Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

iets vrijgelaten/boze geest ?

bjorn p
9 jaar geleden

hallo iedereen
ik had een vraag en wou jullie mening en hulp weten

ik heb iets heel dom gedaan


mijn tante woont in een zeer oud huis met een duister wicca achtig verleden.
op haar kamer had ze een nogal vrij dik raar boek.
op de cover stonde rare woorden en een bebloed omgekeerd pentagram.
in de boek zelf stonden veel rare woorden en tekeningen van rare wezens

op een keer ben ik met dan boek en een paar kaarsen enzo naar de zolder geweest.
en heb een soort van ritueel uitgevoerd.

sinds het ritueel gebeurt is

hoor je s'nachts op de zolder vaak een zwaar kort gegrom en een krassend geluid.
alle electronica heeft sindsdien vaak een eige wil.
de lampen flikkeren vrij vaak
in de spiegels zie je vaak een schim
je voelt vaak een kilte als je in de buurt van de zolder komt

m'n tante is sinds dien vaak ziek.

als ik in het huis komt
voel ik me zwak worden
m'n oge doen pijn
m'n hoofd voelt bonzend aan
m'n maag draait zich om
en ik voel vaak woede in me opkomen

hetzelfde gevoel als vlak na het ritueel

mijn vraag is
heb ik iets vrijgelaten
dat zich aan mij voedt en mijn tante ?

9 jaar geleden

Hallo bjorn ik denk dat het mechien een demon in je huis zit. Als ik mechien een betje het boek zie dan kan ik het zien maar om gekeerde letters. Zijn egt verboden dan kun je code 999 krijgen is nog niet egt zo eng maar wat u heb gedaan met kaarsen en ritueel is egt gevaarlijk. Hummm ik heb een goede vriend uit Engeland die een demon in zijn lichaam heb mechien kan ik met hem er over praten hoe je hem moet verdrijven. Maar op internet kun je niet er op vinden ik denk mechien dat er in het boek ook het ongedaan kan maken ik kan alen achteruit lezen ik Nederlands en Engels voor Latijn moet ik dan leeren want ze spreeken Latijns je kan ook een foto maken van het boek en het omkeren in spiegelbeeld of een ander achteruit ding of zie iets maar wat ik nu voor je kan doen. Ik weet het niet maar of je kan er eentje hebben of meer demonen. Ze zijn meer uit op baby's voor hun zielen stelen. Maar als jeje kind wilt reden niet doen alsje er mee bemoeit duwen je zo hard dat je gelijk dood bent. Als je niets doet doen ze niets maar toch je doet het voor je kind. Dus ik zal nog met mijn vriend er over hebben wat je moet doen en als hij het niet weet dan. Kan ik mechien wel helpen maar. Ik ben wel bang maar ik weet hoe ze zijn maar ook als je gaat verhuizen het gaat gewoon met je mee. Voor hierbij laat ik het anders moet je nog meer lezen dus voor meer vragen of antwoorden kun je gerust versturen. Met vriendelijke groeten van vanity330 . Ps doe net als of ze ff soms er niet zijn als ze dat merken doen zegt minder en nog ps. Koop wierook om af stand van jou slaap plek te houden of strooi je bed met zout maar maak alen een rondje dan komen ze er niet in.

9 jaar geleden

Hallo ik ben het weer. Ik heb het zo just door gekregen van mijn vriend. Gewoon doen wat je altijd doet doe net als of ze er niet zijn en wees niet bang dan gaan ze van zelf weg.

9 jaar geleden

Hallo Bjorn,

Het kan inderdaad zo zijn dat er een energie is vrijgekomen die energie├źn op neemt van andere zoals jij en je tante.
Wat je kan doen is een keer alle ramen open zetten en drakenbloed wierook gebruiken om het huis te reinigen. Deze wierook is goed om een positieve sfeer te krijgen en om negatieve te verdrijven. Een frisse wind is een schone energie dus dat zal het ook reinigen. Een andere mogelijkheid is om zout (natuurlijk zeezout) in de deur posten te strooien. gewoon een beetje, dat kan je eventueel ook doen in de raamkozijnen. Zout geeft aan dat negatieve energie├źn er niet mogen komen. En dit kan ze dus wegjagen. (ik zou niet weten waarom precies zout hun weg houd maar het helpt.) Wat je ook kan doen is indien mogelijk en indien het niet te angstig is dit alles ook op de zolder te doen. Ook kan het helpen om de natuursteen Kwarts te gebruiken. Dit is een steen die beschermd en reinigt. Deze stenen zijn te koop in New Age winkels en zeker niet duur. Zorg dat je tante er een naast der bed heeft liggen of onder der kussen. Je kan er ook een op het boek leggen.

Verder kan je weinig doen. Deze handelingen zijn puur voor het reinigen van een ruimte. Gun verder zeker geen aandacht aan een mogelijk geest en als dat gebeurd vraag je deze dringend naar het licht te keren. Indien mogelijk meerdere keren herhalen. Kom met veel overtuiging binnen als je bij je tante op bezoek kom en geef niet aan het gevoel toe. Dan moet het vanzelf slijten. Ik hoop dat ik je hiermee kon helpen.

Groetjes en succes.

8 jaar geleden

Hey,

Ik zou zeggen dat ten eerste je het er met je tante over moet hebben. Als ze het boek heeft moet ze daar een reden voor hebben, en aangezien niet veel mensen zoiets hebben weet ze er misschien ook wel wat meer van af. Daarbij is het goed als zij weet wat je in haar huis hebt gedaan. Het is nooit slim om een ritueel uit te voeren als je daar geen toestemming voor hebt in die locatie, want meestal blijven entiteiten daar dan hangen. Maar ja, gebeurt is gebeurt.
Daarbij, als er echt iets zit, word niet bang. Je kan ze makkelijk de baas zijn. Ik weet niet of je een religie ofzo hebt, maar je kan of daar je kracht uithalen of uit jezelf. Geloof dat entiteiten je niks kunnen doen, ga gewoon verder met je leven, en dan kunnen ze het ook niet. Meestal kan je ze zelfs de baas zijn door een sterkere innerlijke kracht te hebben. Hiermee kun je ze wegsturen, of wat nog beter is: ze binden en hun kracht ontnemen. ( Ik ga hierbij uit van een demoon, niet een geest, want zo'n boek roept demonen op. ) Dat laatste zal zeker niet makkelijk zijn, maar wel mogelijk.

Nu zal ik heel eerlijk zijn: dat boek interreseert me erg. Het klinkt interresant om te bestuderen (waar komt het vandaan, wat staat erin, etc). Ook vraag ik me af of je met die rare woorden Latijn bedoelt. Ik heb Latijn gehad op school dus als je het niet zeker weet mag je altijd een foto ofzo sturen.

Ehh, meer weet ik nu even niet... Vraag maar raak als er nog iets is...

~DreamLove