijn mensen die dit soort kinderen coachen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 november 2018 door angel maria.

12 november 2018
Beheerder

Als die sterk geëvolueerde geesten blijk geven van een boven gemiddelde intelligentie en de inhoud van hun verschijningen of boodschappen het niveau van hier een 10 jarige te boven gaan kun je misschien gaan denken aan iets buitengewoons of paranormaals.
Alhoewel de geest altijd ver boven de leeftijd uit gaat en vooral archetypische wijsheden zelfs door een volwassene nooit geheel zijn te begrijpen.
Dus de inhoud of betekenis van de indrukken is om zo te zeggen de lakmoesproef.
Voorlopig is hiervan nog geen bewijs geleverd. De rest is speculeren.

Er zijn heel veel mensen die stipjes of vlekjes zien (soms is dat ten gevolge van een oogafwijking).
Kinderen hebben een levendige fantasie en hun eidetisch* vermogen kan zo groot zijn dat ze zien wat ze verzinnen.
Dit vermogen verdwijnt vaak als ze opgroeien. Stevenson heeft daar een heel leven aan gewijd en zelfs in culturen waar geloof in reïncarnatie of paranormale vermogens worden geaccepteerd en gestimuleerd verdwijnt het vermogen meestal als het kind zich af gaat sluiten van de geestelijke wereld omdat de realiteit dat overneemt. (zou door het sluiten van de fontanellen ontstaan)

(*woordenboeken zijn geschreven voor wie het niet snapt, er is geen andere mij bekende term)

Oliver Sacks heeft in zijn boek Migraine de meest bizarre verschijnselen genoteerd.
Iemand die minder nuchter is zou heel andere conclusies kunnen trekken.
Het stimuleren van "gaven" is niet altijd raadzaam.

12 november 2018

Citaat:Voorlopig is hiervan nog geen bewijs geleverd.

Antwoord:
Klopt bewijs is er niet.

Citaat:
Er zijn heel veel mensen die stipjes of vlekjes zien (soms is dat ten gevolge van een oogafwijking).
Kinderen hebben een levendige fantasie en hun eidetisch* vermogen kan zo groot zijn dat ze zien wat ze verzinnen.
Dit vermogen verdwijnt vaak als ze opgroeien. Stevenson heeft daar een heel leven aan gewijd en zelfs in culturen waar geloof in reïncarnatie of paranormale vermogens worden geaccepteerd en gestimuleerd verdwijnt het vermogen meestal als het kind zich af gaat sluiten van de geestelijke wereld omdat de realiteit dat overneemt. (zou door het sluiten van de fontanellen ontstaan)


Antwoord:
Als ik dit zo lees lijkt het er op dat u ons met rationele wetenschappelijke logica probeert te bekeren.
Ik ben zelf atheïst geweest en na een ontmoeting met mijn engelen toen ik een nood kreet deed in mijn suïcidale periode kreeg ik ze te zien en dat is een jaar geleden en tot op de dag van vandaag zie ik ze nog.Elke dag


En wat de realiteit betreft alles in deze wereld is een illusie.Wij mensen zijn zelf de scheppers van onze realiteit.Simpel gezegd waar je in gelooft komt uit....
Alles wat je achter de woorden ik ben.... plaatst komt uit.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 november 2018 door angel maria.

12 november 2018

Even over de vlekjes; Hij dacht eerst dat het gewoon vlekjes waren. niet van die kleine vlekjes, nee, witte vlekken van een meter groot.
Die grote zwarte, die is wel 2.5 meter hoog zegt ie.
Het is zeker geen hallucinatie, want 1 keer zagen we samen een soort rook boven ons hoofd, dus we zagen beiden hetzelfde. Ik had het gevoel dat iets energie bij ons weg haalde, en voordat ik het tegen Jorik zei, zei hij het zelf al tegen mij, dat hij ook dacht dat iets energie bij ons weg haalde.

Zelf heb ik al verscheidende keren wezens in mijn slaapkamer gezien.
Eerste keer was ik ongeveer 10 jaar oud, ik zat op mijn slaapkamer een stripboek te lezen, en zag ik ineens uit mijn linker ooghoek iets lopen.
Ik zag 5 of 6 kleine mannetjes dwars door de muur heen lopen, ze liepen parallel langs mijn bed, zo richting de overloop ( deur stond open en het overloop licht was ook aan ), en daar gingen ze de hoek om toen ik ze niet meer zag, toen ben ik om de hoek gaan kijken naar de trap toe, en waren ze weg.
Jaren later zag ik een documentaire over ufo's en daar was iemand die precies hetzelfde had meegemaakt. En 5 jaar terug sprak ik met een collega, die ook precies hetzelfde had meegemaakt, maar dat was in de keuken.

Een andere keer ongeveer 10 jaar geleden, lag ik op bed boven de dekens ( hele warme zomer ), had alleen maar een boxenshort aan en ik lag op mijn buik. Ik werd wakker gemaakt doordat iemand met zijn vlakke handen op mijn kuiten zat te slaan, niet hard, maar het maakte mij wel wakker. Ik draaide mijn om en keek naar het uiteinde van mijn bed, en zag ik daar een vrouw gehurkt op haar knieën achter mijn bed. Ik dacht eerst dat het mijn vrouw was, maar toen ik riep van "ben jij dat Maris?" zei ze van ik lig naast je hoor, maar ik kon haar niet zien, omdat het donker was in de slaapkamer, maar ik kon die vrouw heel duidelijk zien achter mijn bed, dus ik deed vlug het licht aan bij mijn bed, en die vrouw was weg en mijn vrouw lag naast me.
Zij werd ook wakker, maar dan van een heel fel flikkerend licht dwars door de gordijnen heen, ( hele dichte gordijnen i.v.m. mijn nachtdiensten met slapen overdag ). Ze zei, dat de hele kamer heel erg was verlicht. Waarschijnlijk zweefde er een ufo voor het raam.
Een maand later waren we bij de achterburen op visite, en ze zeiden dat ze een ufo hebben zien zweven boven ons huis.
Mijn vrouw ( ex ) geloofde er nooit in, maar nu wel. Ze is er jammer genoeg ook heel erg bang voor, ook dat Jorik geesten kan zien, vindt ze eng, ze wil er niet over praten, maar gelukkig heeft Jorik de steun van mij, en ik dring hem niets op, maar hij wil nu zelf graag ook deze gaven houden. Hij kan er al veel beter mee omgaan nu. En van de zwarten heeft hij bijna geen last meer. En hij weet nu, als hij er meer bang voor is, dat ze dan vaker langskomen, omdat ze energie krijgen van angst.
Zelf ben ik van mening, als je contact hebt met aliens, of contact met hun hebt gehad, dat ze op de 1 of andere manier iets in je geest losmaken, en dan bedoel ik bepaalde gaves. Onze intuïtie is heel sterk, we voelen direct aan hoe personen zijn. Nu kunnen veel mensen dat wel, maar wij ziens het heel snel, zelfs met alleen foto's kunnen we al zien hoe ze zijn.

12 november 2018

Implosion:
Ik geloof u wel ik heb zelf ook veel dingen mee gemaakt die zogenaamd 'Theoretisch onmogelijk' zijn.

Kijk andere mensen bekeren heeft totaal geen zin.De waarheid kan je niemand vertellen maar mensen kunnen het alleen realiseren als ze het zelf meemaken.

12 november 2018

Ik heb het over kleine vlekjes. Dus wat mijn ervaring is, is anders als wat jij hebt. Maar die vlekjes zijn er niet altijd. Verder heb ik niets met ufo's. Dus kan ik daar niets over zeggen. Kinderen zijn nog gevoelig voor energieën. Dat verdwijnt naar mate ze ouder worden. We hebben het immers niet meer nodig, omdat we niet meer jagen en verbaal kunnen communiceren. Hormonen laten ons alert te zijn voor vijanden of roofdieren. Kinderen kunnen ook goed aanvoelen waar ouders mee zitten. Dat is een vorm van telepathie. Het kan goed zijn dat je zoontje de dingen binnen krijgt, waar jij last van hebt.