Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten, of niet? Ik weet het niet meer...

Taodidi
10 jaar geleden

Hallo allemaal,
Laat ik beginnen bij het begin...
Sinds dat mijn hond overleden is, wat nu 10 jaar geleden is, kan ik geesten voelen en soms zien. Toen mijn hond net overleden was, kwam hij regelmatig 'op bezoek'. Ik heb altijd een hele hechte band met hem gehad, en ik had na zijn dood ook altijd een stem in mijn hoofd. Toen als kind, besloot ik dat stemmetje een naam te geven. Ik was nog te jong om erover na te denken dat het misschien mijn hond zou kunnen zijn. Nu, een jaar geleden, ben ik naar een paranormale beurs gegaan. Ik ontmoette daar iemand die met overleden dieren kon communiceren. Ik twijfelde of ik dit moest doen, ik wist dat mijn hond afstand wou, aangezien ik hem de laatste tijd niet meer kon voelen, hij was steeds meer van mij weg. Toch heb ik deze consult gedaan. Mijn hond was nog steeds bij me, en is mijn gids in het leven. Vandaar ook het stemmetje in mijn hoofd, mijn hond begeleid mij door het leven heen, en doet dit nog steeds. Toch houd hij steeds meer afstand, omdat ik nu oud en wijs genoeg ben om niet telkens op hem af te gaan. Ik moet mijn eigen pad kiezen.

Nu zit ik al een tijdje met een probleem. Mijn hoofd, alsof er 10 mensen in mijn hoofd lopen te schreeuwen, ik duik soms op de grond omdat ik in mijn hoofd letterlijk gek word. Ik krijg huilbuien, terwijl ik niet weet waarom ik huil. Ik voel een hele sterke aanwezigheid en als ik me daar op concentreer barst ik in huilen uit. Alsof ze me iets proberen te zeggen. Ik weet niet wat het is, en waarom, ik word echt gek. Ik ben sinds een tijd gewoon echt in mezelf getrokken omdat ik het niet aankan. Ik weet niet meer waarom ik leef, en heb steeds de twee woorden ''doel'' en ''wens'' in mijn hoofd. Dit alles heb ik hele dagen door, maar vooral na het moment dat ik een aflevering van de serie ''doctor who'' heb gekeken. (Terwijl dit toch echt geen zielige serie is, het is sciencefiction en dat is iets waar ik ├ęcht niet om kan huilen. Je kan me de zieligste film voorschotelen maar het doet me niks.)

Nu vanavond, had ik dit weer, mijn hoofd alsof er iemand inzit die keihard krijst, ik heb echt naar mijn hoofd gegrepen en wist niet wat ik moest doen. Na een tijdje werd ik rustig en plotseling kreeg ik vanalles in mijn hoofd, dit alles moest ik op de een of andere manier opschrijven. Dat was het volgende:
''They're not born as slaves
The people makes them slaves
First brain, second brain and the third brain that connects them with each other song
They are born with a second brain, and the people had cut that off and make it a translator
An endless road to be discovered
What will I do in live
I feel the ghosts, the spirits of life
They telling me something but I can't hear it, I only can cry, but I don't know what for, I only know I need to
I need to do something in life, I have a destiny but I don't know it''

Ik sta ontzettend slecht voor engels, dus geen idee waarom ik dit op heb geschreven maar ik ben de laatste tijd hierdoor erg gestresst en weet het gewoon echt niet meer!

Kan iemand mij helpen? Weet iemand wat er is, wat ze me proberen te vertellen, wie mij wat probeert te vertellen of wat dan ook? Ik hoop dat iemand me kan helpen!

Groetjes Danielle

10 jaar geleden

Hey,

Dit klinkt inderdaad erg apart, maar sommige stukjes klinken wat bekent. Ik zou er graag verder over praten, maar wel prive het liefste. Je kan me mailen of xxDreamLovexx@hotmail.com als je interesse hebt. Misschien kan ik je verder helpen, misschien niet.

Groetjes,
DreamLove!