Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

angstaanjagende droom!

19 november 2012

Hallo allemaal, ik droom vrij regelmatig en herriner mij de dromen ook altijd vrij goed, ze komen ook wel eens in herhaling terug, leuke maar ook minder leuke dromen. Afgelopen weekend had ik een angstige droom waar ik zelfs wakker door werd omdat ik lag te schreeuwen, ik droomde dat ik samen met mijn zoon stond en we hadden allebei schitterende vonkjes op onze handen, we staan naar elkaars handen te kijken en in de verte zie ik mijn zoon door een deur weggaan, terwijl hij gewoon naast mij staat, ik zeg ook tegen hem: kijk daar ga je...Ik heb dat gezegd en tegelijkertijd word ik omhoog gelift naar boven en moet ik mijn handen omhoog doen om niet het plafond te raken, dit gaat in een razend snel tempo en ik kom met dezelfde gang weer naar beneden, ga een 2e keer omhoog en heb mijn hond in mijn handen, die moet ik laten vallen omdat ik mijn handen omhoog moet doen om te stoppen voor het plafond, weer in tempo naar beneden en ga voor de 3e keer omhoog, deze keer heb ik mijn moeder vast en tegen de tijd dat we het plafond raken word ik wakker van mijn eigen geschreeuw, ik voelde gelijk dat dit iets boosaardigs was, het voelde echt beangstigend en het heeft wel een half uur geduurd voordat de droom mij losliet, ik heb de engelen gevraagd mij te helpen om te gaan slapen en de enge droom bij mij weg te houden, ben daarna in slaap gevallen en ben (gelukkig) niet verder in mijn droom gegaan.
Weet iemand wat dit kan betekenen.....UMA1 keer bewerkt. De laatste keer was 19 november 2012 door Uma.

20 november 2012

Hoi Uma

Handen dienen als een vorm van communicatie. Een droom over je hand vertegenwoordigt de relatie die je hebt met de mensen om je heen en hoe je contact maakt met de wereld.

Een deur staat voor nieuwe kansen, loop je door die deur, dan neem je die kans.

Als je tot het plafond komt staat dat voor nieuwe innerlijke of spirituele inzichten, houd het plafond je tegen kom je voor moeilijke beslissingen om oude gedachtes los te laten en gedachten patronen te door breken.

Je zoon de hond en je moeder komen daarbij in beeld, die je los moet laten wil je zelf niet door het plafond heen schieten.

Je dacht dat het wat boosaardigs was, maar dat was niet zo, het is iets wat je los moet laten, iets waar je mee rond loopt of steeds aan moet denken en dat je leven beheerst.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.

20 november 2012

Hoi, bedankt voor de interessante uitleg, als je het zo bekijkt heb je in ieder geval wel gelijk!

Ik ben heel erg bezig mijzelf spiritueel te ontwikkelen, weet alleen nog niet zo goed van hoe of wat, moet iets meer op mijzelf vertrouwen, of ik hou het onbewust misschien toch tegen, omdat ik best wel iemand ben die van zekerheden houd, dus dat ik mijzelf tegenhoud voor het plafond is dat ik niet
weet hoe het verder moet en dat ik het toch misschien een beetje eng vind,er is mij al door een paragnoste verteld dat ik heel spiritueel ben en ook kan communiceren met engelen, maar dan moet ik daar wel helemaal voor open staan.

Ik moet ook inderdaad iets loslaten, alleen is dat heel erg moeilijk, het is iets waar ik totaal geen vat op kan krijgen, dus of ik laat dat los en ben dan alles kwijt of ik blijf mijzelf zo kwellen en zie wel waar het schip strand, het is dus inderdaad iets wat mijn leven beheerst en wat niet zo makkelijk is
om los te laten.

Ik weet ook dat als ik droom er altijd een betekenis achter zit, ik droom nooit zomaar iets, het heeft altijd betrekking op mijn leven.
Best wel heel erg mooi eigenlijk, alleen moet ik het dan niet verwarren met boosaardig, ik moet er een iets andere betekenis achter zoeken.
Heel erg bedankt voor het openen van mijn ogen.....

UMA

21 november 2012

Hoi Uma.

Bedankt voor je anrwoord, ik heb ook een tijd van onzekerheid mee gemaak, maar dat kan je zien als een leerschool, als of je in de eerste klas van geestelijke school zit.

Als ik verder nog iets voor je doen kan laat het dan weten, mag ook prive.

Groeten Hans.

21 november 2012

Hoi Hans, hoe stuur ik jou een priv├ębericht, als ik dat doe kan ik het bericht niet versturen!! Groetjes Uma

droom je droom en leef je leven

21 november 2012

Hoi Una.

Je mag ook mijn e-mail adres gebruiken.

Dat is hans.jongsma@quicknet.nl

Kijk maar wat je wil.

Groeten Hans.

21 november 2012

Oh Ja wat betekent het als je voet aangeraakt word, dit gebeurde vannacht, ongeveer een dik uur nadat ik in slaap gevallen was, ik schrok er enorm van en zat rechtop in bed, ik zag niets maar heb toch echt gevoeld dat er over mijn voet(die lag buiten de dekens) gestreeld werd. Daarna werd ik wel rustig, ik voelde gewoon dat dit niets iets angstig was. Denk dat iets/iemand mij iets wil vertellen maar weet alleen niet wat!

Groetjes Uma

droom je droom en leef je leven

22 november 2012

Hoi Una.

Voeten een fundering en evenwicht in 't leven, dat kan betekenen dat er naar gestreeft om meer evenwicht in je leven te krijgen en ik denk dat je dat ook echt nodig hebt, zodat je meer rust in je leven krijgt.

Kijk maar.

Groeten Hans.

22 november 2012

Hoi, ja dat klopt helemaal, er moet inderdaad meer evenwicht komen in mijn leven, eerder is er niet de rust bij mij.
Maar ja hoe doe je dat als dat niet gaat gebeuren, ik bedoel als je partner niet echt meewerkt!
Ik ben al een hele tijd aan het knokken voor mijzelf, mijzelf aan het herontdekken wie ik nou eigenlijk ben, ik ben mijzelf
een hele tijd kwijt geweest, klinkt misschien heel erg raar maar ik ben iemand die zich volledig naar iemand anders aan kan passen,
alleen ben ik daar wel achter dat dat niet zo goed werkt en ik daar erg ongelukkig van word.
Ik denk dat ik middels mijn dromen tot een oplossing wil komen, alleen is dat in de praktijk erg moeilijk te bewerken.

Uma

droom je droom en leef je leven

22 november 2012

Hoi Uma.

Ik denk dat moet proberen om een aantal dingen op te schrijven waar je mee zit.

Als je dat hebt gedaan, ga wat je hebt op geschreven bekijken en proberen op te lossen, maar een voor een, niet allemaal te gelijk.

Wat niet van toepassing is gooi je gelijk over boort, al die andere problemen vragen tijd en als je er niet uitkomt kan iemand die goed kan luisteren een goed advies kan geven.

Kijk maar .

Groeten Hans.