Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

voorspellende droom/geest van vriendin

Olena
6 jaar geleden

Hai iedereen,

Ik heb een vraag! Paar dagen terug is mijn beste vriendin overleden. De nacht daarvoor had ik een droom over haar. Ze lag in het ziekenhuis en ik was op bezoek. Haar ouders zaterdag er ook bij maar zeiden niks. Toen ging mijn vriendin overeind zitten en keek me even glimlachend aan en stond toen op. Toen liepliep ze de kamer uit. Ik denk dat het een voorspellende droom was, klopt dat?

De dag na haar dood had ik het gevoel alsof iemand mij de hele tijd achterna liep. S avonds, toen ik moest huilen, voelde ik opeens van achteren 2 armen om me heen en warme knuffel. Ik denk dat het mijn beste vriendin was. Ik mis haar nu heel erg. Hoe kan ik haar vaker 'uitnodigen'?

Groetjes xx

6 jaar geleden

ik heb het ook 2 keer gehad over mijn oma dat ze zoude terug keeren in mijn droom. maar nee het is niet egt. je maakt jou zo druk over haar en dat je over haar droomt. ik dacht eerst dat ze zoude spooken bij mij mijn oma toen ze dood was. maar nee. als ik kon zal ik ale overlijden de mensen geneezen maar ja bestaat alen in je droomen. met vriendelijke groeten van vanity330. ps ik heb dislectie