Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verbeelding? Voelen, horen, zien.

28 juli 2014

Hallo iedereen,

Ik heb weer een tijd meegelezen en na veel twijfelen doe ik mijn verhaal nogmaals. Alles wat ik hier vertel is uit eigen ervaring.. En ik zou er zo graag raad op hebben want ik weet niet meer wat te doen..

Goed, alles is begonnen een jaar of 3 - 4 geleden begonnen. Ik was enorm geïnteresseerd in demonen, geesten en alles wat daarmee te maken had. Ik ben beginnen leren om me te concentreren en aura's te zien, wat ik nog steeds kan en me nog steeds enorm boeit. Ik begon me bekeken te voelen, steeds meer en meer en na een tijdje stopte het alsof alles weer gewoon was.
Een keer, één van de dagen dat mijn oom gestorven moest zijn, ging ik van de badkamer naar mijn kamer en ik weet niet waarom, maar ik draaide me om. Daar stond dan een gedaante, maar omdat ik het niet meteen door had, draaide ik me terug en merkte ineens dat daar iets stond en het was verdwenen. Hier gebeurd hetzelfde met de tante van mijn mama, maar deze zie ik op de trap, eigenlijk er net boven. Het lijkt alsof ze even afscheid wouden komen nemen. Ik heb hier lang over gepiekerd, maar daar ben ik mee gestopt, denkend dat ze nu in vrede rusten. Ook bij mijn oma wist ik dat ze ging sterven. Die nacht was er namelijk een totaal andere energie in mijn kamer, een verdrietige, maar ook verlossende energie. Toen ik wakker werd gemaakt en er mij werd gezegd dat het niet goed met haar ging, antwoordde ik: "Ik weet het."

Later begon ik ineens getik te horen. Hetzelfde geluid dat je hoort als je met je nagel op de lichtknop tikt, dat geluid. Ik ben toen gaan praten en het is gestopt, het leek alsof iets mijn aandacht wou trekken. Ook hoor ik soms getik op het raam, wat vreemd is omdat ik op het tweede verdiep slaap. Dit was in mijn oud huis. Ondertussen zijn we verhuisd. In mijn kamer staat een enorme ingebouwde kast en 's nachts als mijn licht uit is en soms zelfs als het nog aan is, hoor ik dat er iemand met zijn nagels over de binnenkant van die houtenkast gaat. Dit is geen ongedierte, want het verplaatst zich vliegensvlug. Ook op de rand van mijn aquarium wordt er getikt om mij even te herinneren dat ik niet alleen ben.

Ik droom ook steeds vreemder: een keer wou een man mij vermoorden met een kasseisteen, maar toen ben ik gewoon weer wakker geworden. In een andere droom zag ik een meisje, licht rossig haar en groenige ogen waarmee ik samen zelfmoord pleegde (In deze droom hadden we beide vleugels). Ik werd eens door mijn nek geschoten door een man en die pijn voelde ik dan ook echt. Ook eens in mijn schouder en mijn been, dat was ook levens echt. Uiteindelijk heb ik eens gedroomd dat iemand me ook lief had, terug iemand die ik niet kende.
Verdergaand op die dromen.. Ik heb begin september gedroomd dat ik haar in mijn armen sloot voor de laatste keer, zoals mijn wens was. Ook ben ik al een aantal maal bijna vermoord geweest door verschillende mensen in mijn droom. Met messen, geweren, .. Ook wilde er 1x iemand mij verkrachten in de droom.. Wat betekent dit allemaal? Ik schreeuwde en niemand hoorde me...
Ook droom ik vaak over dezelfde persoon. Een vrouw waar ik me best goed bij voel. Maar ik denk niet dat dat er iets mee te maken heeft.

Wat ik nog zie, zijn soms gedaantes, in mijn kamer staat er één, die me aankijkt, maar waar ik niet bang van ben. Ook in de woonkamer staat er één en die maakt me ook niet bang. In de klas bij een bepaalde leerkracht staat er ook één en daar heb ik wat contact mee kunnen leggen, maar veel is dat niet geworden. Ik voel soms dat iets mij ineens aanraakt, zoals een streling tot een stekende pijn. Tegenwoordig kan ik ook contact leggen met mijn beschermer of begeleider. Het is een man van rond de 26, gesneuveld in de oorlog en die fluistert me dingen uit de toekomst in, wat er kan en zal kunnen gebeuren.

Nu is mijn vraag, droom ik dit alles of kan het echt zijn? Ik weet het niet meer en ik snap er niets meer van. Kan iemand me alstublieft helpen???

Alvast bedankt!

5 augustus 2014

Niemand? :s