Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voelen, horen en zien, verbeelding?

30 december 2012

Hallo iedereen,

Ik heb al een tijdje mee zitten lezen over vanalles en nog wat en eindelijk heb ik besloten me aan te melden en mijn verhaal te doen. Ik voel me ten eerste niet helemaal op mijn gemak en denk dat er ook veel toeval in het spel zit. Ik ga niets vertellen dat niet waar is en toch maak ik me er enorm veel zorgen over omdat ik bang ben iets fout te doen.

Goed, alles is begonnen, een paar jaar geleden, ik schat een jaar of 2. Ik was toen enorm geïnteresseerd in demonen, geesten en alles wat daarmee te maken had. Ik ben beginnen leren om me te concentreren en aura's te zien, watik nog steeds kan en me nog steeds enorm boeit, waarna alles begonnen is. Ik begon me bekeken te voelen, steeds meer en meer en na een tijdje stopte het alsof alles weer gewoon was. Een keer, één van de dagen at mijn oom gestorven moest zijn, ging ik van de badkamer naa r mijn kamer en ik weet niet waarom, maar ik draaide me om. Daar stond dan een gedaante, maar omdat ik het niet meteen door had, draaide ik me terug en merkte ineens dat daar iets stond en het was verdwenen. Hier gebeurd hetzelfde met de tante van mijn mama, maar deze zie ik op de trap, eigenlijk er net boven. Het lijkt alsof ze even afscheid wouden komen nemen. Ik heb hier lang over gepiekerd, maar daar ben ik mee gestopt, denkend dat ze nu in vrede rusten.

Later begon ik ineens getik te horen. Hetzelfde geluid dat je hoort als je met je nagel op de lichtknop tikt, dat geluid. Ik ben toen gaan praten en het is gestopt, het leek alsof iets mijn aandacht wou trekken. Ook hoor ik soms getik op het raam, wat vreemd is omdat ik op het tweede verdiep slaap.

Ik droom ook steeds vreemder: een keer wou een man mij vermoorden met een kasseisteen, maar toen ben ik gewoon weer wakker geworden. In een andere droom zag ik een meisje, licht rossig haar en groenige ogen waarmee ik samen zelfmoord pleegde (In deze droom hadden we beide vleugels). Ik werd eens door mijn nek geschoten door een man en die pijn voelde ik dan ook echt. Ook eens in mijn schouder en mijn been, dat was ook levens echt. Uiteindelijk heb ik eens gedroomd dat iemand me ook lief had, terug iemand die ik niet kende.

Laatst had mijn vader een gesprek met de moeder van mijn vriendje en wat blijkt: zowel mijn als zijn grootouders waren bakkers. Zijn grootvadder is gestorven op 56 jarige leeftijd, zoals de mijne. Ook ben ik een dag eerder in hetzelfde ziekenhuis geboren als hem, hebben we samen onze eerste communie, plechtige communie gedaan en zitten we nu in dezelfde klas op school. Mijn vader kreeg bijvoorbeeld op zijn werk dezelfde nummerplaat van auto als die van mijn moeder, alleen omgekeerd. Dit kan meer toeval zijn dan iets anders, maar dit vond ik toch dat ook even vermeld moest worden.

Wat ik nog zie, zijn soms gedaantes, in mijn kamer staat er één, die me aankijkt, maar waar ik niet bang van ben. Ook in de woonkamer staat er één en die maakt me ook niet bang. In de klas bij een bepaalde leerkracht staat er ook één en daar heb ik wat contact mee kunnen leggen, maar veel is dat niet geworden. Ik voel soms dat iets mij ineens aanraakt, zoals een streling tot een stekende pijn.

Nu is mijn vraag, drm ik dit alles of kan het echt zijn? Ik weet het niet meer. Alvast bedankt!

1 januari 2013

Niemand? :S

2 januari 2013

Hoi DownInYourHeart.

Het schieten kan betekenen dat je je voelt aangevallen door iets of iemant.

Vermoord worden in een droom kan betekeken dat anderen u schade zullen toe brengen.

Een positive uitleg van zelfmoord kan zijn dat je met het oude leven wil stoppen, iets nieuws beginnen.

Vleugels kan betekenen dat je alle moeilijkheden achter je hebt gelaten.

Ik denk dat er een tijd voor jou aankomt dat er iets zal gaan veranderen en daardoor wordt er steeds aandacht van je gevraagd, het is al mooi dat je niet bang bent voor de geesten die je ziet, dus niet bang zijn en gewoon opletten en je tijd afwachten.

Groeten Hans.

2 januari 2013

Beste DownInYourHeart,

Ik dacht nooit zoveel na over mijn dromen, maar het valt me op dat ik precies dezelfde dromen heb die jij ook hebt. Ook vreemd is hoe jij die aanraking beschrijft de jij bij sommige leerkrachten voelt, ik heb namelijk iets (ik weet niet hoe of wat) waardoor ik precies de dingen kan zien of voelen als iemand die dingen omschrijft. Dit is ook zo met de dromen. Je beschrijft het meisje lichtelijk vaag maar tegelijkertijd beschrijf je dat meisje precies zoals ik haar in mijn droom heb gezien.

Wat betreft over die vleugels, die kunnen inderdaad een nieuw leven betekenen en zijn een voorbeeld over hoe jij je leven ziet en wat je er aan wilt doen. Als je vleugels hebt in een droom dan betekent dat wat je doet in je droom je nooit zou doen in je echte leven. Die pijn in je droom wordt deels veroorzaakt door een geest die je iets wil vertellen. Ook komt de pijn doordat je onderbewustzijn je duidelijk probeert te maken dat je op bepaalde plaatsen goed op je hoede moet zijn en altijd moet gaan nadenken over of je iets gaat doen of niet. Je moet sowieso oppassen met waar je geïnteresseerd in bent, geesten kunnen je namelijk in bedwang houden als je er niet voorzichtig mee omgaat.

Ik hoop dat ik je kon helpen. Als je nog meer info wilt of als je met een ander probleem zit kun je me mailen op patrosfibros@gmail.com

2 januari 2013

Hallo Hans & Patros Fibros,

Ik kon niet stoppen met het herlezen van de reacties, zodat ik mijn conclusie eruit zou kunnen trekken, dus nu mijn antwoord. Ik vind het best vreemd dat jij, Patros Fibros, dezelfde dromen hebt gehad. Ik ben zo iemand die dat moeilijk kan geloven en die dingen. maar eigenlijk, het is wel fijn dat je mij er zo mee kan helpen. (:. Als ik het goed begrijp, wil ik dus eigenlijk mijn oude leven achter me laten om een nieuw te beginnen? Hier snap ik dat niet aangezien ik niet kan stoppen en herbeginnen ...
Dat iemand naar me schiet en me wil vermoorden betekend dan weer at ik me aangevallen voel en iemand me schade zou toebrengen, wie kan die iemand dan zijn? Als de pijn van de schotwonden inderdaad van een geestkomt die me iets wilt vertellen, hoe an die me dat dan vertellen?

Groeten,
Down.

3 januari 2013

Hoi Down.

Een nienw leven beginnen wordt mee bedoelt dat je waar je mee bezig bent niet meer doet en andere dingen gaat doen die beter voor je zijn.

Het kan ook zijn dat je, waar je mee bezig was niet zo goed voor je was en dat jij daar schade bij zou onder vinden wat weer met het schieten te maken heeft.
En hoe dat uit moet vinden is wat je doet, je daar goed bij voelt of niet.

Groeten Hans.

3 januari 2013

Dag Hans,

Ik denk dat ik weet wat je bedoeld. Wat ik nog gezien heb, maar vergeten te vermelden ben, is dat ik een 'bol' licht zag. Deze kwam vanuit de woonkamer, onde rmijn stoel in de keuken door en was verdwenen. Ik zag deze niet rechtstreeks, maar in de oven, waar geen lichten in branden en zeker niet op die manier.
ook hbe ik soms dat ik uit het niets een 'steek' voel. Niet steeds op dezelfde plaats, maar zowat overal. Ik denk er vaak niet over na en ineens: Steek. Kan dat zijn dat een geest mij iets duidelijk probeert te maken?

groetjes,
Down.

5 januari 2013

Hoi Down.

Ik denk dat er steeds weer aandacht van je wordt gevraagd, als je dat weer hebt en je bent niet bang kan je vragen wat de bedoeling is en verder blijf steeds maar weer bescherming vragen aan je gids.
Soms is het de bedoeling dat je later werk mag doen op spritueel gebied en dat je nu in de eerste klas zit van je spiriuiele ontwikkeling, dat heb ik ook gehad en als je alle klassen goed hebt door lopen, kan je wat gaan betekeken woor gene zijde.

En die lichtbol kan een ziel of een geest zijn die zich op deze manier laat zien en dat is niet meer zo vreend.

Groeten Hans.

19 maart 2013

Sorry, ben een beetje laat met reageren, maar ik zie dat Hans ook heeft gereageerd

Die lichtbol is inderdaad een geest. Als je die lichtbol tegelijkertijd ziet met een steek, dan betekent dat dat je je aandacht ergens op moet vestigen. Dit kan van alles zijn.

De plek waar je wordt geschoten in je droom kan de plek zijn waar de geest ook is geschoten, maar dit komt maar zelden voor. Een veel voor de hand liggende verklaring is dat je je aandacht daar op moet vestigen om (misschien) in contact te komen met die geest, als je dat wilt.