Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over overleden opa

Rick1997zzz
6 jaar geleden

Hallo,

Mijn opa is 2 Jaar geleden overleden. Omdat hij eerst alleen op zichzelf woonde (mijn oma, zijn vrouw is 14 jaar terug overleden) en nogal eenzaam was hebben wij een hondje voor hem gekocht. Hier heeft hij altijd veel van gehouden. Na zijn overlijden heb ik nog wel eens contact met hem gehad maar toen hij een keer contact met me zocht in het bijzijn van mijn vrienden werden hun bang en maakte mij uiteindelijk ook bang.. was toen alleen thuis. Sindsdien heb ik nooit meer echt contact met hem gehad.

Nu is het zo, wanneer ik het hondje van mijn opa (wat nu bij ons woont) op mijn bed/kamer laat slapen komt mijn opa altijd in mijn droom voor. Wanneer het hondje niet op mijn kamer slaapt heb ik dit niet en heb ik eigenlijk nooit meer contact.

Heeft iemand enig idee hoe het kan dat als het hondje bij mij slaapt ik over mijn opa droom ? En weet iemand waarom ik nooit meer contact met hem heb en hoe ik eventueel weer contact met hem kan krijgen ?

Met vriendelijke groet,
Rick

6 jaar geleden

heei,

uhm ja weetje was het is contact zoeken met een geest is een heeel gevaarlijk iets je weet nooit wat je oproept het kan zich voor doen als je opa en ik wil je niet bang maken maar wat het meer is als je het toch wil proberen kan je het best zorgen dat je hondje er bij is want die is van jou opa geweest en hij heeft er veel van gehouden maar ga niet roepen ik wil de geest van ...naam van je opa... spreken dat werkt nooit goed ga mediterend zitten op je bed ofzo en maak je hoofd helemaal leeg en zorg dat je kalm rustig en ontspannen zit maak een denkbeeldig wit energie veld over je heen en vraag kalm opa waarom heb ik nooit meer contact met jou als je dan geen contact krijgt blijf dat dan voor 1 week iedere dag 1x tje doen en als het helaas niet werkt ga dan naar een medium als je er echt heelerg last van hebt