Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Demonen

Nickyk123
6 jaar geleden

Goededag


Wie heeft hier ervaring mee

Me schoonzusje stuurde mij 2 dagen terug een foto met daarop te sien een geest en daarboven sie je de duivel dit heeft haar 3 kwartier aan lopen staren.
Zij vertelde mij dat de vader van haar vriend de avond er voor tarot kaarten had laten leggen maar by iemand die het voor de fun deed en der totaal geen verstand van heeft

Is dit nou verbeelding of is dit echt en wie heeft er ooit zo iets mee gemaakt en wat kan je er aan doen

Mvg nicky

Link foto :[www.mupload.nl]

6 jaar geleden

Hoi.

De foto kan ik niet zo heel veel uit halen behalve dat je wel ergens een honden kop in ziet. Ik zie bijna elke nacht dolende mensen aan mijn bed die ik naar het licht moet sturen. En soms denk ik dat ik er eentje zie maar is het toch niets. Dan is het toch alleen maar een vouw en lichtval in het gordijn.
Wat niet wil zeggen dat ik je niet geloof... Maar vaak is er ook gewoon een logische aardse verklaring voor.

Ik heb zelf wel eens een demon gezien en erg negatieve energieën ook fysiek ervaren. Ik leg ook tarot kaarten, en orakel kaarten. Ik denk niet dat het aan tarot zelf ligt. Eerder aan de kaartenlegger of de vraagsteller, hoe die in het leven staat. Als je vatbaar bent voor negatieve dingen in het leven, zul je sneller last van negatieve energieën krijgen.
Voorheen was ik een 'eerst zien en dan geloven' persoon. Nadat ik een periode heel heftig bovennatuurlijke dingen heb meegemaakt, zowel negatief als ook heel erg positief, ben ik wel wat meer gaan geloven in het Christendom. En sindsdien ik daar wat meer bewust mee bezig ben zonder kerkelijk te zijn maar eerder spiritueel, heb ik geen negatieve energieën meer om mij heen.
Wat iconen in huis van wat heiligen en aartsenglen zoals de Heilige st.George en de Aartsengel Michael. Of van Maria.... Om maar wat te noemen. Vooral st. George is een heilige die tegen demonen strijd.
Wat iconen en bewuster bezig zijn met het Christendom kan al een stuk schelen.
Maar soms heb je een gave en moet je gewoon accepteren dat je wel eens dingen ziet.... Zoals ik. En soms ook minder leuke dingen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Timberwolf.