Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Reiniging huis

9 jaar geleden

Hoi,

Eerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Sanne kom uit Doetinchem en zoals jullie wellicht zullen begrijpen, nieuw hier. Ik heb lang getwijfeld of ik dit wel zou doen. Het zit namelijk zo.

Vijf jaar geleden zijn wij verhuisd vanaf een flat naar een koophuis, wij zijn de derde bewoners van dit huis. Vanaf het moment dat ik in dit huis slaap heb ik er geen goed gevoel over. Tot drie jaar lang heb ik rond 23:30 uur een gebonk gehoord op de zolder van mijn dochter. Telkens weer op hetzelfde tijdstip. Op een gegeven moment ben ik naar boven gegaan en heb ik ze gevraagd te verlaten. Het is ons huis en niet die van hen. Nogmaals vriendelijk verzocht een andere plek te gaan zoeken en ons met rust te laten.
De eerste weken is het goed gegaan, nu hoor ik het niet meer, aangezien ik dan slaap...

Ik voel me niet prettig in dit huis, koude vlagen, altijd het idee hebben dat iemand bij je is. Een aanraking krijgen aan mijn armen en benen.

Ik had er veel over gelezen en besloot dus om het toch te gaan doen, mijn huis reinigen met Salie. Starterspakket aangekocht. Salie, schelp en een veer.
Het begin ging goed, bij de beneden verdieping was er niets aan de hand, onze slaapkamer en die van de jongste ging ook prima, totdat ik op de badkamer kwam. De salie ging al meer roken, en op het moment dat ik op de zolder kwam was er geen houden meer aan, flinke rookwolken. Helemaal, waar ik vermoed dat er een geest zit achter het scherm..... De kamer stond blauw van de rook! Ik stikte bijna en moest gauw weg...

Vervolgens de ramen toch maar open gezet, ik ben vergeten het rookalarm uit te zetten (deze zit beneden) en ging af.. Dus ik moest wel. Trillend heb ik alles uitgedaan, ramen open en vervolgens even naar buiten gegaan. Nog steeds trillend zittend op de stoel komt er ineens een duif.... Ja en? Zul je denken, maar deze dieren (vogels) komen nooit in onze tuin en zeker niet op het hek, we hebben namelijk een kat. Mijn oma was altijd gek van duiven, ik heb zelf het vermoeden dat zij het was, zeker gezien het feit dat ik de kamers net had gereinigd...

Wie kan mij helpen hierin? Ik ben eigenlijk een beetje radeloos aan het worden...

9 jaar geleden

Hoi Sanne22,

Mijn grootste vraag is eigenlijk: Hoe gaat het nu na de reiniging van je huis? Voel je je nu prettiger/is het rustiger?

De betekenis van een duif:
De duif komt vaak tevoorschijn wanneer je oude zorgen, pijn of haat met je meedraagt.
De duif moedigt je aan om je emotionele ballast los te laten en ruimte te maken voor het helingsproces.
Het is tijd om te vergeven en los te laten, en vooruit te kijken.

Vriendelijke groeten,
Danielle