Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Het gevoel dat mijn slaapverlamming geen slaapverlamming is...

8 jaar geleden

Heb al een tijd last van het fenomeen slaapverlamming, al toen ik een klein meisje was en nog thuis woonde had ik soms het idee dat ik onder deken rondliep die ik niet van me af kon krijgen...

Heel lang niet bij nagedacht tot ik last kreeg van slaapverlamming wat steeds erger werd, tot seksueel betast worden aan toe...

Stress... Daar werd t mee afgedaan...

Maar de laatste tijd heb ik er weer last van en heb ik het idee dat dit steeds "echtere" vormen gaat aannemen, zoals handen op mijn lichaam waar ik opgewonden van werd en als ik wil schreeuwen hoor ik de stem van mn vriend... Die net doet alsof t goed is wat gebeurd... Alsof "ze" me proberen over te halen

Maar op t moment dat ik dacht " Ho even, WTF " wordt t dwingend...

En laatste tijd steeds meer dwingender en lijkt bijn ageen droom meer...

Wordt ik gek?

HELP1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door slaapverlamming.

8 jaar geleden

Ik heb een tijdje dromen gehad waarbij een persoon in mijn slaapkamer of de kamer ernaast aanwezig was. De ene keer hoorde ik geklop op de deur, dan weer ging de voordeur open en kon ik voetstappen horen.
Ik kon die persoon nooit zien, kon niet bewegen, maar ik was erg bang. Ik werd meestal schreeuwend wakker.

Ik heb me toen voorgenomen die persoon uit te nodigen binnen te komen.
Toen had ik weer zo'n droom, hoorde ik die persoon via de voordeur binnen komen, en liep hij richting mijn deur (die in het echt altijd open is).

Ik riep "kom maar, als je durft", de deur ging half open, zag nog steeds niet wie het was, maar toen riep ik opnieuw "kom maar binnen". Toen sloot de deur ineens en hoorde ik de gedaante weglopen. Werd meteen wakker en zag dat de deur gewoon open was. Sindsdien nooit meer zo'n droom gehad.

anoniempjuh
7 jaar geleden

Hallo,

Ik heb bepaalde periodes ook zeer veel last van slaapverlamming.
Ik denk dat mijn eerste keer was rond de leeftijd van 12 jaar, waarna ik het vervolgens nooit meer heb gehad, tot 2 jaar terug.
Ik had dit zo heftig, dat ik het 10tallen keren per nachts soms wel eens beleefde met als gevolg dat ik soms nachten geen oog meer dicht deed.
Ook ik heb me toen hierin proberen te verdiepen, is het of is het nu niet paranormaal...De een zegt van wel en de ander weer van niet.
Het enige vage van alles vind ik wel dat zowat iedereen met slaapverlamming soortgelijke ervaringen heeft.

Zelf probeer ik steeds iets leuks ervan te maken, en mezelf ervan bewust te maken dat ik niet bang hoef te zijn, maar de angst is zo gruwelijk...het lukt me nooit.
Als je afvraagt of je wel of niet droomt, kun je jezelf ook afvragen wat er op het moment gebeurt dat je wakker bent..slaap je vriend standaard elke avond bij je?

7 jaar geleden

slaapverlamming je moet zo snel mogelijk met een priester, medium of iemand die er veel verstand van heeft want hoe ik hett zo leest probeert een geest je lichaam over te nemen. in de tussen tijd kan je de bijbel lezen in psalm of jakobus. wees zelfverzekerd en laat j door niemand minder voelen. wees sterk het ´t zal goed komen