Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kwade geest in mn vriend zn lichaam

9 jaar geleden

Hallo,

Gisterenavond ging ik en een vriend van mij een geest oproepen. We hadden scrabble letters neergelegd en een wijnglas gebruikt. Ik had eerder gelezen dat geesten naar de letters gaat waarnaar je wilt dat ze gaan. Mijn vriend wilde graag weten of het zn oma was en daarop kregen we het antwoord ja. Daarna vroegen we of het een goede of een kwade geest was. Het was blijkbaar een kwade. Ik vroeg aan de geest of ie ons wilde verlaten waarop hij nee zei. Ondertussen ging de vriend van mij heel snel ademen en gek lachen en zei dat ie gedoomed is. Hij kreeg heel de tijd schokken in zn lichaam waardoor hij zn nekspieren en zn vuisten balden. Hij moest elke keer heel hard kreunde als dat gebeurde. Hij sloeg ook zichzelf tegen zn hoofd aan en hij sloeg ook heel de tijd op de grond. Ik had zijn handen vast gepakt zodat ie het niet meer deed. Hoewel hij er niet echt bewust van was zei ie toch van laat het ophouden. Ik wist niet wat ik moest doen en toen heb ik uiteindelijk het glas kapot gegooit waardoor het minder werd. Toen heb ik hem op bed gekregen en daar gingen die schokken weer verder. En hij moest ook gek lachen, nog steeds. Hij had een shirt aan en die had ie helemaal van zn lichaam afgescheurd. Toen heb ik op internet gekeken wat ik kon doen en toen heb ik gezegd dat de geest weg moest gaan in Jezus zijn naam. Uiteindelijk ging ie weg. Toen had mijn vriend een heel erg branderig gevoel in zn nek en in zn buik. Daarna zei ie heel de tijd dat er iets gaat gebeuren met iemand en dat diegene dat niet leuk gaat vinden.
Ik wil heel erg graag deze geest wegkrijgen want ik wil niet dat dit nog een keer gebeurt. Weet iemand wat je kan doen? Moet je naar een paranormaal persoon gaan? Help me a.u.b. en snel.

9 jaar geleden

Hallo Isabelle,


Ten eerste, was het niet erg verstandig wat jullie hebben gedaan, en ten tweede doe dit altijd met iemand die proffesioneel is in dat soort dingen.
Maar ik lees dat het erg dringend is, daarom reageer ik. Ik kan je naar iemand verwijzen, het is de ''the dutch ghost hunter'' ooit van gehoord?
Hij is zeer goed, ook kan hij geesten uitdrijven, en ook zelfs uit het huis. Maar wel slim om te vragen of de entiteit weg wou gaan ;)
Neem contact met hem op, dit is zijn website : www.theghosthunter.nl

Hopelijk heb je hiermee genoeg informatie.

Groetjes kelly1990.

spellingfreak
9 jaar geleden

Professioneel schrijf je zo. Eén frak en twee sloefen

9 jaar geleden

Niet alle geesten geven eerlijk antwoord, ze willen bijvoorbeeld de bezetene vermoorden. Dit is meestal het geval als je schokken voelt.
Ik ben ook een keer bijna bezeten geweest, maar dat mislukte gelukkig. Als je begint te schokken of een raar gevoel hebt in je maag, moet je altijd denken 'ga weg'. Lukt dat niet, probeer dan als het ware je lichaam te bepantseren met je aura. Dit laatste truckje lukt vaak wel maar kost erg veel energie. Als het lukt hoef je je geen zorgen te maken dat hij weer komt.

9 jaar geleden

Is hij nou bezeten? De opkomende dagen heeft hij niet raar gedaan ofzo en zijn er wel een aantal rare dingen gebeurt maar niet met zijn lichaam.

demelza
8 jaar geleden

Californische sali met een schelp kan je koppen bij wierook winkel

begin met je zelf te reinigen en de mensen die er ook zijn huis dieren aan toe daar na het geheel hele huis vergeet je kasten niet alle hoekjes en gaatjes en ver zoek hem naar het licht te gaan