Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

koude wind en gevoel

10 jaar geleden

ik heb al jaren af en toe dezelfde gevoel als ik slaap voel ik gewoon dat mijn deken wordt weggehaald en krijg ik hevige koude wind .mijn moeder is vorig jaar overleden is dit gestopt.
maar vorig week begin augustus 2013 heb ik het weer en het is geen droom het is echt wat ik voel de koude wind gevecht om mijn deken of dekbed.
gisteravond om 05.00 in de ochtend krijg ik een hevige koude wind dat het lijk alsof mijn bed door de koude wind onder mij vandaan wordt opgetild eng gevoel is dat .ik sta wel op ga even water drinken en probeer weer de slaap te vatten, maar het blijft
zo helder het gevoel koude wind .wat kan het betekenen.
het is geen droom zoals andere beweren .

10 jaar geleden

Hallo friede. Ik denk dat het je moeder is die bij je zweeft. Ik denk dat ze julli erg mis en dat ze nog niet naar het hienamaals is gegaan. Dus ik denk dat je een jaar of half jaar last zult houden. Dat komt om dat ze julli langer wilt zien. Ik weet niet zo zekker ik den aan 70 %. En als je geen last mee heb heb ze der weg gevonden naar het hienamaals. Met vriendelijke groetenvan vanity330

10 jaar geleden

thks dat gevoel heb ik ook omdat we heel erg close waren en ze altijd heeft gezegd ik zal geen van mijn kinderen en kleinkinderen lastig vallen als ik er niet meer bent dus blijft toch vreemd. ik heb dan liever dat ik haar zie in mijn dromen wat nooit is gebeurd vindt ik ook raar maar afweachten maar .