Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreselijke droom over overgroot oma

21 april 2013

toen ik 9 was, dus dat is nu 9 jaar geleden is mijn overgroot oma op 88 jarige leeftijd overleden.
met het huis leeghalen heb ik haar luie stoel gekregen.
1 dag na de crematie kreeg ik een hele nare droom over haar, alleen begin ik soms te twijvelen of het wel een droom was.

Ik zat rechtop in bed, ik denk dat ik wakker werd door dat iemand me aanraakte
(in iedergeval dacht ik toen dat ik in mijn droom wakker werd zeg maar)

in de stoel van mijn oma die op mijn slaapkamer stond zat een gedaante, het WAS mijn overgroot oma dat zag ik aan haar postuur enzo, maar ze was groen alsof ze rot was zeg maar (ik weet niet hoe ik dat anders moet beschrijven) ook waren haar ogen naar achteren gedraaid en zag je alleen het oogwit. ze was tegen me aan het praten enzo maar je kon haar totaal niet verstaan ze was wat aan het brabbelen en ratelen zonder duidelijke woorden. ook voelde ik angst enzo van haar afkomen die op mij leekt over te slaan ofzo. ze voelde niet liefdevol rustig en vrolijk aan zoals ze altijd deed.

dit vond ik zoo eng dat ik haast gillend naar de andere kamer bent gerend, en de stoel ging de volgende dag mijn kamer uit, toch heb ik nog altijd een naar gevoel ik mijn kamer. daarom ben ik nu zoo erg aan het twijfelen of het wel echt een droom was.

wie kan me helpen dit duidelijk te krijgen, want dit achtervolgd me nu al 9 jaar

dankje wel :3

21 april 2013

Beste Lin,

Het eerste wat ik bij je voel, is angst. Ben je bang voor overleden mensen/bang dat je dingen ziet?
Je hebt wel een paranormale gave, maar je angst speelt hier (nog) een te sterke rol in.
Je hoeft niet bang te zijn. Belangrijk is dat je zelf aangeeft wat je wel en wat je niet wil zien. Als je iets niet wil zien, doe je ogen dicht en zeg je (dit kan hardop of in jezelf): Ik wil dit niet, haal dit bij me weg.

Je geeft aan dat je oma groen zag. Ik wil nog graag van je weten: Was haar lichaam groen of zag je dat ze in een soort groene waas zat?

Je kan zuiverende wierook kopen en dit langs alle wanden van je kamer laten gaan. Zo wordt je kamer "gereinigd" en dit zal je een rustiger gevoel geven.

Groetjes,
Danielle

21 april 2013

hoi danielle

het klopt inderdaad dat ik bang ben voor overleden mensen, en ook dat ik kan ze voelen als ze sterk zijn zeg maar. 3 jaar geleden heeft een vrouw bij ons thuis het huis 'gereinigd' maar ik had het idee dat ze na een half jaar terug waren, daarnaast heb ik rare angt voor spiegels, omdat ik bang ben er iets in te zien. ik woon tussen twee begraafplaatsen in, en savonds rij ik gewoon een kwartier extra omheen omdat ik er gewoon niet langs durft.

maar wat mijn oma betreft, weet ik niet meer zeker of zij groen was of eromheen, in iedergeval was haar gezicht groen. ik weet alleen heel zeker dat zij toen niet aanvoelde zoals mijn oma was.

weet je toevallig wat er met haar aan de hand was, en nog belangrijker met mij?

ik heb dit probleem al sinds ik klein ben, en soms heb ik toch het idee dat ik het allemaal uit mijn duim zuig.

ps we hebben al witte salie geprobeerd het enige effect wat het geeft is dat mijn kamer twee dagen stinkt!!