Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

........

Jana
8 jaar geleden

Hallo allemaal, ik kijk vaak horror...maar na de film voel ik me bekeken....en ik hoor ademhaling...dat is eng.....ook eens om 11u hoorde ik iemand roepen...
Eng....

Jana
8 jaar geleden

Hallo

8 jaar geleden

Hallo Jana,

Het kan je verbeelding zijn maar sterk negatieve films/tv-series kijken kan ook negatieve energie aantrekken. En als je gevoelig bent om 'dingen' waar te nemen.... Ja, dan kun je dat voelen, horen, ruiken, zien.... En soms gaan ze verder en proberen ze je te laten dromen en sturen ze je droom om energie bij je af te tappen of om je te beïnvloeden. Verzwakking van de geestestoestand van een levende en die proberen te sturen naar chaos en de verkeerde dingen doen, daar worden ze sterker van.

Ik voel het ook als ik Horror kijk of gekeken heb. Alleen ik ben er niet meer bang voor en ik sta sterk in mijn schoenen.
Soms zet ik wel bepaalde gewelddadige of satanistische dingen op tv uit. Maar dat is meer omdat ik er flauw van ben en ook gewoon regelmatig een gezonde nachtrust krijgen wil, zonder smorgens vroeg tussen 4 en 5:30 wakker te worden en iets in de slaapkamer zie rond lopen of dansen of op het bed zie zitten.
Ik probeer altijd de tv-avond positief af te sluiten met een leuk programma met humor of liefde.
Dan stuur je je eigen gemoedstoestand weer een beetje de andere kant op naar positief en daar hebben negatieve energieën het niet zo op. Die gaan dan vaak wel weer weg. Maar het een en ander ligt ook aan hoe bang jij blijft.

misschien heb je er wat aan.
Groetjes,
Kaj

8 jaar geleden

hallo,

Als je bang word na een horror moet je het niet kijken het kan slechte energie over je uitroepen omdat je bang word en slecht en duistere entiteiten voedden zich met angst en slechte energie dus misschien is het beter voor jou om ze niet meer te kijken en als je het toch wil doen dan kan je daar na misschien nickelodeon of Disney channel kijken of zo iets dat is meestal gewoon nederlands animatie dat zet je energie meestal gelijk weer over in positief dat werkt bij mij als ik een film heb gekeken doe ik dat ook maar als je horror kijkt doe dat dan samen en gewoon overdag dan zou het niet zo groot probleem moeten zijn ik ben zelf ook gevoelig ik heb in huis een poltergeist zitten (klopgeest) maarja die wil om geen enkele reden weg haha gewoon mee leren leven maar wat ik hier boven schreef zou best nog wel willen helpen


groejes naomi.