Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Overleden oma herkent me niet in droom

31 oktober 2012

Mijn oma is 5 jaar geleden overleden, ik droom nog regelmatig van haar. Voorbije nacht heb ik gedroomd dat 'iemand' geregeld had dat ik haar nog eens mocht zien, ik was in mijn droom dus ook bewust ervan dat ze niet meer leeft. Ze kwam toen uit de verte afgestapt, haren mooi opgestoken, een zwarte zonnenbril,... En als ze voor me stond dan vroeg ze heel vriendelijk: 'Wie bent u?' , en ik antwoordde: de kleindochter van de liefste oma ter wereld, en ik nam haar vast. Toen stopte mijn droom. Het is nu de eerste keer dat ik droom dat mijn oma me niet herkent? Wat betekent dit allemaal? Ik zag mijn oma heel erg graag, en was kapot van het verlies toen ze overleden is.

1 november 2012

Hallo barbie. Dit is geen droom die een geest verstuurt. Maar je hersenen verwerken je droom je weet al dat ze niet meer leeft. Als je weet dat ze er niet meer is dan is iemand vergeet achting in je dromen. Maar geen paniek. Ze blijft van jou houden en jij ook van haar. Groetjes van vanity

1 november 2012

Hee, ik heb dat meerdere keren gehad al, dat ik gewoon voorbij gelopen werd of dat ze me niet onder horen of ik kon ze niet meer vinden.
Vooral het gevoel daarvan is vervelend.. Ik snap goed wat je bedoeld.