Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verschillend dromen

11 november 2013

Hallo,

Ik droom vaak over geesten, ik ben zelf ook paranormaal begaafd en kan ook met ze praten en ze voelen.

Nu komen ze dus ook vaak in mijn dromen voor. Of dat ik droom dat ik bepaalde dingen werkelijk kan die je alleen als geest zou kunnen (zo ver ik weet), o.a. vliegen, maar dan ben ik ook werkelijk op de vlucht voor mensen die achter mij aan komen om me te vangen.
Maar gister nacht was toch wel het toppunt over wat ik droomde.
Ik was in een vreemd gebouw, mijn 3 vrouwtjes ratten (heb ook 2 mannen maar die zaten er volgensmij niet bij in mijn droom) liepen los in mijn kamer die me toegewezen was.
Er liepen andere, en ze konden zich laten zien als mensen, maar waren eigenlijk heel andere wezens.
Éen er van vond ik erg leuk, toen ik hem voor het eerst zag, zag hij er uit zoals dat andere wezen, ik weet nog dat hij fel roze en ik geloof wit was(zijn huid).
Maar verder liet hij zich zien als mens tenzij ik vroeg of ik hem mocht zien zoals hij is.
Er was een vrouw daar de baas, mijn ratjes blafte (ja blafte zoals een hond) toen ik de kamer binnen kwam van enthousiasme.
Die vrouw kwam binnen en zei dat ik zachtjes moest doen want anders zou 1 van de raampjes kapot gaan en dat had invloed op de vliegtuigen die er lande.
Ik wilde dus een andere kamer zodat ik dat risico niet zou hebben, ze zei dat ik het aan die jongen kon vragen om te wisselen het was wel een kleinere kamer(die ik nu had was heel groot), maar ze zei ook dat hij met andere nooit wilde ruilen. Ik ging naar hem toe om het te vragen, en hij wilde wel van kamer ruilen.

Naja toen gebeurde dit (ik weet niet zo goed meer wat er tussen kwam of het erna kwam dus ik ga hier mee verder wat vooral in mijn hoofd blijft hangen):
Ik had een rattenstaart, er was iets gaande ik moest kiezen liet ik het mijn ratje overkomen of mezelf, het ratje keek me aan de andere 2 waren al weg gelopen uit die ruimte volgensmij. Ze keek me aan met zielige maar lieve oogjes, ik koos ervoor dat het mij zou overkomen en niet haar, (volgensmij riep ze nog baasje niet doen maar dat weet ik niet zeker meer).
Ik ging boven dat teken (in steen uitgebeiteld/uitgekerft) staan, weet niet of ik stond of er boven zweefde maar goed. Mijn staart verdween werd bloed hij verdween langzaam van onder verder naar boven, het bloed vulde het teken, het risico was dat er iets in mij zou veranderen. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet beschrijven wat er toen gebeurde.
Jahoor de geest van (een demoon? of gewoon iemand die daar ooit iets heeft betekent/belangrijke gebeurtenis heeft laten plaatsvinden) kwam in mijn lichaam samen met mij. Ik deed mijn ogen open, ik lag op mijn zij, die jongen stond erbij. Volgensmij was hij bezorgd. Iemand(volgensmij mijn ratje die mij aankeek voor het gebeurde) zei iets tegen mij ik weet niet zeker meer wat, maar ik antwoorden met: maar ik ben er wel mijn staart voor kwijt (ofzoiets) toen kreeg ik het antwoord: dat maakt niet uit.
Maar goed ik wist nog niet (geloof ik) dat er dus iemand anders in mij zat.
Wanneer ik op een bepaalde manier iets met mijn ogen deed(of energie i dont know hoe dat precies zit) werden mijn irissen van mijn ogen zwart (dus niet dat witte van je oog dat bleef wit) en zag je dat zij in mij zat.
Ze deed mij niks (inprinciepe leefde ik deels dankzij haar nog volgensmij).
Die vrouw die er de baas was, was dankzij dit weg, dat was goed ze bleef nu voor een jaar weg en kwam dan terug(Dan zou dus weer iets moeten gebeuren om haar weg te houden).
Naja mensen waren bang voor de gene die ik nu was dus voor de gene die in mij zat. Ik kon vliegen/zweven, mensen rende weg andere wilde me neerschieten. Ik lande tussen een paar mannen in, die een geweer op mij hadden gericht. De vrouw die in mij zat sprak.
Ze waarschuwde hen voor iets maar ik weet niet meer precies wat.
Toen ben ik wakker geworden.

Ik praat veel met geesten maar ben ook veel in contact geweest met de slechte geesten, en die proberen nog steeds bij mij te komen, ik probeer ze dan ook weg te sturen. Wel is altijd mijn overleden katje bij me. En mijn opa is ook bij me wanneer ik hem vraag of hij wilt blijven(anders is hij bij mijn oma(die overigens nog wel leeft)).
Alleen proberen slechte vaak te doen alsof ze mijn opa of een andere geest zijn zoals bijv. beweren ze een vriend uit een vorig leven te zijn.

Dus laten ze mij dit dromen(ze hebben me ook vaak dingen laten verbeelden in de geestenwereld toen ik nog in contact was met de verkeerde en mijn ex die het allemaal aanstuurde ze deden wat zei wilde dat ze bij mij deden) in de hoop dat ik me nu bijzonder voel dat er iets van een kracht in mij zit. Of is dit echt een droom met een betekenis? En zo ja weet iemand dan welke betekenis?

Vanaf kleins of aan voel ik me al anders en machtiger als andere(nee heb me nooit boven andere mensen gezet ben zelfs altijd gepest en heb altijd onder andere gestaan). Heb niet gepest en ben juist altijd behulpzaam dus het is niet zo dat ik iets doe waardoor ik me machtig zou moeten voelen. Maar of dit nu word aangesterkt door de slechte/kwade geesten of dat het echt iets is.. Mijn opa zegt dat wanneer het tijd is en ik er klaar voor ben wel te weten kom wie en wat ik ben.

Kan iemand mij vertellen wat mijn droom in houd/betekent? En wat dit gevoel betekent die ik van kleins of aan heb?

Alvast bedankt,
Groetjes,
Aïcha