Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom

18 februari 2013

Hallo,

Een goede bekende, vr. ,droomde over haar vriendin.Zij droomde over de overleden man van haar vriendin.

Droom: Zij droomde over de zweetvoeten van deze overleden man. In z`n aards bestaan had hij zweetvoeten.Ze kwam in haar droom sokken tegen van deze man in de kleuren zwart en blauw.Ze opende een kast en uit deze kast rolde zijn overhemden.

Wie kan mij hier de betekenis van geven.

Alvast bedankt

Marjanaa_6@live.nl
20 februari 2013

Hallo Elise,

De betekenis van de droom, zal ik je beter niet geven. Als je de betekenis zoekt, zal je leven er niet beter van worden en dan staat het vast. zelfde met horoscoop, je leest het. Of het nou goed of slecht is je leest het en roept het uit tot je leven. Laat je leven niet door zoiets leiden, je word er niet gelukkig van. Dat is mijn ervaring. Je word alleen onzeker van, depressief en nergens geluk in dit leven. Ik ben hier uit gekomen door bijbel te lezen en te bidden en mensen hebben voor mij gebeden. Ik was vroeger een Atheïstisch. Ik bad een gebed en vroeg om Jezus in mijn leven te komen, Jezus heeft mijn leven verandert en mij met liefde vervult. Letterlijk en Figuurlijk! Ik wil je niets aansmeren, alleen maar helpen en mijn ervaring vertellen.

Veel succes hiermee.

5 april 2013

sorry hoor maar ik denk niet dat elise zin heeft in het gebrabbel van een jehovasgetuige..

ik zou je aan raden om naar een droomscreener te gaan als je het echt wilt weten wat het betekend kan ik je niet heel veel veder helpen

21 april 2013

Hoi Elise,

Over zweet dromen betekent vaak stress en angst. Als hij zijn sokken aantrekt, zal dat zweten minder zijn en zijn z'n voeten beschermd.
De overleden man van je vriendin zal niet via zijn eigen vriendin een boodschap kunnen doorgeven, maar doet dit via via.
Het betekent dat zijn vriendin (Dus de vriendin van je bekende) erg veel stress en ook wat angst ervaart. De sokken aandoen betekent bescherming.
Het is dus eigenlijk iets heel moois. Hij beschermt haar en hij wilde dat graag laten weten.

Hopelijk heeft ze hier wat aan!

Groetjes,
Danielle

Regenboog
26 april 2013

Hoi, ben ook opzoek naar zweetvoeten...ik droomde er zelf ook van.

In mijn boek is eigenlijk het enige wat ik er echt over kan vinden...
Iets van Freud,freud zegt dat de voeten met zijn sterke geur op genitalien lijkt enhoewel we als volwassene dergelijke lichaamsgeuren waarschijnlijk afstotend vinden, fascineerde ze ons als kind.....

Dus misschien mist ze de intimiteit van hem....?

Groet ik...