Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Uittreden

Warrens charles
5 jaar geleden

Hallo enkele x jaren geleden heb ik het ook mee gemaakt het was mooi en op een raar manier ook beangstigend ,ik zag mezelf zweven aan het plafon en dat enkele seconden lang erna zag ik mij van het plofand in mijn bed liggen via mijn spirituele ziel heel bewust mijn gedachten kon ik met deze ook gebruiken raar maar mooi ,heb erna wel moeite om het te begrijpen en te slapen nu nog gewoon omdat ik het ni begrijp.niet lang erna had ik een andere ervaring die helemaal frikie is voor mij dan ,ik was op weg naar iemand toen een groepje jongeren tegen overgestelde richting kwam aanlopen tot op het moment dat ik en een van hen in elkaars ogen keken en toen gebeurde het ik werd opgeslorpt en het leek of ik in een ander bewustzijn was of dimensie het was mistig wit met in de kern een helder licht was kort maar toen ik me terug bewust waar ik was is de persoon mij al gepasseerd ik draaide me om en zij ook het was alsof ze begreep wat er was gebeurd want ze zij heel bewust bedankt alsof ik haar verlost had van weet ik veel.en daar heb ik het echt heel moeilijk mee om met om te gaan .1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.

5 jaar geleden
Beheerder

Er bestaat een buitenlichamelijk onafhankelijk bewustzijn.
Daarbij kun je jezelf inderdaad soms zien.
Wat de vrouw betreft kan zij je anima zijn.
Het is opvallend dat er een totale leegte bestaat als zij je absorbeert.
Omgekeerd absorbeer jij haar.
Maar een sterker karakter laat zich niet absorberen want dan los je beiden op in het niets.
Zij zou een aanvulling kunnen worden op je bewustzijn, maar daartoe moet je haar integreren, wat iets anders is dan oplossen.
Het is onmogelijk het volle potentieel van de anima te integreren.
Dan zou je namelijk inderdaad in het heelal opgaan of iets wat daarop lijkt.
Al bestaan er dan geen voorstellingen meer.
De anima gaat ver boven het ego uit in plaats van andersom, het is immers een archetype.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.