Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik droom niet meer over mijn overleden vader!

Bessieee
8 jaar geleden

Hallo,

Sinds begin augustus is mijn vader overleden aan een hartstilstand in Marokko! Mijn vader en ik waren best close. Mijn moeder en ik gingen naar Marokko, maar toen wij daar aankwamen was hij al begraven ik had geen afscheid van mijn vader kunnen nemen en dat deed mij zoveel pijn. Wij bleven 1 week in Marokko maar de laatste dag sliep ik heel slecht.

Ik sliep ik het vliegtuig, maar toen gebeurde er iets Ik zag alleen maar witte wolken en opeens zag ik mijn vader recht voor mij staan. Ik was zo blij om hem te zien we begonnen tegen elkaar te praten net alsof hij in levende lijven voor mij stond. Daarna zei hij iets tegen mij wat hij normaal nooit zei : doe de grote groetjes aan je moeder, oke?! Ik reageerde met oke papa! En opeens was hij verdwenen en schrok ik wakker.

Zelf weet ik niet of dit een betekenis had of dat Ik hem gewoon heel erg mis . Sinds dit was gebeurd had ik niet meer over hem gedroomd.

8 jaar geleden

Hoi,

Spijtig voor het verlies van je vader zo plotseling. Het ziet er naar uit, zoals je het vertelt, dat hij jou een mooi alternatief afscheid heeft gegeven. En dat het wellicht nu goed is om je weer op andere zaken te richten om verder te gaan en komen in het leven. Je vader zal altijd nog wel in je buurt zijn. Maar misschien vind hij het nu genoeg en heb je zo toch kunnen afscheid nemen en er in berusten....
Overledenen zien vaak het grotere geheel. Hij wil vast dat je weer verder gaat.

Veel sterkte!

Kaj