Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten zien en voelen

6 jaar geleden

Hallo,Ik ben onlangs bij een helderziende geweest , iemand die met overleden personen kon praten ook. Was er langs geweest op aanraden van mijn vriendin. Even later ging ik bij haar thuis en zag ik een kruis boven haar tv op de muur staan , daarrond staat het gezicht van haar vader. Mijn vriendin kon het niet direct zien,enkel dagen later wel.
Ze heeft er een foto van genomen waarop IK ALLEEN dan een heleboel andere gezichten zie. Heb deze overgetekend om haar te laten zien wie er allemaal opstaat. Ze kent enkel haar grootvader hierop. Klinkt misschien heel raar maar is voor mij ook allemaal ongeloofwaardig.
Ik geloof er wel in , voel al heel mijn leven als er iemand in huis zou zijn die ik niet zie weliswaar. Deze week sta ik op en doe mijn dagelijks ritueel , koffie opzetten ,naar de badkamer en wat zie ik in mijn bad ' een druppel bloed ' die van nergens kon komen. Ik woon alleen en niemand kan in mijn badkamer.
Wat wil dit zeggen? Ook deze week stond er iemand in mijn keuken , niet te zien wel gevoeld.Wil er mij iemand iets komen vertellen ( waarschuwen voor mijn vriendin omdat zei geen ingevingen krijgt ) ? Gisteren heeft zij dan op haar beurt een verschijning gezien op haar muur ( 'eindelijk' dacht ik ,want is niet leuk als IK dit enkel alleen zag ) Je komt dan ook ongeloofwaardig over he ! Ik krijg ingevingen die ik op mijn beurt doorgeeft aan mijn vriendin , haar samenvatting over dit alles is dat ze zal overlijden. Een druppel bloed = een traan? Tranen die ik zal hebben als ze overlijd , het eerste woord dat ik haar doorgaf betekende voor haar een plots overlijden. Ik zei 'kameleon' en idd ( wist ik echt niet ) haar kameleon is plots overleden . Kaniemand mij aub helpen? En hoe kan ik met die geest praten ?
Hartelijk dank!!!!!

6 jaar geleden

ik weet niet of het egt of nep is. kan weinig zeggen . ik ben geen expert maar ik weet wel een hoop. als het nep is zit het in je hooft. maar als je zei met aanraaking van de geesten kan het wel licht egt zijn. praten met geesten doe je niet zo maar met lieve woorden beging en ook zo eindige als je wilt dat ze vertrekken laat hun het licht zien en volgen om over te praten over de hemel. en zo niet huur iemand in die het voor je kan doen. ik hoop dat dit je helpt met vriedelijke groeten van vanity 330. p.s ik ben dislekties.

6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie ! Voor mij hoeven ze niet weg te gaan , ben er helemaal niet bang van hoor.


Mvg,


Marleen