Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geesten ;p

yoyo
22 april 2013

misschien iemand die zich hierin kan vinden moet het kwijt ;)

het begon allemaal een paar maanden geleden. toen begonnen geesten me wel te intereseren ik zocht dingen op en ging op forums enzo. omdat ik het wel interessant vond. maar goed. ik zat op een avond muziek te luisteren zie ik plots een schim passeren vanuit mijn ooghoek en toen ik keek was er niets . ik zeg tegen mezelf dat het wel niks is en dat ik me gewoon fantaseer. wat ik wel raar vond was dat mijn moeder dan afkwam en het was precies dezelfde schaduwen hetzelfde gevoel, dus hoe kan dat dan dat ik dat in mijn gedachten gezien heb. een paar dagen is er weer iets raars gebeurd gekras op mijn deur. en ik hoorde een stem was wel raar . de stem was krakend en tussen gedachten en het horen alsof het gezegd word. ben ook elke nacht doodsbenauwd maar dat heb ik al van vroeger. nog een vraag, als geesten bestaan waarom gebeuren er dan altijd dingen s'nachts? groetjes ;)

23 april 2013

Ok├ę, dus je zag een schim. Er zijn een paar belangrijke dingen die ik moet weten:

* Hoe zag het silhouet van de schim eruit
* De stem die je hoorde, wat zei die stem ongeveer
* De stem was krakend, maar hoe klonk de stem nog meer. Bijv. duister, donker, aardig, boos
* Hoe ben je eigenlijk geïnteresseerd geraakt door geesten
* Had je ook een vreemd gevoel toen je die schim zag, en zo ja, hoe ongeveer voelde dat

Het gekras op de deur wil zeggen dat de geest contact met je wil maken. Zulke dingen kunnen op elk moment van de dag gebeuren, je hoort vaak wel dat het 's nachts gebeurt, maar dat valt wel mee hoor. Als je wat meer wilt weten stuur dan een berichtje naar patrosfibros@gmail.com

yoyo
24 april 2013

De schim was zwart en passeerde rap dus het enige wat ik eigenlijk kon zien was een zwarte veeg , ja ik had er wel een raar gevoel bij , op sommige momenten had ik het gevoel dat er iemand achter mij stond, ik was vrij angstig alsof ik daar onmiddelijk weg moest. Heb dat van die schim al een paar keer meegemaakt als ik alleen was of muziek luisterde. Die stem in mijn kamer kan ik eigenlijk niet zo goed beschrijven ik kan niet zeggen of het een vrouwen of mannenstem was het was een rare krakende stem, denk dat het ook een beetje verlangend en mss kwaadaardig klonk? En het was mijn naam die ik hoorde. Ik ben eigenlijk al heel lang geintereseerd in geesten en ik vind het leuk om dingen te lezen die mensen meegemaakt hebben enzo. Overdag vind ik het alemaal zeer interesant maar vanaf het avond word ben ik doodsbenauwd.

24 april 2013

Kwaadaardig, verlangend en een krakende stem. Dat is moeilijk vast te leggen. Leek het ook alsof hij een hoed had?

yoyo
24 april 2013

Nee denkik :p eigenlijk niet zo op gelet