Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten in verlaten school HELP!!!

17 oktober 2015

Vorige nacht had ik gedroomd dat ik in een oude verlaten school was. Steeds hoorde ik iemand mijn naam roepen maar toen ik in de klassen keek was er niks. Tot ik op het einde van de gang een touw zag hangen. Ik trok er natuurlijk aan en kwam op een zolder terecht. Een heel erg grote en donkere zolder opeens zag ik daar een poppenhuis staan (je kon alle verdiepingen openklappen). Ik zag gewoon de gangen van de school maar ik sta in die gang als pop en toen zag ik mezelf in een klas staan en toen zag ik mezelf voor het poppenhuis op zolder zitten met nog een houten popje achter me snel draaide ik me om opeens stond er een kind met een verdraaid gezicht achter me en het schreeuwde ergens van het schreeuwde van pijn of zoiets. Toen ik weer naar beneden ging was het er ineens erg donker. Ik hoorde weer dat mannetje mijn naam roepen. Ik ging in een klas en zag daar die geest met zijn verdraaid gezicht weer staan ik wou weg gaan maar ineens ging de deur niet meer open. Ik sloot mijn ogen toen ik ze weer opendeed was er gewoon een man aan het lesgeven en zag ik kinderen achter hun bankje zitten. Opeens ging het brand alarm af. Iedereen liep naar buiten maar een kind kon niet weg hij zat vast! Ik wou hem helpen maar hij kon mij niet zien of horen. Toen viel er wat op zijn kop. Hij vloog uit elkaar!! Toen werd ineens alles weer donker in de klas en stond die geest stond voor mijn neus. Hij wou dat ik hem volgde dus ben ik hem achterna gegaan. Toen zag in daar allemaal stukken stinkend en rottend vlees met botten eraan liggen. Toen werd ik GELUKKIG wakker het was maar een droom!!

Kan iemand me vertellen met wat die droom te maken had en of het een waarschuwing was of zo?!
ALVAST BEDANKT!!

Vic V.R



3 keer bewerkt. De laatste keer was 18 oktober 2015 door Vic Van Reusel.

23 november 2015

uh ja dit heeft er mee te maken dat je nooit in een verlaten school moet gaan of nooit glaasje draaien ouija enz en misschien te veel horror gekeken haha ??

en zo niet dan moet je maar gewoon denken dat het een droom was als je er savond als je wakker bent geen last van hebt hoef je er niet meer over na te denken misschien als het je niet goed voelt je huis even reinigen met witte salie dat doe ik iedere week omdat ik op een of andere manier altijd slechte entiteiten aan trek hahaha

heel veel suc6
groetjes.!!

29 december 2015

JA DANK U VOOR DE TIP MAAR DAT GAAT NIET WERKEN DENK IK EN ALS JE TOCH DE HELE TIJD JE HUIS LAAT REINIGEN WAAROM SPEEL JE DAN MET EEN OUIJA BORD DAT VIND IK MAAR VREEMD ALS JE ZOIETS DOET DAN IS HET NOGAL LOGISCH DAT JE ALTIJD JE HUIS LAAT REINIGEN HE WANT DAN BEN JE GEWOON GEK!!!

2 januari 2016

Een droom kan soms de toekomst voorspellen, misschien gaat dit in het echt gebeuren. Mijn nichtje had ook een keer een droom, het ging over dat ze moest kiezen tussen Vanille kwark of Aardbeien kwark, ik wou voor haar de betekenis zoeken maar er stond niks op het internet, dus misschien eerst op internet zoeken en als het geen betekenis heeft zal het waarschijnlijk iets zijn wat in de toekomst zal gebeuren.

Het lijkt me wel raar dat er dan geesten in een school zijn hoor dus het heeft waarschijnlijk wel een betekenis.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 2 januari 2016 door Milou.