Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Demon wurgde me in me dromen, met afdruk op lichaam.

11 jaar geleden

Beste lezers,

Paar dagen geleden heb ik gedroomd dat een 'demon' mij ging wurgen, waarom hij dat deed weet ik niet. Ik herriner me ook niet veel meer van me droom.
Alleen gekke is.. Volgende dag toen ik wakker was had ik afdrukken op me lichaam. Me nek zitten rode lange streepen op, me armen wondjes en dat die wat is opgezwollen. Heeeeeel raar allemaal.

Ik weet niet of dit een betekenis heeft ja-nee, alleen ik zit er heel erg mee..

Kan iemand me misschien helpen of tips geven???????

11 jaar geleden

Hey,

die droom kan een nachtmerrie zijn geweest.
Misschien dat jij in je slaap jezelf probeerde te beschermen en jezelf daarbij verwondde.
Ik zou me niet te veel zorgen maken, want als die demon er was, is ie nu vast weg.

Groetjes.
(P.S Heb je de laatste nachten vaker last van deze dromen?

Blessed Be.

11 jaar geleden

@ Seretone..
Er is een hele grote kans dat je indd te maken hebt gehad met een demoon..
Het hoeft nog niet eens echt een droom te zijn geweest..
Wanneer je uittreed voel je je ook beetje net als in een droom..
En daar tegenover kunnen demonen mensen verwonden.
Dus er is een grote kans dat je gewoon wakker was maar het ervaarde als een droom omdat je meer in de geesten wereld zat dan in de mensen wereld. Je hebt hem daarom ook gezien. En odenrtussen heeft hij je lichaam verwond omdat je toch neit helemaal uitgetreden was.
Wat je hier tegen zou kunnen doen, is het toch eventueel vragen om weg te gaan, en eventueel vragen waarom hij/zij bij jou is en je dit doet.. Verder zou ik het zoveel mogelijk negeren en goed proberen te slapen en totaal niet bang zijn. Dit voed hun, ze krijge daarvan kracht en gaan het vaker uitproberen.

Mariana
11 jaar geleden

Dat waren zeker demonen.
Maar dit kun je niet zomaar laten.
Je moet er van af! Negeren helpt niet.
Dan denken ze, hahah je kunt ons wel negeren.
Maar wij gaan jou langzaam kapot maken.
Dit is geen grap! Enigste wat ik je kan adviseren is voor dat je gaat slapen bidden!
klinkt ouderwets of wat dan ook, mag je zelf invullen. Maar, dat is wat heel vaak heeft geholpen.
Dat is de enigste wat je kan beschermen. Wij zijn gemaakt uit lichaam, hun zijn geesten.
Hun zien ons wel en wij hun niet altijd. Hun hebben meer invloed op ons dan wij op hun.
Maar als je gaat bidden, bid dan voor bescherming.

Vraag of God jou wil helpen. Geloof je of niet. Het is de realiteit.
Ik ken veel mensen die de naam van Jezus geholpen heeft.
Ze zijn alleen bang van Jezus en niemand anders.

Sorry, maar mijn bedoeling is om jullie te helpen en geen religie aan te smeren.
Ik maak me zorgen om mensen die niet weten wat er om hun heen gebeurt. Ik heb dat soort dingen ook meegemaakt en weet de oplossing al. Ik leef nu prima, ben getrouwd heb kind en huis.

Vergeet dit nooit: Demonen, duivels hoe jullie ze ook noemen... Ze zijn bang van Jezus. Als je hem zoekt in je gebed helpt hij je en beschermt hij je. Dan heb je macht over al dat soort machten. Hoe vet is dat. In de naar van Jezus weg jullieee! Wees niet bang, maar bid.

wim_vl
11 jaar geleden

Nu is het al meer dan vijftien jaar geleden maar ik heb in het verleden meermaals last gehad van demonen die mijn lichaam in beslag namen. Ze kwamen 's nachts fysiek mijn lichaam binnen in ik kwam daardoor in een "slaapverlamming". Ik was bang voor hen en voelde me machteloos. Op een gegeven moment heb ik gedacht, nu is het wel genoeg geweest, nu ben ik het strontzat. Ik voelde zo'n demon komen en heb niet naar God geroepen maar heb via mijn gedachten naar hen liggen vloeken "klootzakken, rotzakken, maakt dat ge wegkomt. Ik ben de sterkste, het is mijn lijf, ga weg lelijke sukkelaars". Wel, sinds die nacht heb ik geen demon meer rond mij gehad. Op het moment dat ik weerstand bood wist ik niet zeker wat het gevolg ging zijn maar ik geloofde in mezelf. Als levend wezen heb je dankzij de fysieke realiteit volgens mij meer kracht en energie dan die "pummels" aan de overkant. Gewoon beseffen dat jij de baas bent!

Wim

11 jaar geleden

Ik heb een paar jaar geleden ook zoiets gehad. Ik lag gewoon te slapen, en dan wordt ik plots wakker. Dit is altijd om precies 3:33, weet niet of het belangrijk is. Ik heb dan altijd dat ik gewurgd en soms gesneden wordt door een oude spaans uitziende man.Sinds kort heb ik dat weer eens gehad en toen kreeg ik een enorm sterke zwavelgeurige lucht door. En aangezien er maar één wezen bestaat die naar zwavel ruikt, heb ik er een paar slapeloze nachten over gehad. Ik weet echt zeker dat dit iets met de duivel heeft te maken en niet met slaapverlamming. Als je zoiets meemaakt, dan kun je het beste een kruis slaan of in jezelf roepen 'ga weg'.

Vanasa
11 jaar geleden

Als hij je had willen vermoorden, had hij je niet gewurgd. Demonen zijn vervelende klootzakken en nemen liever bezit van mensen. Ik begrijp alleen niet waarom jij denkt dat een demoon op dit moment naar jou toe zou komen, vooral met de naderende apocalyps. Die eikels hebben wel wat beters te doen op het moment.

11 jaar geleden

Waarmee zouden ze het dan te druk moeten hebben Vanasa?
Je weet er kennelijk meer van......

hedrink jansen
11 jaar geleden

je moeder kwam gister nacht ook op me borst zitten en die zwavellucht kwam ook ergens vandaan...

11 jaar geleden

@Hendrik Jansen: Er zijn mensen die hier op hulp wachten en serieus met zulke dingen te maken hebben of iets willen weten. Als je het niet gelooft. Prima, maar val de anderen niet met je gezwam over 'je moeder' lastig1

@De rest die wel serieus is: Demonen nemen inderdaad veel liever bezit van iemands lichaam, dan diegene te wurgen. Een demon wurgt meestal als hij geen bezit van je kan nemen. Hij kat alleen bezit van je nemen als er in je aura een open plek is gekomen door angst, pijn of verdriet. Als dat niet zo is probeert hij je te doden door je geen lucht meer te laten krijgen. Ik heb nooit meer last van dit probleem gehad, omdat ik de Corna maak als ik me niet veilig voel. (voor degene die het nog niet weet, de Corna wordt ook wel afgebeeld als het metal-teken. Het staat van ouds af aan al voor de twee duivelshorens met daar tussen in het Heilige Kruis. Dat kruis is het teken dat het de hoorns uit elkaar drijft en zo minder gevaar tegen het kwade ontstaat)

@Secretone: Hoe zag die demon er in je droom trouwens uit? En hoe zag die afdruk er ongeveer uit?

pfff
11 jaar geleden

Lol Hendrik Jansen, schitterend

kamil
10 jaar geleden

ga naar kerk en bid voor mescherming das een zoek een medium op die langs wil komen mischien komt die wat te weten das 2 wees nooiet bang het is moelijk maar probeer het daar voeden demonen zich op ( angst) das 3 demonen zijn bang voor god jezus en heilig geest omdat die onz beschermen zoek uit of er iets ergs is gebeurt in je huis in verleden kan ook mee te maken hebben en vraag voor jou heb jee ooiet geesten opgeroepen of bij gezeten waar het gebeurde en als het ooiet weer gebeurt moet er uitdrijving plaats vinden maar vooral wees niet bang vecht er tegen hoe moelijk er ook is groetjes kamil

moet ik een naam hebben ?
10 jaar geleden

moet het perse een kerk zijn ?? of mag iets anders ook ??

Bianca rijkers
10 jaar geleden

Ik droomde van de week dat ik in men slaap bezeten was, ik werd wakker omdat ik met mijn hoofd en men hele lichaam heel hard van links na rechts schudde, stuiptrekkingen maakte en wanhopig om hulp probeerde te gillen maar lukte niet. Ik dacht nog dit moet ik met mijn mobiel proberen op te nemen zodat ik dit kan laten zien, maar toen ik echt wakker was was het bezeten gevoel weg. Dit was twee dagen nadat ik merkte dat ik idd heldervoelend ben! Wat is dit? Ik ben me dood geschrokken !

10 jaar geleden

#reactie op moet ik een naam hebben (is wel iets handiger als je hier regelmatig een bericht plaatst met een vraag)

waar jij jezelf prettig bij voelt!
kerk en de naam jezus en god is iets menselijks.
dat is gewoon puur het beestje een naam geven.
wij noemen toch ook niet elke hond kat of kind die wij krijgen piet?
je kunt jezelf ook prima beschermen.
een witte cirkel of lijn om je lichaam visualiseren die ondoordringbaar is werkt bij mij uitstekend!
ik heb nooit de naam jezus of god gebruikt.
dit is puur geloof gebonden, ik geloof simpelweg wat anders.

10 jaar geleden

voor secretone

hallo

er gebeuren inderdaad veel nare en enge dingen als je hier ontvankelijk voor bent.
daar komen overleden zielen goed en slecht op af de ene puur uit nieuwsgierigheid de ander omdat ze hopen dat jij hun kan horen en ze je graag iets willen vertellen of vragen en de ander omdat ze graag weer een leven met een lichaam willen hebben.
als mens slecht is zijn ze na hun dood ook nog slecht.
er zijn nu eenmaal slechte mensen.
als zij in hun leven andere sloegen of mishandelde proberen ze dat ook nog te doen als ze overleden zijn.
het is een soort verslaving. aard van het beestje haal je niet weg dat moeten ze zelf veranderen.
zo iemand die graag weer een lichaam wilt om weer een leven te kunnen lijden proberen geregeld het lichaam van iemand anders te bezitten.
dit is in jou slaap gebeurd denk ik.
in onze slaap zijn we ontvankelijker en daar maken sommige zielen misbruik van.

angst is het slechtste wat je hier kan hebben. dat voedt hun.
wees reëel naar jezelf.
zoek eens op google hoe jij jezelf beter kan beschermen.
ring van bescherming, wit licht van bescherming en je vindt allerlei manieren om jezelf te beschermen.

ik lig ook weleens verlamd in bed, heb krassen en voel hoe ze mij aanraken. maar ik word daar niet bang van en zo hebben ze minder grip op mij en vertrekken weer. op zoek naar een beter slachtoffer.

Ineke van Alphen
10 jaar geleden

Bullshit al die vorige antwoorden, ja dat kan inderdaad ALS JE ER VOOR OPEN STAAT. Vandaag hebben we hulp ingeroepen voor alles wat er thuis gebeurt en wat ik vandaag en niet enkel ik maar 5 andere personen..........sorry mensen BEN IK ME KAPOT van geschrokken, dus niet lullen als je geen antwoord kan geven. Dit is echt, HET KAN ECHT...Roep hulp in laat ze verwijderen en ZEG ALTIJD : IK WIL DIT NIET, GA WEG, DONDER OP....Wat wij gezien hebben, brrrr...Heb het NOOIT geloofd maar wel gezien...gelukkig met getuigen. Diegene die uitdreven zijn weggerend...

Ineke van Alphen
10 jaar geleden

De vorige spreker heeft gelijk, WEES NIET BANG, MAAK VAN JEZELF GEEN SLACHTOFFER, ZEG GIL EN ROEP DAT JE DIT NIET WILT, maar soms, DIE ervaring hebben we hier wordt daar niet naar geluisterd en moet je toch hulp er bij halen., Nu VOOR HET EERST op DIT MOMENT DIT IK DIT BERICHT AAN U TYP...VOEL IK ME GOED HIER IN HUIS....Sommige dingen kan je niet alleen...door dit ligt mijn zoon voor de derde keer in het ziekenhuis....Als je thuis zit dan voel je het aankomen. Een gevoel van kou, trilling in je benen, zo begint het, dan de kou in je kamer en door je hele lijf....Dan vallen ze aan. Als je dit aan iemand verteld Verklaren ze je voor gek, je wordt niet geloofd Want dan zeggen ze TUURLIJK, JA HOOR, AL WEL;....MAAR HET IS ZO.,..De hulp die wij vandaag gehad hebben? WAANZINNIG maar wat ik gezien heb toen ze mijn huis verlieten vergeet ik nooit meer. Ik heb NOOIT gedroomd, ze waren er dus echt...

Ineke van Alphen
10 jaar geleden

Ik dacht altijd dat er een soort geest was die mijn zoon een waarschuwing gaf om op een goed pad te komen, maar ook toen mijn zoon dat was werd het erger en erger. Ik had mijn studfio en kantoor hierboven maar iedere keer als ik daar was, Lichten aan en uit, cassette recorder open en dicht, dat duur de jaar, toen kwam er lichamelijk geweld, het dichtknijpen van mijn zoons keel, het vastpakken heen en weer slingeren van mijn voeten. Ik ging aan ons twijfelen en dacht dat wij slechte mensen waren, niet goed voor deze wereld MAAR LUISTER NOU ALLEMAAL...DAT IS NIET ZO...STERK ZIJN, NIET TOEGEVEN, TEGENGAS GEVEN...ROEP HULKP IN WANT DAT IS EEN MUST EN NIET VAN PRIESTER OF PASTOOR, die worden en vragen de hoodprijsa en worden er rijk van en het helpt niet eens...WANT EEN GOEDE PASTOOR SZOU HET GRATIS DOEN TOCH IN PLAATS VAN 700 EURO VRAGEN??? Nee, iK HAD HET ER OVER MET MIJN BUREN, DIE HADDEN HETZELFDE PROBLEEM, EN TOEN KWAM IK BIJ EEN AFRIKAANSE BUUR TERECHT EN DIE WIST PRECIES WIE OF WAT IK MOEST BELLEN EN DOEN EN HIER ZIT IK...ALLES MET JULLIE TE DELEN TERWIJL EEN PAAR DAGEN TERUG????? KWAM IK NIET EENS OP INTERNET

ik123456789012311
10 jaar geleden

Ik had dit vannacht ook! Ik werd droomde dat ik gewurgd werd door een bezeten baby, en toen snakte ik naar adem toen ik wakker werd, en voelde ik een klemmend gevoel op me keel. Daarna toen ik weer verder wou slapen kreeg ik allemaal flitsen over dingen die ik wel eens fout doe. Maar op een hele agressieve manier, en ik werd weer wakker. Ik heb er alleen geen wonden aan over gehouden.

pfff
10 jaar geleden

Mensen als jullie dit meemaken - het zijn gewoon dromen maar mogelijk is er wel iets ernstigs mis met je gezondheid. Als je zo'n dingen ervaart, zoek een geneesheer op. Ga naar de dokter en laat je onderzoeken. Het is echt niet normaal als je zo hard begint te hallucineren zoals sommigen hier.

Spider
8 jaar geleden

Een demon komt je lichaam in op vele rare manieren. Zoals porno kijken, overmatig eten, drank of drugs... alles wat fout voor jezelf is.
Vraag voor vergiffenis bij here Jezus en bid naar hem voor veiligheid.

Zeg mij na en bid vanuit u hart.

Ik (naam) vraag u om vergiffenis voor de zondes die ik begaan heb.

Zou u here jezus mij kunnen beschermen vanacht tegen alles wat mij kan schaden. Ik de naam van de heilige geest beveel ik elke demoon om mij te verlaten!

Dank u vader God!

Amen.

(21 jaar ex drugs/porno verslaafde)

LoranB
8 jaar geleden

God bestaat maar drugs verslaafde had je zelf gedaan seks maakt voor god niet uit juist kinderen moet je er mee baaren anders waren wij nooit ontstaan anders leefde Mechelen iets anders of de dino's nog wees niet bang god straft alen mensen die mensen dood schieten branden in de hell

Boodschap
8 jaar geleden

Je kan er ook letterlijk tegen vechten.

Ik heb zo 1 keer, een demoon betrapt die mij al enkele nachten teisterde in mijn slaap.
Ik zag hem op mij af komen in mijn slaap als of ik buiten mijn lichaam wachtte... Hij greep me bij mijn keel en op dat moment nam ik bezit van mijn lichaam en gaf een schop, waardoor ik hem van me af schopte, ik schopte hem naar de Andere kant vd kamer tegen het bureau aan.. Ik werd wakker en zat kaars rechtovereind en zag mijn bureau rammelen als of er met kracht iets tegen de hoek was aan gesmeten. Ik begon direct te schelden in Elohim (Gods) naam weg te gaan en mij met rust te laten...

Ik heb hierna tijden geen last gehad maar pas geleden zag ik de duivel of een demoon mijn kamer binnen komen ( in mijn slaap) en zag dat hij zich over me heen boog en fluisterde dat hij mij slechte dromen zou bezorgen als ook mijn vriend om een wed tussen ons in te drijven. Daarna ging hij naar mijn vriend en boog zich over hem heen wat leek om hem een slechte droon te bezorgen.
En ik zeg duivel omdat het leek als of Elohim god bij me was en me bewust had gemaakt voor dit moment het kon niet gestopt maar ik werd beschermd. Ook voelde het of deze demoon sterker was als die ik al had mee gemaakt, als of ik hem niets kon maken. Tegelijk voelde ik dat hij mij ook geen kwaad kon doen, maar dat dit zijn taak nu eenmaal was en wij kiezen of wij hem torlaten....

Jro
8 jaar geleden

Sorry, maar als je de echte verklaring wilt weten heb je et hier. Je hebt te maken met een slaapverlamming:

De meest voor de hand liggende verklaring is van biologische aard. Tijdens de REM slaap (als we dromen) is ons lichaam helemaal verlamd. Alleen nog de oogspieren en het hart zijn actief. De spieren zijn zo ontspannen dat ze niet meer kunnen reageren op wat er zich in onze geest afspeelt. Dat moet ook wel, anders zouden we de bewegingen in onze dromen ook letterlijk uitvoeren.

Soms voelen we deze verlamming aankomen als we in slaap vallen of wakker worden. Dan kunnen we niet meer bewegen, praten of schreeuwen. Soms treden er tijdens deze slaapverlamming ook hallucinaties op. Het kan gaan om visuele, auditieve, tactiele en gevoelsmatige gewaarwordingen: vreemde geluiden, spookachtige gedaantes, moeilijkheden met ademen…Ze komen meestal heel realistisch over en gaan gepaard met extreme angst.

Stress voorkomen, voldoende bewegen en zorgen voor een regelmatige nachtrust zouden voldoende zijn om slaapparalysie helpen te voorkomen. Als het toch nog gebeurt, raden wetenschappers aan je oogleden te bewegen zodat het proces van wakker worden sneller in gang kan worden gezet.

Ik heb het ook gehad,

Mvg

Jro

Deze discussie is gesloten.