Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten die ik niet ken

8 jaar geleden

Hoi,ik heb vanacht een droom gehad die ik al vaker gehad heb,alleen dit keer maakte hij mij echt bang.

Ik droomde dat ik op een hek zat,en ineens kwam er een zwarte wolk aan,en dan niet zoals een normale regen wolk maar echt van dat pikzwarte,maar het begon wel te regenen. En ineens maakte die wolk zich als een cirkel met een gat erin en in dat gat begon de zon te schijnen terwijl overal waar de wolk was het nog regende. Toen zag ik ineens allemaal mannen van links komen,en allemaal vrouwen van rechts,sommige vrouwen hadden ook kinderen bij zich. Maar het werd ineens heel druk omdat ze elkaar leken te zoeken en toen ze elkaar eindelijk gevonden hadden zag je ze met elkaar praten,en sommige mannen speelden met de kinderen. Er was maar 1 man die geen vrouw of kinderen had en die kijk toen mij ineens heel strak aan. Hij zei ''Je kunt me zien hea?'' en toen riep hij heel hard ''zij kan ons zien!'' Maar niemand luisterde naar hem en hij ging naast me op dat hek zitten en begon te praten over een schip. Toen bewoog die wolk weer zodat het gat dichtging en begon het nog harder te regenen,die wolk dreef ineens weg en die mensen waren nergens meer te bekenen.

Ik twijfel er niet aan dat dit geesten waren en ik droom wel vaker over geesten,maar vaak zijn dit mensen die ik gekend heb,mensen die geest&lichaam los kunnen koppelen,en soms zelfs mensen die ik niet ken,maar mij wel kennen van toen ik nog maar een baby,hooguit een peuter was.

Ook deze droom met al die mensen heb ik vaker gehad,maar vaak maakte mij dit niet bang omdat ze nooit tegen me gepraat hebben,dat het dit keer wel gebeurde vind ik nogal eng,en ik heb ook geen idee wat een schip ermee te maken moet hebben,ik woon ver,ver,ver weg van water namelijk!

Om het vager te maken kan ik de kleding van deze man heel goed beschrijfen,al zag ik geen kleuren: Hij had een overal aan en klompen ook had hij een pet op. Hij zag er naar mijn idee uit als een boer,waardoor ik het schip nog minder snap,maar schijnbaar was dat het belangrijkste dat hij te zeggen had,want na het woord schip kon ik hem niet meer verstaan.

Ik zou graag willen weten wat deze droom betekent en wat ik ermee zou moeten doen.