Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Is het echt?

6 jaar geleden

Hoi, ik ben Teddy, een meisje van 15. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in spirituele en paranormale dingen, maar zelf heb ik het nooit gekund. Tot een jaar geleden. Toen vertelde mijn beste vriend dat je aura's kan leren zien! Dat wou ik graag, en ik ben er nu een jaar mee bezig en het gaat aardig goed. Ik zie aura's voor een effen achtergrond en de grootte van de aura's die ik nu zie is ongeveer 30 cm. Maar dat is niet alles. Een paar maanden geleden begon ik flitsen te zien. 'S avonds als ik bed lag, overdag op de muren of dat ze heel de kamer vervulde met licht. Vaak zie ik de flitsen vanuit mijn ooghoeken en zodra ik wil kijken zijn ze weg. Ook lijkt het soms alsof ik dingen zie bewegen vanuit mijn ooghoeken. Ook hoor ik af en toe geluiden terwijl er niemand in de buurt is. Het wordt allemaal steeds erger. Mijn vriend ziet al die dingen niet. Ik ben er niet bang voor, ik ben er meer nieuwschierig naar. Thuis hebben wij een kamertje waar de computers en laptops en mappen en papieren en zo staan, en gister keek ik een serie op mn laptop en ineens had ik het gevoel dat er iemand me aanstaande, maar er was niemand. Ik keek om me heem en het kwam van de hoek van de kamer vandaan. Toen keek ik wat beter en het leek net alsof ik een soort silhouet zag(ik zag een beetje een hoofd, schouders en armen, maar de armen gingen door tot aan de grond en ik zag geen aparte romp of benen of voeten, dat was allemaal een deel samen met de armen) ter grootte van een kind van 7/8(ik zeg niet dat die geest van zo oud is, ik zeg alleen maar wat over de grootte). Ik denk dat dat een geest is. Naar ik weet het niet zeker. Misschien is dit alles wel verbeelding. Daar ben ik bang voor. Dus wil ik vragen of er iemand is die me bevestiging kan geven of ik die dingen allemaal echt zie en hoor. Als je daarvoor een foto van mij of van die geest nodig hebt om te bevestigen of ik echt dingen kan zien en of er echt een geest is, dan moet je dat even melden en je mail geven, dan stuur ik foto's.
Als vast heel erg bedankt!!
X Teddy

6 jaar geleden

Ik denk dat het je maar verbeeld weet er alles van af. Ik denk dat je aura wilt doen en ook tegelijkertijd geesten wilt zien. Dat kan alenmaal niet. Je moet de gave hebben. Ik heb die ook niet alen ik weet egt alles en dat is egt waar. Het is je verbeelding of je hebt flauwval. Ik zag ook een keer mijn kat rennen terwel hij nog leefde. Dus je hersenen foppen een betje. Er is niets aan de hand. Ik hoop dat je beter voelt. Hebben je meer dingen mee gemaakt wil ik het graag horen. Met vriendelijke groeten van vanity330.

6 jaar geleden

Sorry dat ik het zeg, maar je grammatica en spelling in dat stukje is heel slecht. Ik snap daardoor niet alles wat je bedoelt."of je hebt flauwval" wat bedoel je daar mee? En "ik zag een keer mijn kat rennen terwijl hij nog leefde" bedoel je niet dat je hem rennen terwijl hij niet meer leefde?
X Teddy

6 jaar geleden

Ik had al gezegt dat het erger wordt, maar ik hoor nu ook stemmen sinds een paar weken. Soms versta ik wat ze zeggen maar meestal is het geroezemoes van ver

6 jaar geleden

Sorry ik heb dyslectie. Maar stemmen van ver kan meschien van buiten af zijn. En meer weet ik niet.

6 jaar geleden

Ik heb ook dyslexie. En die stemmen kunnen niet van buiten komen, want ik hoor ze ook binnen, bijvoorbeeld als ik onder de douche sta, en dan is er veel geluid, dus dan is het knap als dr dan nog geluid van buiten komt

6 jaar geleden

Het kan ook in je hooft zitten. Je hersenen slaan dan een geluid of stem op. En je denkt dat je moeder roept kom je eten of alles nog goed. Dan zijn je hersenen met iets bezig. Ook van anderen mensen. En dan vraag je naar tuurlijk mam heb je geroepen. En zei zegt nee. Dat komt denk ik door je hersenen die slaan alles op je denkt er is iets maar er is niets eigenlijk wel gek hè. Maar nog meer dingen moet je egt mee maken als je schimm heb gezien. Schimm is dus een schaduw. Groetjes van Vanity 330. Ik weet niet alles maar wel een hoop.

Righteous Man
6 jaar geleden

Teddy - Ga naar een psycholoog en vertel jou verhaal en problemen! Volgens mij begin je zot te worden.