Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Shadow figures

6 jaar geleden

Beste mensen,

Enkele jaren geleden heb ik ook een bericht op droominfo geplaatst en ik heb hier veel aangehad, door middel van mijn laatste droom ben ik eigenlijk automatisch weer op deze website gekomen. De laatste nachten slaap ik erg slecht en ben continue wakker, ook droom ik erg heftig.

De laatste droom die ik heb gehad (zostraks) heeft me echt een 'shock' gegeven omdat het zo realistisch was en wil dit met jullie delen en graag enkel advies ontvangen.

Het begin van de droom kan ik niet meer helemaal goed herinneren, maar ik weet dat het omtrent mijn beste vriendin afspeelde en ik continue tegen haar bleef zeggen 'the shadowfigures zijn er weer, waar ik altijd over sprak - de man met de hoed en zijn zoon' om haar een soort waarschuwingssignaal te geven. Ook was ik continue bezig in mijn droom met nadenken 'als ik straks wakker ben moet ik haar dit vertellen, want ze zijn terug'. Ik ben stewardess van beroep en door de afgelopen weken met de continue terreur dreigingen droom ik ook erg veel over vliegtuigen. Het vervolg van mijn droom speelt zich af in een BOEING die voor de helft zichtbaar is en wat erg onaangenaam voelt. Op een bepaald moment draai ik om een hoek en een vrouw die daar zit zegt tegen mij: 'pas op, hij komt eraan' het vervolg is dat ik eigenlijk naar die vrouw wordt toegezogen en dat haar gezicht zwart wordt en eigenlijk het leven 'uit' mij zuigt. Continue voel ik de aanwezigheid van de twee shadow figures.

Het rare is dat ik mij bewust ben geweest van de gebeurtenis en het voelde alsof ik aan het uittreden was. Ik kon in geen mogelijkheid wakker worden maar probeerde bewust te gaan schreeuwen om hulp. Waarschijnlijk enkele seconden later wordt ik wakker en ik heb denk ik wel 15 minuten gestaard naar een punt op de muur in mijn slaapkamer. Hierbij moet ik wel vermelden dat in het verleden deze 'shadow figures' altijd al een rol hebben gespeeld - het is op een bepaald moment zo erg geweest dat ik zelfs paranormale hulp heb ingeschakeld omdat ik het idee had dat ze continue om mij heen waren als ik sliep - waardoor ik jaren slecht heb geslapen en niet alleen voelde.

Ik weet echt niet wat ik hiervan moet denken en wat ik ermee moet; wie of wie kan mij goed advies geven?


Alvast bedankt!


Liefs van Ellen

6 jaar geleden

pfoe meid ik vind het al eng om te lezen,
ik denk niet dat ik hier iets voor weet aangezien het in je droom zit maar het klinkt wel echt realistisch en dat vind ik eng en raar ik zit nu echt te denken wat ik zou doen ik zou denk ik gelijk een medium inschakelen en ook 1 tip hypnose??? ik zie ook zwarte entiteiten bijna alleen maar maar ik heb gelezen om er helemaal vanaf te komen dat je dan onder hypnose moet.
nu over iets heel anders hoor heb jij ooit gebrobeert om telekinese uittevoeren?
zo ja zou het goed kunnen zijn dat er een klopgeest je dromen beinvloed.

groetjes naomi.

6 jaar geleden

Hoi Ellen.

Het klinkt eenvoudiger dan gezegd. Maar de allerbeste eerste remedie om ze te verzwakken is altijd 'zorg dat je niet bang voor ze bent'.
Vraag hulp van je engelen en gidsen om je bij te staan en te helpen/beschermen in de nacht en overdag als je er dan ook last van hebt.

Je moet het eigenlijk vooral zelf doen. Als een ander voor jou studeert en jouw examen aflegt, weet je zelf nog niets en kun je het zelf nog niet....
Maar ga geen rare dingen doen zoals glaasje draaien of rituelen uitvoeren.
Ik was vroeger totaal ongelovig. Maar op een bepaald moment in mijn leven heel heftige paranormale dingen gezien en gevoeld. Ook letterlijk aan mijn lijf gevoeld en in mijn oor gehoord.
Zowel negatief als ook positief. En dat positieve wat ik meemaakte was toch wel enigszins.... bijbels.
Nu vraag ik dan ook gewoon aan sommige heiligen of aartsengelen om bescherming en alles. Ik ben niet 'religieus' maar ik geloof wel dat personen uit de oudheid echt bestaan hebben en wellicht kunnen helpen omdat ze dan toch gewoon ook energieen zijn met dan toch een heel sterke positieve lading.
en op de momenten dat ze echt nodig waren, waren ze er ook.

Maar goed, ik wil er geen zieltjes-win-verhaal van maken :)
Iedereen kan er mee omgaan zoals die wil.
Ik heb bijna elke nacht geesten om mijn bed staan en soms ook beschermengelen.
Ik zie ze ook altijd gewoon als 'mens'. Niet als een schaduw of zwarte wolk. Tot voor kort kste het mij ook altijd gebroken nachten en ontzettend veel energie. Het trok mij zo leeg dat ik vorige week kwaad uitviel naar een geest. Daarna mijn zwarte toermalijn weer eens uit de kast gehaald en onder mijn kussen gelegd en het lijkt alsof ze niet meer mijn energie kunnen aftappen.
Heb je je wel eens ECHT afgevraagd waarom ze in je leven zijn?
Ik weet ook niet waarom ik sinds 3 jaar terug in eens ze ook echt kan zien. Er zal vast een reden voor zijn.

Misschien wil er iets wel dat je gaat nadenken over een carrière verandering...

Groetjes