Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geest

Mar24
9 jaar geleden

De allereerste keer gebeurde bij mijn ouderlijk huis. Die ervaring was verschrikkelijk eng. Ik geloof dat ik het heb gedroomd, maar mijn visuele beeld was dat mijn kamer mistig werd en mijn raam werd beslagen. Het gevoel dat iemand mijn lichaam wilde overnemen. Ik verstijfde en heb niks uit kunnen brengen. Volgende dag overal spierpijn. Dit heb ik opgezocht op Google, maar ik las ook dat je luchaam heel gespannen is. Toch leek het net echt.
In mijn eigen huis heb ik wel is "gewone" dromen die opeens veranderen in een nachtmerrie. Daarbij voel ik dan een soort aanwezigheid van iemand. Voelt niet echt als dezelfde geest van mijn oude huis. Soms droom ik dat mijn dekbedovertrek uit mijn handen wordt getrokken of dat ik zelf uit het bed word gesleept. De laatste keer dat zoiets gebeurde zag ik een schim. Ik lag op mijn zij en bleef liggen omdat ik "voelde" dat de schim naast mij stond. Op dat moment voel ik een tikje op mijn arm. Naast mij hoorde ik schuifbewegingen alsof iemand naast mij lag. Ik heb mijn ogen niet geopend en ben weer in slaap gevallen. Het enige wat ik ooit kon "zien" was een vrouw met blond halflang haar. Het lijkt mij geen enorm kwade geest en ben nooit bang om in slaap te vallen. Maar wel heel apart.

8 jaar geleden

het kan zijn dat de geest denkt ik leef nog of niet meer. somige helpen mensen en somige niet. egt bewijst van die is er denk ik niet. ik denk dat het te maken heb met je hersenen. en je droom denk ik een soort slaap verlaming je kan wel alles zien met je oogen of je oogen dicht kan ook. dan kan je niet meer bewegen net als of je gevangen zit. die geest is nog niet egt duidelijk ik denk nu verbeelding in je hersenen. meer over die verhalen kan je mij terug mailen. met vriendelijke groeten van vanity330.