Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ouija doe dit nooit

annabel
7 jaar geleden

hallo iedereen wie dit leest ik ben bang ik werd gepest omdat mijn is annabel zo heet en daar door ben ik gepest dit is nog niet alles ouija die moet je nooit gebruiken wat ik mee bedoel is als je klein bent je bent dom genoeg om ouija bord te gebruiken dan heb je leven verpest want je denkt dat je veilig hebt afgesloten maar dat is niet waar je hebt de goede opgesloten plaats van de gevaarlijk daarom moet dit nooit gebruiken dat heb ik gedaan en 4 mensen zijn nu dood en je vraagt je af wat is er dan gebeurt nou dat vertel wel ik was klaar dat ik gepest werd toe zag ik ineens ouija bord bij mijn kast liggen maar dan de achterkant van de kast want ik moest mijn kamer opruimen en toe zag ik het liggen ik pak dat bord en ik kijk hoe je gebruikt en nu weet ik wel zonder dat regel telezen dom van me ik begon maar er gebeurde niks even later horde ik raar geluid en en de ligt gaat uit en aan ik wilde stopen maar het lukt niet ik was niet sterk genoeg om dit te doen en het stopt en ik viel op de grond en en ik kon die nacht niet slapen zo eng was het en ik pleegde moord bij me zelf a.u.b doe dit niet het is niet normaal spel stop voor het mis gaat en ga niks meer vetellen doei

B
7 jaar geleden

Goedenavond,
Idd dat spel moet je NIET spelen, ook niet als je gepest wordt.
Geen enkele occulte bezigheid, zoals dat heet, helpt je echt bij een probleem, al mag het soms zo lijken in het begin.
Zowel voor het pesten als voor het probleem dat je nu hebt met 'dat spel' is een oplossing die gegarandeerd werkt:
contact zoeken met Jezus Christus,
Vertellen wat je fout hebt gedaan,
Hem vanaf vandaag gaan zoeken,
in het nieuwe testament van de bijbel ( 'basic bijbel' of 'het boek' en helemaal stoppen met alle vormen van 'magie, geesten, doden, enge spelletjes, waarzeggerij etc. )
Meerdere keren bidden, alleen, in het donker, GEGARANDEERD DAT HET WERKT.
Succes

Zomaar iemand
6 jaar geleden

Klopt- NOOIT spelen met een Ouija bord. Om welke reden dan ook. Op die manier vervloek je jezelf om het zo maar te zeggen. Met een ouija bord maak je contact met demonen, kwade geesten. Deze willen als je geluk hebt alleen een spelletje met je spelen en doen zich dan voor als een overleden bekende, als je erg veel pech hebt wil hij je echt kwaad doen. Je kunt jarenlang worden achtervolgd door de geest die je hebt opgeroepen, en hij zal je het leven zo zuur mogelijk maken. Door het spelen met een Ouija bord kun je zelfs bezeten raken door demonen, bescherm jezelf daarom altijd door zoutwater te drinken of een amethist bij je te dragen. En als je toch bezeten raakt als je de voorgenoemde attributen niet draagt of hebt ingenomen, dan raad ik aan een priester in te schakelen zodat hij de demon kan verjagen.

Er wordt gezegd dat het portaal naar de geestendimensie (het bord) wordt bewaakt door demonen. Dus met deze maak je altijd contact en niet met de geesten zelf.
In Victoriaans Engeland werden deze borden populair omdat mensen belangstelling kregen voor het paranormale en wilden communiceren met overleden bekenden. Maar in feite is het gemaakt voor satanische rituelen, dus daarom wordt geb ervan ten aller tijden afgeraden als je ziel je lief is.

En als je toch het risico wil nemen en met het bord wil spelen, doe het dan nooit alleen, maak een ouija bord nooit zelf maar koop er een, doe het nooit op een kerkhof en zeg altijd gedag als je het gesprek afsluit. Als je de naam van de geest vraagt en het bord spelt Zozo, haal dan je vingers onmiddellijk van het plankje af en zeg gedag.

6 jaar geleden
Beheerder

Een Quijabord is een orakelspel.
Het wordt gestuurd door begeerte naar b.v. macht en door het onbewuste.
In het onbewuste schuilen vele invloeden.
Omdat ze altijd tegenstrijdig van aard zijn kan dit tot verwarring leiden.
Je zou net zo goed alle kansspelen en orakels kunnen verbannen.
Maar orakels zijn zo oud als de mensheid.
Met o.a. pendelen of dobbelen of kaarten leggen doe je in feite hetzelfde.
Maar dat er wel een risico aan kan kleven is duidelijk.
Orakels zijn zelden betrouwbaar omdat het onbewuste nu eenmaal nooit eenduidig zal zijn.





Deze discussie is gesloten.