Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

voetstappen in huis en rare dromen?

8 jaar geleden

hooi,

Ik hoor sinds kort voetstappen in huis. Het gebeurt meestal als ik ga slapen en dan hoor ik ze beneden, ik ben zo te zien
de enige want mn moeder hoort ze niet en heeft in heeel goed gehoor (zelfs als ze slaapt), meestal zijn het voetstappen maar ik hoor ook weleens hakken, als ik dan naar beneden ga is er niks.

Ook heb ik sinds kort rare dromen, meestal herinner ik ze me niet maar nu wel. Als ik ze herinner dan ben ik meestal op een plek die ik niet ken. De dromen die ik laatste tijd heb zijn heel echt en er zitten vrienden en familieleden in. Ik heb gedroomd dat mn moeder doodging, dat speelde aff bij mij thuis en mn vader, broertje en zusje zaten er ook in.

Ik heb ook een hele vreemde droom gehad dat ik naar school ging en het leek heel echt en alle details klopte, ik ging naar mn kluis en er zat een boek in van de vijfde (terwijl ik in de 2de zit) en de jongen naast me begon te giegelen (deze jongen heeft ook echt een kluis naast me), en zn vriend was er ook bij (maar die ken ik niet). Later fietste ik naar huis met mn vriendin (waar ik altijd mee fiets) en een vriendin van mn oude basisschool (die ik maar heel soms zie).

Ik vond zelf de droom van de dood van mijn moeder het engste! Sommige nachten hoor ik de voetstappen niet maar meestal wel, ook hoor ik rare dingen als ik alleen thuis ben. Die voetstappen zijn er trouwens als iedereen slaapt, dus er is niemand beneden 0,o en het komt ook niet van de buren.
Heeft iemand hier een verklaring voor?

Alvast bedankt x

(ook zie ik sinds kort weer aura's bij sommige mensen, ik heb al een jaar ongeveer geen aura's meer gezien. Ik moest me concentreren het proberen om het te zien maar nu zie ik ze gewoon opeens zonder te proberen of iets te doen, ik zie ze meestal op school bij een klasgenoot of docent)1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door beautystar62.

wimp
8 jaar geleden

Beatystar, ik vraag me af of je echt met een probleem zit dan wel dat je voor jezelf en de anderen wil bevestigd zien dat je speciaal begaafd bent.

Ik moet toegeven, ik ben eigenlijk een tikkeltje jaloers, ik wou dat ik in jouw schoenen stond.