Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Enorm veel last van negatieve energie.

2 februari 2013

Hallo,

Mijn zusje heeft altijd al last gehad van het gevoel van geesten om zich heen.
Ze heeft ze nog nooit gezien, een enkele keer een schim.
Het gevoel is de laatste 2 jaar enorm toegenomen, en ze voelt zich niet fijn als ze alleen thuis is, vooral niet in het donker.
Ze komt snachts uit angst moeilijk in slaap, omdat ze veel negatieve energie voelt,
en word elke nacht rond 3/4 uur wakker, en valt weer in slaap. (dit verschilt tussen 5 minuten en een half uur tot ze weer in slaap valt)
Ze stelt zich niet open voor deze dingen, het overvalt haar eigenlijk.

Wij vragen ons af wat er aan de hand is/de oorzaak is, en/of er hier iets aan gedaan kan worden,
want dit heeft veel invloed op haar dagelijkse leven i.v.m. vermoeidheid voor het slapen,
en het zou fijn zijn als ze weer eens normaal zonder angst in huis kan zitten.

Alvast bedankt voor het lezen e.o. reageren.

Groetjes.

Alleniramapop

5 februari 2013

niemand?!

6 februari 2013

Beste Alleniramapop,

Je zusje kan het beste tegen de geesten in gedachten zeggen dat ze niet bang is voor de geesten. Geesten voeden zich namelijk als het ware met de angst van degene die hun kunnen zien. Als je niet laat merken dat je bang bent voor de geesten, dan verlaten ze al snel je omgeving en gaan ze op zoek naar iets anders. Ook kan het zijn dat de geesten hulp nodig hebben en daarom plotseling tevoorschijn zijn gekomen voor de ogen van je zusje. Dit kan ze beter als eerste vragen, omdat deze 'opdrachtgeesten' dan echt beginnen te irriteren en te treiteren. Dus eerst vragen wat ze willen en als er geen antwoord komt, zeggen dat ze niet bang is voor de geesten.

Ik hoop dat ik jullie kon helpen. Wil je meer info of heb je nog wat info dan hoor ik dat graag

7 februari 2013

Ik heb vaak hetzelfde. Bij mij begon het sinds mijn pepe stierf en dat zal toch al zo'n 5 à 6 jaar geleden gaan zijn. Wat me het beste lijkt is tot vrede komen met jezelf. Wees niet bang, omarm het gewoon, wees in harmonie. Het lukt het best met meditatie, maar je kan die negatieve energie zo wel ergens plaatsen.

Lieve groeten,

Aliera

m
20 februari 2013

Kijk dit: [www.youtube.com]
Er is deel 2 en 3 te vinden.

Er is maar 1 oplossing!

Tosca
21 februari 2013

Je zus kan snacht een ritueel of iets anders houden om contact met de geesten te krijgen en ze vriendelijk vragen om weg te geen, een tijd geleden dee ik het ook en het werkt!!!

X-JES Tosca

S.
5 juli 2013

Hoi,

Ik heb ook zeer veel last van negatieve engerie, sinds gisteren heb ik witte salie gekocht en die nacht gelijk geprobeerd.
en ja ik wist niet wat ik de volgende dag mee maakte, ik had de volgende dag zoveel energie dat ik de hele wereld aan kon,omdat ik eindelijk een keer echt geslapen heb in die 34 jaar, nu op naar een nieuwe nacht, zojuist witte salie opgestoken en heerlijk door het huis gewandeld en slaap straks zacht.zzzzzzzzzzzzzzzzzz.