Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dingen die ik heb meegemaakt

Sammieexox15
26 juli 2015

Hallo ik ben Samantha,
Ik heb bepaalde dingen meegemaakt die onverklaarbaar zijn.

*mijn broertje is nu 12 en toen 9 hij werd op een nacht gillend wakker en riep mamamamamamama me moeder der heen en ziet hem lijkbleek en trillend in zijn bed en vraagt wat is er ? Waarop hij antwoord er staat een man met een hoedje in mijn kast me moeder zo van ja dat kan en zegt ga maar weer slapen. Een paar dagen later gingen we naar de tante van mijn vader en me moeder vertelde het haar mijn vaders tante stond op en liep naar de muur waar alles familie foto's hingen en zei het is deze man mijn opa.

*ook als ik alleen thuis ben gaat de kraan ineens aan de lichten aan en uit en durf ik op een of andere manier niet naar de badkamer me eigen kamer mijn broertjes kamer en me ouders kamer en durf ik niet naar buiten te kijken omdat ik bang ben ineens een hoofd te zien van iemand.

*en wist je dat kinderen van 0 tot ongeveer 11/12 altijd geesten kunnen zien en met ze kunnen communiceren? Bij sommige kinderen blijft het altijd en bij sommige gaat het na die leeftijd weer weg.

En ik heb nog wel meer meegemaakt maar daar heb ik het liever niet over ..

Anoooniem
31 juli 2015

Hee,
Ik heb zo´n beetje hetzelfde als ik alleen thuis ben ben ik vaak bang ik durf dan niet meer naar boven omdat ik het gevoel heb dat ik bekeken wordt

4 augustus 2015

Okay, ever ter duidelijkheid, dat kinderen van 0 tot ongeveer 11/12 altijd geesten kunnen zien klopt niet helemaal. Kinderen zien wel degelijk geesten, maar het verschild per kind tot hoelang die gave blijft. Ik ben 15, en bij bij mij is de gave tijdelijk weggegaan (hij kan ook blijven), ik gok dat ik een jaar of 7 was, nu ben ik 15 en ik begin het weer te kunnen. Maar gemiddeld verleren kinderen het rond hun 8e, soms al op hun 5e, soms pas op hun 11e.

Maar nu waar het om draait, die opa is waarschijnlijk als geest in jullie huis. 1 hele belangrijke tip: wees niet bang. Dat maakt het moeilijker voor jezelf, en als hij slecht is, is het enige wat die geest kan doen jou bang maken. Maar ik denk niet dat hij slecht is. Ik denk dat hij er nog is omdat hij is wil duidelijk maken aan jullie, hij is nog niet klaar om naar het licht te gaan. Dus probeer niet bang voor hem te zijn en probeer er open voor te staan, misschien geeft hij wel aan wijzigen, of hoor je een stem in je hooft die wat zegt, of verteld hij je wat in je droom. Probeer hem te helpen zodat hij naar het licht kan gaan en in vrede kan rusten.
Xx